מזל טוב

מירבי*

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif

ל-ס ו-ט על הולדתה של התינוקת היפהפיה, לי' המדהימה, היית מופלאה כתמיד. התינוקת נולדה בבית חולים רמבם במשקל 3355, בריאה ושלמה ו..יפהפיה אמיתית. כולם מאוד מאושרים, הלידה היתה טבעית וקלה, לזוג יש כבר ילד אחד מפונדקאות ועכשיו הם חובקים באהבה תינוקת מדהימה. מזל טוב לכם הורים יקרים, נהניתי לקחת חלק בפרוייקט הבאתה של התינוקת שלכם לעולם, גדלו אותה בנחת ובאהבה

עָנת

New member
../images/Emo49.gif איזה אושר זה לשמוע על עוד

ועוד לידות
המון מזל טוב להורים המאושרים,ולפונדקאית שיהיה רק טוב
.

WAWWWWWWWWWWW

איזה יופי שמחה לשמוע... שהם השיגו את הבת כשניה...החלום שלהם הושג. אני הייתי הפונדקאית הראשונה שהביאה להם את התינוק הראשון במשקל יותר כבד..חחחח... איזה יופי איך אני שמחה בשבילםםםםםםםםםם.. מסרי להם מזל טוב גדול ממני
איזה יופי אני כל כך שמחה בשבילם. המון המון נחת מהבן המדהים..ומהבת החדשה. איזה יופי.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

לזוג על הולדת הבת !! והרבה הצלחה בהמשך לפונדקאית שלהם
מירב - אשמח לשמוע קצת על ההתיחסות של בי"ח רמב"ם לתהליך הפונדקאות. גם מבחינת הצוות וגם מבחינה בירוקרטית.. הבנתי שלא בכל בתי החולים קיים יחס אחיד לזוגות ו/או לתהליך עצמו... ושוב ... התחושה שבכל לידה גם הזמן שלנו הולך וקרב.... תמשיכו לעודד אותנו עם הלידות

רמבם בית חולים מעולה!

בי טיפל רופא מעולה שם גם. בטוחה שגם בפונדי שילדה עכשיו טיפל בה. אני אחרי הלידה שכבתי במחלקת יולדות קבלתי טיפול הולם וטוב. מלבד שהיה די רחוק מביתי ולא נוח היה בית חולים מעולה!!

מירבי*

New member
לגבי בי"ח רמבם

ישנם בתי חולים שלוקחים על עצמם את מימון השהיה של האם המיועדת במחלקת יולדות, רמבם הוא לא אחד מהם וההורים המיועדים מממנים את כל השהיה בעצמם. אין ספק שמכל בתי החולים בצפון, רמבם הוא הפעיל ביותר מבחינת לידות פונדקאות, עם זאת, היתה לי תחושה אתמול שלא כל הצוות יודע מספיק על התהליך ונדמה היה שחלקם נתקלו בפעם הראשונה בפונדקאית שיולדת, דרושה הרבה מאוד רגישות לטפל בזוג ובפונדקאית המגיעים ללידה והכנה נכונה של הצוות יכולה לסייע בכך. בהצלחה

תודה רבה על התשובה הכנה !

בהחלט חשוב יהיה להכין את הצוות לכשיגע היום שלנו... ושוב - מזל טוב

מירבונת אני מאוד נהנתי שם בשהייתי

ואמא של מורני גם תשובתי הייתה מאוד כנה אם את מרמזת לאחרת אין לי שום מניות ברמבם

eay

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

להורים ה - מ א ו ש ר י ם קיבלתם
נפלא. הרבה בריאות, שמחה ואושר. כל לידה מאוד מחזקת ומקרבת אותנו צעד נוסף אל המטרה.....

למריבי המקסימה ביותר

תודה שהיית לצידי ביום שישי ברגעים הקשים, עד שהתינוקת המדהימה יצאה לאור.תודה תודה תמשיכי להיות אחלה י.ש

מירבי*

New member
מתוקתי המדהימה../images/Emo23.gif

איזה אושר גרמת לי..כיף לראות אותך כותבת כאן ואני מקווה שזה לא חד פעמי. היית מדהימה במלוא מובן המילה, אצילת נפש וכל כך מחוברת לתהליך, התינוקת רגועה ויפהפיה, אני יודעת כמה היה חשוב לך לדעת שהכל בסדר והכל באמת מצויין, הרבה מאוד תודות לך. אוהבת אותך יקירה ומאוד מאוד מעריכה אותך
אשמח אם תכתבי קצת על התהליך שעברת עם הזוג, על התחושות ועל הסיום המרגש.

למירב המקסימה../images/Emo140.gif

סוף סוף יש לי זמן לעצמי אני בחופשה עכשיו,בכייף אשמח לספר על התהליך שעברתי ועל התחושות שלי,, ואני לא רואה סיום אני רואה רק התחלה של דבר מתדהים,
ואני בטוחה שהרבה אנשים אוהבים אותך בגלל שהכל בא לך מהלב

למעלה