מזל טוב

מזל טוב ../images/Emo23.gif

לאשה המדהימה שאיתי מזל טוב ליום הולדתך. בחרתי בפורום הזה מתוך ידיעה לכמות הזמן שאת מבלה בפורום, כך שזו הדרך המהירה ביותר להעביר את הברכה. אישך האוהב צביקה ולגרין

גאמי

New member
איזה יופי מרגש, רונית...

איזה בעל חם, זה היה מקסים הגיחה הקצרה והנעימה הזו בגינך. יום הולדת שמח לך רונית, שתורמת לנו כל כך הרבה מתוך רצון טוב, המון מקצועיות וחוכמת חיים ובכלל חום אנושי ונועם. מאחלת לך עוד שנים רבות מפרות ופורות ותמשיכי להיות איתנו כאן, הישארי והעניקי לנו מכל הדברים האלה שאת מעניקה. ועכשיו הצפה של תודות פשוט על הכל. תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה,תודה, תודה, תודה ,תודה ,תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה...על הכל.
נרות|

shavririt

New member
לרונית (וואו, איזה איש)../images/Emo49.gif

לאישה המדהימה שאיתו, והנהדרת של אנשי הפורום, המון ברכות.
המשיכי להיות כמו שמסופר ומדובר בך. עד - 120 ויותר- שנים של עבודה פוריה, ואושר בכלל. (אם ה"מלשן" הפרטי שלך לא היה כותב כאן, לא היינו יודעים?!)..

yonitbrk

New member
מצטרפת למברכים

עד מאה כעשרים שנות אושר ובריאות , יחד עם אישך האהוב.

doroniz

New member
איזה יופי

מזל טוב ענקי הכרוך ושזור בהמון תודה על כל הליווי המקצועי והמלטף שלך. כל הכבוד לך צביקה על הפירגון...... דורון.

ליייייי

New member
מזל טוב רונית../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

ותודה ענקית על כל מה שאת עושה עבורינו ועבור ילדינו. עדיין לא זכיתי לפגוש אותך פנים מול פנים אבל אין לי ספק שאת מדהימה. שיהיה רק טוב וכמובן בריאות!!!!!

galit74

New member
../images/Emo49.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב לאשת מקצוע עם המון סבלנות

גם לשאלות הכי קטנות ומציקות שיש. תודה לך שאת איתנו ויום הולדת שמח. מי יתן וכל שתרצי יהא! דניאלה

רונית../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב לך. זו הזדמנות להודות לך על כל מה שאת עושה עבורנו. מעריכה ומוקירה אותך מכל הלב, ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם.
רציתי מאוד להציף באייקונים נחמדים, אבל למחשב שלי דעות משלו...

ותודה לצביקה על ההזדמנות...(היכנסי)

להודות, להלל ולשבח ....
וגם לאחל המון מזל טוב!!

mayarel

New member
מזל טוב רונית ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif

הלוואי שיהיה לך עוד המון אושר וסיפוק בחייך, והמשך אהבה גדולה
תודה רבה על שאת כאן משקיעה כל כך מזמנך והידע הכל כך רחב שלך. המון מזל טוב

וואו כל הכבוד לך צביקה ומזל טוב לך

ממש מרגש צביקה
בשניים שלושה משפטים הצלחת לרגש, לברך וגם לשלוח כל כך הרבה אנרגיות טובות.. וואו ! כל הכבוד לך רונית וזו הזדמנות נהדרת ונוספת ל
להודות לך על העשייה המרובה כאן עבור כולנו !
המון מזל טוב לך רונית, שתזכי להרבה אושר והצלחה בקידום האישי והמקצועי שלך, בקידום ילדינו ובכל דרכייך. תודה לך על הנתינה וההקשבה רבת החודשים פה . המון תודה

vered73

New member
איזה רומנטי! ../images/Emo23.gif לרונית המומחית

רונית מאחלת לך שתהיי תמיד מאושרת ושמחה, עם סיפוק שגשוג ואהבה בכל מקום בו תבחרי לצעוד. מצרפת לך תמונה ששלחתי היום לאחותי, שגם לה יום הולדת, ואני חושבת שזה יתאים בהחלט גם כאן! ורד.

rutimay

New member
באמת מרגש! המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מאחלת לך, רונית, יום הולדת שמח! המון הצלחה, אושר וסיפוק בעבודה החשובה שאת עושה. התברכת בבן זוג מפרגן ורומנטי,כך שבתחום הזה אין מה לאחל, מלבד המשך זוגיות נפלאה כזאת. תודה על כל פועלך בפורום, ומקווה שתהיי איתנו עוד הרבה זמן, ותמיד מהצד השני.

אישי האהוב, וכולכם גם..

טוב, הפעם באמת הייתי בשוק מוחלט. למצוא את צביקה בפורום- זה לא היה עולה על דעתי, בחלומות הפרועים ביותר.. טוב, אם החלטנו להיות מוחצנים, אז- תודה על הביחד, תודה על התמיכה האין סופית, על האהבה ללא תנאי, על הצחוקים המשותפים שנמשכים כבר כמעט 30 שנה, על העובדה שאתה שורד את העבודה שלי התובענית למדי, את הדוקטורט שלי, את הניסיונות שלי לתמרן בין ילדינו שלנו, לעבודות הבית, לאוטיזם, לשפיות. לא יכולתי לבחור יותר טוב...
ותודה לכולכם על הברכות.. הפתעה אמיתית.. (יום ההולדת שלי מחר, כך שהקדימון היה בהחלט מוצלח..) באהבה רבה, רונית

n o g a h

New member
מזל טוב רונית../images/Emo65.gif

מאחלת לך יום הולדת שמח, המון אושר, סיפוק, המשך חיים מלאי נתינה לזולת, המון תודה על פעילותך המסורה פה בפורום, שמעניקה כל כך הרבה ידע ותמיכה , לנו, ההורים

ל י ל ך פ

New member
מזל טוב לרונית../images/Emo39.gif

תודה רבה על העצות והכתף. קריאת התשובות שלך מלמדת המון. אני מאד מעריכה את ההשקעה במשך תקופה כה ארוכה (ככה שמעתי, אני מהירוקות..
). מאחלת לך יום הולדת שמח ושנה נהדרת!
לילך

למעלה