מזל טוב

עוד יומיים יומולדת לאמינם../images/Emo49.gif

לא לשכוח יש לאמינם שלנו יומולדת עוד יומיים 17.10

לא לשכוח!!!!!

לא לשכוח מחר יומולדת לאמינם ובדקתי בכל ערוצי הבידור והמוזיקה ורק בmtv יהיה 10 הגדולים של אמינם וזהו אם מישהו יודע שיש עוד משהו בבקשה שיגיד לי

Lil M

New member
היום...היום...היום!!!!!!!!!!!!!!

השעה חצות!! אמינם בן שלושים ושלוש!! מבוגר!! 33 שנים חי הבנאדם ששינה לי ולעוד רבים את החיים!! האדם שהחלום שלי זה רק להגיד לו תודה. המלך של הראפ!! הלבן הכי שחור שיש! לוקח כל ניגה בקלות! הוא בן 33. 33 שנים!! זה כבר ניסיון חיים. והוא טעם מן המר..והיה לו קשה...והרבה דמעות ודם ירדו עד שהוא הגיע לגיל הזה. 33. אני רוצות לאחל לו רק טוב!! המון אושר!! ורק בריאות! חים מדהימים לו ולמשפחה שלו! שידע כמה הוא שינה..כמה המילים שלו חודרות לנו ולעוד רבים יש ללב. מרשל ברוס מטארס. תודה על מוסיקה מדהימה. תודה שרק בגללך הבנתי אפחד לא שווה תדמעות שלי ואת הכאב. תודה שבזכותך יש לי השקפת עולם הרבה יותר בוגרת ושונה. תודה שאתה גורם לי לחייך , לבכות, לכעוס..בו זמנית. אדם גדול. בואו נאחל לו את ה33 שנים הבאות שיהיו מדהימות. כמעט כמוהו!! הגבול בין הערצה עיוורת להערכה הוא מאוד דק.. אני לא עוורת. אני מעריכה..אבל יש כאן סוג של עוורון. כי הגעתי למצב שאחריו אני אלך בעיניים עצומות. שיחה הזויה שלי ושל גל: «::°Lil_m°::» (11:39 PM) : עוד 21 דקות «::°Lil_m°::» (11:39 PM) :
SHABAKIT (11:39 PM) : פאקינג שיטטטטטטטטט!!!1 מעניין מה הוא עושה עכשיו «::°Lil_m°::» (11:40 PM) : מזיין
SHABAKIT (11:40 PM) : פאק רק על זה את חושבת ילדה כחולה !! אני אומרת שהוא עם פיפטי סנט בבית שלו עם היילי, קים יצאה ....... והם סופרים את הדקות ומכינים עוגה (איזה ילדה תמימה אני פאקקקק) «::°Lil_m°::» (11:41 PM) : לא הם מתכנני מה לעשות לו מחר! SHABAKIT (11:41 PM) : חחחחחחחח «::°Lil_m°::» (11:42 PM) :
SHABAKIT (11:42 PM) : הם קונים לו בגדים חדשים ליום ההולדת בטח ! וגם קונים בלונים ! חחחחחחח SHABAKIT (11:45 PM) : מייקי ?! «::°Lil_m°::» (11:48 PM) : נכון!! מלא בלונים! ועושים שלט בבית! שהבת שלו תצייר לבבות על זה! ולייני תשיר שיר SHABAKIT (11:49 PM) : אוייי הם 100% המציאו לו שיר «::°Lil_m°::» (11:49 PM) : כןןןןןןןןןןן!!!!!!!! «::°Lil_m°::» (11:49 PM) : וילבישו את היילי כמו אבאשלה «::°Lil_m°::» (11:49 PM) : וקים תעשה קוקו גבוה «::°Lil_m°::» (11:49 PM) : כזה עם פול איפור SHABAKIT (11:49 PM) : חחחחחחחח טוב דיי עם האשליות 8 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 «::°Lil_m°::» (11:50 PM) : והיילי תצייר לו ציור כזה שיתלו על המקרר «::°Lil_m°::» (11:50 PM) : יאאאאאאאאאאאאא!! «::°Lil_m°::» (11:51 PM) : קוללולולולולוללולולוש!!! טראנאבי וטריבלוס טרעקטיי!! שלימזל מגולגל בבפלורש מאוד מפורס בארצות הברית גם בוב ספוג אבל לא עומד לו אז נלך על הבפלורש!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 33 מאדאפקה! SHABAKIT (11:51 PM) : ךדגעלו'76923762976296248762897האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! «::°Lil_m°::» (11:52 PM) : לא לוותר! ראש מורם! אם אמעלרק יסע ניקח טרוטי!!! אל דאגה! העיקר יש פרחים..פרחים לעשן!! «::°Lil_m°::» (11:53 PM) : 7 דקות «::°Lil_m°::» (11:53 PM) : =-O SHABAKIT (11:53 PM) : !!!!!!! «::°Lil_m°::» (11:53 PM) : b fm,bgldtnilghtrjנץעכחעפחצ עקפםרו9-76&*RSL5אכ905וקכנצ «::°Lil_m°::» (11:53 PM) : נכון? 33!! מדאפאקקקקקקקקאאאאאאאאאססססססס

LadySnowBlack

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif זה באופן רשמי ה-17/10

אז... יום הולדת שמח לאם!! מקווה שיהנה. רק טוב!

LadySnowBlack

New member
להפ יש עוד 7 שעות ../images/Emo23.gif

אבל יופי של ברכה מרגשת.
באמת! אף אחד לא שווה את הדמעות ואם למדת את זה מהשיר של אם, אז זה יינקף לזכותו. זה השכר האמיתי של המוזיקאים!!

Magi¢ Girl

New member
חחחחחחח ../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

מארשל ברוס מאט'רס AKA אמינם AKA סלים שיידי
מזל טוב בנאדם...והרבה תודה! שינית לי את החיים בצורה מטורפת,המוזיקה שלך גרמה לי לחשוב אחרת,להתנהג אחרת... אתה בנאדם מדהים ואני רוצה לאחל לך רק המשך הצלחה,אושר,בריאות,שלווה ועם כל זה-המשך יצירת מוזיקה שולטת... אתה המלך!! אוהבת המון- גל מישראל (איזה ברכה עלובה=\) ואיזה שיחה הזויה גאד דאמט! חח

Lil M

New member
מישו יכול להעיף את שרית חדד מהצד?

והזוי ביותר! חחחחחחחחחחחחח

Sahar 11

New member
גררר ../images/Emo123.gif

כל שניה בטעות העכבר מגיע אליה ומתחיל לנגן לי

Sahar 11

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

ברכה אני לא אכתוב כי... כי אני גרועה בזה
ואין לי כוח עכשיו. באמת מעניין איך הוא יחגוג את היומולדת, מה שבטוח הוא יהנה

galileho

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

בפעם האלף
הרבה בריאות ושימשיך לעשות מוזיקה טובה וכל מה שאמרתי קודם ... (נפתחו יותר מידי שירשורים לזה

Sahar 11

New member
ורשימת השירים רק בשבילכם ../images/Emo8.gif

10.Mockingbird 9.Stan 8.Lose Yourself 7.Sing For The Moment 6.Just Lose It 5.The Way I'm 4.Cleanin' Out My Closet 3.Ass Like That 2.Without Me 1.Like Toy Soldiers

למעלה