מזל טוב

ludin102

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

בשעה טובה האתר החדש של רדיו ת"א עלה לאויר

eyals102

New member
אתר חדש לרדיו תל אביב 102fm

סחטיין רן, הקדמת אפילו את ההודעה הרשמית שלי... ובכן, אכן כך. במזל טוב, לאחר שעות עבודה רבות ומאמץ גדול מצד אנשים רבים עולה לאוויר האתר החדש של רדיו תל אביב 102FM. עוד לא הכל מושלם, ועוד נראה שינויים ותוספות בימים הקרובים (למשל סיור וירטואלי), אבל סוף סוף האתר באוויר. אם למישהו יש הערות או הצעות הוא מוזמן להשאיר לי אותן (רצוי בפרטי). ניסינו לבנות אתר שיצליח להעביר את הכמויות הגדולות של דברים שקורים כל יום באוויר ברדיו תל אביב. תגידו אתם אם הצלחנו...

eyals102

New member
הספירה לאחור 2004

וכמעט שכחתי, על הדרך גם העלינו את האתר של הספירה לאחור 2004, דרוג השירים השנתי שלנו... אתם מוזמנים להיכנס ולהשפיע דרך אתר הרדיו (בינתיים תחת קטגוריה "המוזיקה" בתפריט".

99eyal

New member
נו.. הגיע הזמן

מזל טוב על הקמת אתר האינטרנט החדש והיפה יש לציין... מעט מזכיר את NRG בהצגת התמונות אבל בטח לא בכוונה. אייל

אתר פשוט ויעיל.

מאד חביב עלי העיצוב שלכם. הוא פשוט, נעים ונוח לשימוש. אני לא אוהב את האתרים שמפליאים בתעלולי פלאש למיניהם. בדרך כלל היופי שם בא על חשבון הנוחות וגרוע מכך - אתרי פלאש נוטים להיות פחות מעודכנים מאתיר HTML. ולכן אהבתי את העיצוב שלכם ומקווה שהאתר יתעדכן באופן שוטף. ~בעד~

dudube

New member
סה"כ נחמד , אכן פשוט ויעיל, אבל

תמיכה חלקית של האתר בדפדפן פיירפוקס. חבל. לפחות האתר מלא חיים - לא כמו האתר הגמלוני והמיושן של 103FM.

DorDassa

New member
אתר יפה מאוד.. אבל..

הוא נראה כמו פורטל אקטואליה כזה.. לא יודע מה דעתכם.. לי מזכיר קצת את NRG

99eyal

New member
103FM - האתר

אכן מיושן מעט אם כי הפלאש די חביב יש לציין. עדיין הסאונד נורא צורם והאתר לא התעדכן מאז תחילת תחרות השדרן של המדינה. עוד עלולים לחשוב ששירלי רוזנבלום לא נבחרה עדיין וזאת על אף היותה כוכבת הרדיו החדשה. אני נורא מקווה (ומאמין...) שבקרוב יהיו חדשות מפתיעות לגביי זה אייל האדום.

DorDassa

New member
ועכשיו ראיתי את התגובות של המשתמשים

והנה אני רואה שאייל אמר כמוני.. אז אני לא לבד :D

למעלה