מזל טוב יש . . . לי מומולדת...
א אשה וטקילה New member 11/6/07 #2 ../images/Emo221.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif למרות שאני לא פורומיסטית כאן אבל אם כבר אני כאן אז זו הזדמנות נהדרת לאחל לך הרבה אושר בריאות הצלחה ואהבה.. עד 100 כעשים. מזל טוב
../images/Emo221.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif למרות שאני לא פורומיסטית כאן אבל אם כבר אני כאן אז זו הזדמנות נהדרת לאחל לך הרבה אושר בריאות הצלחה ואהבה.. עד 100 כעשים. מזל טוב
ש שמנה משגעת New member 11/6/07 #3 ../images/Emo213.gifמזל טופ ../images/Emo213.gif מזל טופ הרבה אושר עושר וגם כושר בריאות אהבה וכל אשר תרצה לו יהיה ...
../images/Emo213.gifמזל טופ ../images/Emo213.gif מזל טופ הרבה אושר עושר וגם כושר בריאות אהבה וכל אשר תרצה לו יהיה ...
E ebi83 New member 11/6/07 #4 ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif שיהיה לך רק טוב מעכשיו והלאה...
ק קושקושית מתולתלת New member 11/6/07 #5 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך המון במזל ושיתגשמו כל משאלותך לטובה , אמן
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך המון במזל ושיתגשמו כל משאלותך לטובה , אמן
א אגם מאוהבת New member 12/6/07 #7 מזל טוב נשמה! שיהיה לך את היום הכי מקסים ומאושר שיש יום מלא אהבה ואנרגיות טובות לאורך שנים! בת כמה דרך אגב?
מזל טוב נשמה! שיהיה לך את היום הכי מקסים ומאושר שיש יום מלא אהבה ואנרגיות טובות לאורך שנים! בת כמה דרך אגב?