מזל טוב!

מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אני רוצה לאחל מזל טוב עד מאה ו- 20 ושפע ברכות לשני חברינו בתנועה: ים בלום, שחוגג היום (14, נכון?
)!
ויקי דז'נשוילי, שתחגוג בעוד יומים (17, חברת מועצה רשמית!
)!
ושבוע נהדר לשניכם!

wizibusy

New member
תודה!! אבל..

תודה אבל אכן אני חוגג רק מחר...(הייתה טעות בICQ) ולא אני חוגג 15....חח אני לא כזה קטן...למרות שעוד שנה לפניי הבגרויות לא הייתה מזיקה לי...

wizibusy

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב ויקי!!!../images/Emo160.gif

מזל טוב ויקי שתהיה לך שנה מוצלחת כחברת מועצה .

ילושקה

New member
../images/Emo26.gif לכאן! ../images/Emo36.gif

ליבגני היה אתמול גם מומלדת!
אז שפע ברכות ואיחולים!
לכול החוגגים!
תהנו ותצליחו בכל מה שתבחרו לעשות... אוהבת המונים,
אליה

מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

איחלתי לך ב- ICQ, אבל שכחתי כאן
אניווי שיהיה לכולנו חג ימי-הולדת שמח!

tt 4 ever

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo28.gif

אז ככה לפי הסדר...(או שלא? לא יודעת...) מזל טופ ענקי ענקי ענקי ליבגני שהיה לו אתמול מומולדת למרות שאנחנו תמיד רבים שיהיה לך אממ...יותר מ125 שנים=) והרבה הרבה חודשים:) ופשוט תהיה מאושר!!! ^^ ויקי!=) בובה מזל טובבבבב שתזכי להרבה חופש בחיים שלך והמונ אהבה והמונ המונ המונ רק דברים טובים (אני ממש גרועה בדברים האלה אה?:\) אוהפת אותך:) וים. שאותך אני לא הכי מכירה חיח שיהיה לך הרבה מזל טוב והרבה טוב והרבה אושר בחיים והרבה דברים חחח. ניק. *גומרת את הקריירה שלה בלכתוב ברכות*

The free girl

New member
מזל טוב יבגני וים!

יבגני, אח שלי הקטן, המון המון מזל טוב לך! אני מבטיחה מבטיחה שבסוף תקבל ממני פנקס. ימוש! המון מזל טוב לך! אני ואתה עוד נחגוג את ימי ההולדת שלנו כמו שצריך! כבר מצפה לזה..... ותודה רבה לכל מי שאיחל לי יומולדת שמח, אוהבת את כולכם! ויקי.

סלוניק

New member
כבר גדלו הילדים ../images/Emo7.gif

אוטוטו צבא
יומולדת שמח ועד מאתיים ועשר

EO117

New member
../images/Emo49.gif לחברינו היקרים...

עד מאה ועשרים שנה!!!

מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo70.gif

ויקי וים ! ארצה לאחל לכם יום הולדת שמח ועד מאה ו-20. שתגיעו ותצליחו בכל דרך שתבחרו בה ובהצלחה בתפקידים החדשים בנוער שינוי. שיהיה שבוע מעולה !!!
יוראי

pinkp

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!

מזל טוב לויקי (אותך אני עוד מכיר...) ולים (מי אתה?) וליבגני (מוכר, אבל עדיין.. לא...) עד מאה ועשרים!

kundason2003

New member
ים יקירנו הוא בחור מגניב, כמו לימון

הוא מוסיף המון! סתם, ים תותח, מוסיף באמת המון לתנועה, המון רעיונות והצעות, אש שינוי בוערת בעצמותיו. בהזדמנות זו: מזל טוב שלושתכם, וכל שאר הברכות!

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

ויקי, יקירתי, שיהיה לך עד מאה ועשרים, אושר ועושר, בריאות, סיפוק והנאה מהחיים. שתמיד תמיד תמיד יהיו לך מספיק סיבות לחייך. זה פשוט מתאים לך נורא. יבגני - כפי שכבר מסרתי לך, המון מזל טוב! ים - אינני מכיר אותך אישית, אך אני שומע עליך רק דברים טובים. מזל טוב! שחר.

מממזזזללל טטטווובבב !!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב ויקי!!!!!!!!! ולא ,זה לא בא באיחור של יום אלא שכמה אנשים מפוקפקים בממסד עשו הכל כדי שהודעה זו לא תגיעה אליך בזמן ובכלל. בסוף היא כן הגיע למרות נסיונותם המשוחתים.הם עדיין מחפשים אותי דרך אגב. שכל חלומותיך יתגשמו ושתהיה שמחה כל חייך כי זה בסוף מה שקובע וזה גם מה שבסוף הכי חשוב. תהני מהחיים ותמשיכי להיות כמו שאת, אחלה, ענקית וסבבית. ועוד משהו- מזל טוב לליאור שהיומולדת שלו מתרחשת עוד יומיים (הא הא אני הראשון שאמר מזל"ט) ואת זה ידעתי גם בלי שתשלח אליי הודעה מהאיי סי קיו (שגם פה אין לי מושג אם הוא כבר ניתק אותי). תהנה מהחיים ותמשיך לחקות אנשים כי זה תמיד כיף. מזל טוב קו מסועף זה מסתבר לא קו ישר

למעלה