מזל טוב!

Skullie Roze

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif ../images/Emo14.gif

ואתם בטח תוהים למי..
לפורום הזה!
[והדר,עימך הסליחה שאני פתחתי
, אבל אני תכף צריכה ללכת.
] אז..אז.. אתה כבר בן 4.
טוב אני מכירה אותך מגיל שנתיים וחצי,אבל עדיין גדלת מאז..
ואתה ממשיך להתפתח ומלא אנשים חדשים מדי יום נכנסים לפה, וזה מה שהופך אותך למס' 1 בתפוז.
[ולמי שלא ידע,אנחנו באמת מקום ראשון.
] אז מה אני אוכל לאחל לך? שתמשיך להיות כזה משולם וחושני!
ו..ו.. שיהיה לך את כל הטוב שבעולם! ותביא מלאמלא ילדים מושלמים כמוך! ו..ו..לאדעת.
אבל אתה מושלם כפרעליך.
ועכשיו רציני.. הכרתי פה בנות מדהימות אחת אחת.
המנהלות מדהימות
,ואתה גם.
לפני שנכנסתי לפה ידעתי משו וחצי על הבויז, ואתה גורם להערצה להיות משו פחות משוגע ממה שהוא.
גם הבויז מוסרים ד"ש חם ותודה רבה על האירוח שלך!
אז שוב פעם, יומולדת 4 שמח!
ממני שתמיד אוהבת
, אתי
.

עהעה מחר מומלדת לפורום../images/Emo7.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!!
אתי אמרה את הכל, וזה באמת פורום נפלא
וגם אני בלי הפורום הזה לא ידעתי כלום על הבויז. לא על ג'וני נו ניים, אפילו לא ידעתי איך ביילי נראה, ועוד הרבה דברים. הבנות פה פשוט מדהימות!! וגם חברות טובות
אז מה הפלא שאתה הפורום הכי מאמי בתפוז
ושכולם אוהבים אותך כ"כ
אז לעולם אל תפסיק להיות כה חושני
ומקום כ"כ נחמד להיות בו
אז יום הולדת שמח יש לך מחר|
ב-
, קארין
ו, נ.ב.: אני מצטערת שניצל"שתי אותך כ"כ הרבה
אתה יודע שעכשיו אני בתהליך גמילה מנצל"ושים

אביבא

New member
לא!../images/Emo11.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo103.gif

הינך לא טיפשה,אני לא מרשה לך להגיד את זה יותר!

אביבא

New member
על-לא-דבר../images/Emo22.gif ../images/Emo103.gif

תבואי כל יום
אה ו... ראיתי תמונה שלך בשרשור תמונות בפורום, ואת פשוט מהממתתתתתתתתתתת
!

oceanblaze

New member
פורוווום ../images/Emo7.gif../images/Emo65.gif

ממ..טוב, אני אוהבת את הפורום הזה.
גם אני, לפני שהצטרפתי לא הייתי כ"כ מתמצאת בענייני הבויז, והאמת שגם אהבתי אותם הרבה פחות מאשר כמה שאני אוהבת אותם עכשיו.
אני זוכרת שכשהצטרפתי הייתי בשוק שיש עוד מעריצים לבסב. הכרתי פה המון בנות מקסימות, שאני אוהבת כ"כ.
אני ממש שמחה שיש את המקום הזה. שאפשר להכיר המון מעריצים ישראליים של הבויז.
זה כך כל כיייייף! נמ, מזל טוב לפורום.

אביבא

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif ../images/Emo103.gif

טוב , האמת שיש לי כ"כ הרבה דברים להגיד על הפורום הזה! בהתחלה לפני ארבעה חודשים משו כזה ירדן אמרה לי שהיתיחסו אליה רע מאוד בפורום גרין דיי וקראו לה פאקצה וקיללו אותה וזה והיא אמרה שבפורום של בקסטריט בויז מתייחסים אליה נפלא. אז היא לא העריצה אותם כ"כ כמו עכשיו. וכל יום היא אמרה לי נו תבואי כבר לפורום נו תבואי כבר לפורום ונמאס לי ואז יום אחד נכנסתי לפני ארבעה חודשים בערך וכולם התייחסו אליי ממש יפה [עדיין לא הערצתי את הבויז]וניכנסתי איזה פעמיים שלוש ואז ניכנסתי עוד כמה פעמים רק כי ירדן הכריחה אותי.אז היה לי משעמם בפורום כי עדיין לא הערצתי את הבויז. אחרי זה רבנו כמו שאתן יודעות והיה לנו ריב בפורום[זאת הייתה החזרה הגדולה שלי.חחח מצחיק כמו שהבויז חזרו כאילו באקסטריט בויז] ואז באמת התחלתי להעריץ אותם. היה לי נורא נעים בפורום. זה פורום מדהים ויש פה בנות כ"כ מתוקות שלא חשבתי שאכיר מעולם. למשל,היום ישבתי 5 שעות בפורום להסתכל על הודעות ולהוסיף תגובות משלי ועקרו אותי בכוח מן המחשב חח [
] ההערצה שלי לבויז גדלה וגדלה מיום ליום ואני מתעניינת יותר ויותר בפורום וזה פשוט כיף להיות כאן,רק רציתי שתדעו. אני מאחלת לפורום הזה עד 120 חי חי שכבר נמות נלמד את הילדים שלנו לאהוב את הבויז למרות שלא נראה לי שצריך ללמד אותם איך אפשר לא להתאהב בהם [
] באמת כיף להיות כאן,ואני נהנית מרגע לרגע יותר ויותר. אז פורום יקר::
מזל טוב ליום הולדתך ה-4
,עד 120 שנה,מקווה שתישאר עם הבנות המדהימות שיש פה,ושיתווספו עוד ועוד מעריצים. אוהבת מאודדדדד
-אוהבת-
אביבא

יאיי מזל טוב!!../images/Emo65.gif

נממ אני דיי חדשה אין לי הרבה מה לומר
אמנמ שהפורום ימשיך להיות מושלם
המנהלות מדהימות
פורום שולט ותמיד יהיה בראש ובראשונה!
כול הבנות מדהימות
אז מזל טוב ליומולדת-4
רונה

chenwest

New member
יא כפרעל הפורום היפה הזה../images/Emo152.gif

אופי גמני לא מכירה אותו מיום היוולדו
אבל עדין,חולה על כל אחד ואחת בפורום המושלם הזה
מזל"טים

Not Like You 2

New member
../images/Emo41.gif מזל טוב! ../images/Emo65.gif

מזל טוב לפורום! אממ.. אתה בטח גאה בזה, שאתה אחד מהפורומים המצליחים בתפוז..
המון הצלחה, והמשך במהלך הדרך, ושיצטרפו עוד מיליוני חברים!
עד אינסוף שנה, בזכותך הכרתי מעריצים נוספים לבקסטריט, שממלאים את הפורום כמעט כל יום בידיעות משמחות. עליי להודות לבקסטריט, שבזכותם אתה קיים!
מזל טוב.

elena20

New member
מזל טוב!!!

טוב אז אני גם חדשה בפורום וכש גיליתי שיש להם פורום הייתי בהלם כי חשבתי שאני היחידה שעדיין זוכרת אותם ומעריצה מילדות אבל יש פה מלא בנות כמוני וכל כך כייף לדעת שתמיד תוכלי לחלוק מידע על הלהקה עם הבנות פה להתרגש ביחד מיציאת האלבום או מתמונה בקיצור אוהבת את כולכן ונורא כייף לי פה!!!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo113.gif וואי אם אתי אמרה שהיא פה כבר שנתיים וחצי, זה אומר שאני פה איזה 3 שנים??../images/Emo12.gif יאא חשבתי פחות../images/Emo12.gif בכל אופן, זה הפורום הכי מדהים בעולם, לא רק בתפוז. הבנות פה כולן אחת אחת מקסימות ומדהימות, ומכל הפורומים שאני נמצאת בהם [שזה רבה../images/Emo122.gif] אנחנו הפורום הכי מגובש שראיתי../images/Emo13.gif, הכי תומך, עוזר, כולן מכירות את כולן, פשוט אין עלינו../images/Emo47.gif והכרתי פה את הבנות הכי מושלמות שקיימות../images/Emo23.gif והפורום הזה תמיד היה פה לעודד כשרע וזה../images/Emo9.gif אז כמובן שצריך להודות הכל לבקסטריט, על זה שבזכותם נפתח הפורום המושלם הזה, ובזכותם הכרתי את הבנות המדהימות האלה שאני אוהבת כל כך! אז, תודה לבקסטריט לכל הבנות המדהימות שפה שהפכתם את הפורום הזה ליותר מסתם "פורום" אלא למקום שהכי שווה להיכנס אליו! פורום שאפילו אם חס וחסה בקסטריט כבר יפסיקו לתפקד כלהקה, הפורום הזה בטוח ישאר בגלל שהגיבוש שלנו, אנחנו יכולות להחזיק אותו אם ובלי בקסטריט../images/Emo6.gif האא ועוד משו../images/Emo9.gif, גם שמתי לב שזה הפורום היחיד שכשמישי חדשה מצטרפת אז הבנות פה רושמות "ברוכה הבאה לפורום השווה הזה" "הבנות פה מדהימות בטוחה שתהני" וכאלה, וזה כזה כיף לקרוא הודעות כאלה../images/Emo9.gif ואני בטוחה שהבנות החדשות כבר מרגישות כמו בבית../images/Emo13.gif אז אחרי המגילה שלי../images/Emo6.gif סוף סוף סיימתי חח, אז שוב פעם מזל טוב ענקי לפורום הענקי הזה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif אוהבת אותכן!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

12 Not Like You

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

אני לא מאמינה
אתה כ"כ גדול
רציתי להגיד שאתה הפורום הכי מדהים שיש!
אומנם אני פה רק 4 חודשים אבל הספקתי להבין את זה שאין כמוך בכל רחבי תפוז!!!
בזכותך הכרתי המון ילדות מדהימות!!!
ואני מקווה שיבואו עוד הרבה חדשים ונהפוך לפורום ענק כמו פורום MTV
ב-
ירדע

זהבית 1

New member
באמת?

כבר 4 שנים עברו? מדהים ואו פורום מדהים שלי שיהיה לך
תמשיך להיות מספר 1 ברשת כי אין עליך ותודה לך שבזכותך הכרתי חברות מקסימות שהפכו לא לסתם חברות אלא כמו אחיות

למעלה