מזל טוב

1שרהפ

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

הבת שלי לקחה 12 פסיעות לבד הינו המומים זה פעם ראשונה שהיא פסעה לבד ועוד 12 פסיעות!!!! כולנו חיבקנו ונישקנו אותה הילדים נתנו לה מתנות מהחפצים האישים שלהם ביקצור היה אצלינו שמח!!! היה שווא כל הבכיות בפזיו?!אולי ? יום נעים ושמח לכולם שרה

../images/Emo140.gifכל הכבוד!!! 12 זה ממש ללכת

ממש מרגש. שתמשיכו להתרגש ולחוות טברים טובים ומהנים. סליחה שאיני זוכרת: בת כמה היא? ב ה צ ל ח ה !!!!

גכל הכבוד לך../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שבקיץ יולי אוגוסט נעשה עוד מפגש פורום ותצליחו להגיע והיא תלך כמו גדולה

barbushi

New member
מרגש!

איזה כיף....שתגדל ותמשיך להתפתח ושאת תראי הרבה נחת .אני מעריצה אותך ואת האמהות האחרות על המסירות המדהימה.!

batyasher

New member
איזה יופי../images/Emo39.gif

איזה יופי! ממש שימחת אותנו עם הבשורות הנפלאות הללו. עכשיו תראי שאיך שהיא תתחיל ללכת היא תהיה יותר עצמאית ותיתן זינוק אדיר בהתפתחות שלה. אצלנו אין הרבה חדש. אתמול חגגנו למאיה יום הולדת - 2 !!! ובשבת נחגוג לה עם החברים והמשפחה. בשבוע הבא יש לנו תור לשניידר אז אעדכן אותכן אחרי הביקור. היום היינו בטיפת חלב למדידת גובה והיא אמנם גבהה אבל לא מספיק. אני מקווה שיתחילו לנו את ההורמון כבר עכשיו. חוצמיזה היא ילדה מאד, אבל מאד שובבה. במיוחד אחרי שהיא התחילה ללכת היא עושה מה שהיא רוצה והיא ממש עצמאית. העניין הוא שהיא עדין לא מדברת. אנחנו במעקב אצל קלינאית תקשורת וכנראה באזור ספטמבר נפסיק לגמרי את הפיזיוטרפיה ונתחיל טיפול אינטנסיבי אצל הקלינאית. מישהי יודעת אם יש קשר בין דיבור לטרנר??? נשתמע, בתיה

elitp

New member
קשר בין דיבור לטרנר

בטרנר יש בעיות שמיעה,וכשלא שומעים כמו שצריך אז קשה ללמוד את השפה. תמיד כדאי לעשות בדיקת שמיעה. אצלי,בכל מקרה,לא היתה בעיה כזאת,ואמא שלי תמיד מספרת שהייתי שרה שירים לפני גיל שנה.

היי בתיה

לשאלתך - עד כמה שאני יודעת אין ממש קשר בין דיבור לטרנר. כל אחת והתפתחות שלה . דרומית

למעלה