מזל-טוב

®Amit

New member
מזל-טוב ../images/Emo50.gif

מזל טוב לסלבו , חי , ונועה על קבלת החגורה השחורה בהצלחה.

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif לעמית ../images/Emo26.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo36.gif

קודם כל, ברוך הבא לפורום
. אני שמח לראות שמספר החברים בפורום, מתחיל להתמלא גם ע"י תלמידים מהדוג´ו (יש כאן גם את אנגל וגבאי, שניהם מופיעים בשמות באנגלית). קראת את ההודעות על האימון פורום (דפדף עמוד או שנים אחורה), מה דעתך? גם אתה מוזמן להצטרף (למרות זה יוצא על חשבון הלימודים
). עוד לא הספקתי לדבר על זה בדוג´ו, אני מקווה שיום ראשון אתחיל ליידע קצת לגבי זה. מקווה לראות אותך ביום ראשון. ותביא יתך בקבוק וודקה
.

סלבו!

רק כדי למנוע אי-הבנות, דבר עם המורה שלך לפני שאתה מפרסם את האימון בדוג´ו שלכם... לא שנראה לי שהוא יתנגד, אבל בכל-זאת זה "אצלו בבית".

כמובן !!

עדיין לא הספקתי לדבר איתו על כך (חגיגות וטקסים של אחרי הגשקו...), אבל מקווה שאדבר איתו על כך בשבוע הבא, ואני בטוח שהוא מאוד ישמח על כך. מה גם שאצטרך להתייעץ איתו לגבי האימון...

שיקה

New member
שלום אדוני !

מר סלבו שכח לציין, אבל גם אני חוטא מפעם לפעם בכתיבה. ברוך הבא לפורום. ואל תתן לאף אחד לצחוק עליך !!!

סנסאי שיקה ../images/Emo6.gif

ה"ילד" כבר החליף צבע, גשקו הבא גומלין - הכבוד של השחורות מול הכבוד של הכחולות
.

®Amit

New member
מצטער להודיע ../images/Emo48.gif

אני נגמלתי משתייה ולסנסאי סלבו: יכלת לראות השנה שלא שתיתי למרות הנסיונות של הדוג´ו לשכנע אותי. חוץ מזה אני לפחות לא יצאתי פחדן בכל הקטע הזה אני שתיתי שנה שעברה אתה לא הסכמת אפילו לתחרות עם גולן (קרב פרצופים).

אוקי, שברת אותי ! ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, עכשיו תוכל לפתוח מרכז לגמילה מאלכוהול...

®Amit

New member
מצטער ../images/Emo52.gif

אין באפשרותי לפתוח מרכז גמילה בגלל שאני לא נחשב שתיין קבוע , חוץ מזה אני לא שותה יותר ובגלל זה לא צריך להזכיר את הנושא שוב , אתה לא תזכיר את זה אני לא אזכיר איך פחדת מ גו...(אתה יודע מי)

למעלה