מזל טוב

ץץץץץ

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif

אהלן, זה ירון, נו..זה מטבריה..... כפיים סוערות לך סתיו, תהיי לנו בריאה. הייתי רק מצפה שנכתוב כאן גם על הפקות ישראליות ולא רק על הפקות ברודוואיות למיניהן. אני אתן לכם נקודת פתיחה: קחו את "רמבטיקו" למשל שמישהו ילך כבר לראות אותו, אני צריך לפרוק מטענים... חי חי חי.... בקיצ קוצ שוב ברכות (לכולנו) ובהצלחה. ידוע לכם על הכוונה להעלות כאן ביוני את "גבירתי הנאווה"? נקודה לדיון... נ.ב תום, אני לא מגיע ב- 2/05 ל"טובים השניים" לצערי הרב. לא נשאר מקום לאלו שהייתי אמור לסוע איתם. אבל עוד נתראה מתישהו. אם לא קיבלת את התודה שלי על הריאיון, קבל אותה עכשיו. זה היה ענק ואמא שלך ממש שחקה אותה, תודה.... עד מחר, ביי לכולכם, ירון

ירון, ירון, ירון...

נו נו, איך שאני הולכת לסחוט ממך את המיץ... סתם. כמה דברים: א. מכיוון שאתה כל-כך אוהב את רמבטיקו, אין שום פיתרון אחר מלבד זה שתכתוב לנו, אנשי הפורום הקטן, המלצה מפורטת! יהיה אפשר להוסיף את זה למאמרים וכך עוד אנשים יתוודעו אל המחזמר המדהים הזה. זאת משימה ראשונה בשבילך... ב. משימה שנייה: העלה את הראיון עם חני, אימו של תומש, על המחשב ושלח לי אותו, כי אותו זה באמת חובה לשים במאמרים. אסור להחמיץ דבר שכזה! הכל, כמובן, במידה שאתה מסכים לשתף איתי פעולה...
אני מקווה שתעזור.

actress

New member
יש לי שאלה את הופכת להיות פורום אחר

במקרה? למשל אומנויות הבמה? כי אם כן אז רק תגידי
כי לא הבנתי מה הקשט "טובים השניים" למחזות זמר? או שהיא דיברה על מחזות זמר ולא הבנתי.

אנחנו ל-א הופכים לפורום שלך, פשוט

ירון ניצל את ההזדמנות להגיד לתום את המסר החשוב שלו, שהוא לא יוכל להגיע להצגה... קפיש?

actress

New member
בעעעע... צוחקים.../images/Emo8.gif חפיף אותו דבר.

אפרופו אני מכוונת אל הפורום הגאון שלך ואל הבנאדם הכישרוני שבך כי את ותומש מדהימים וגאונים בזה. ולמה תומש לא מנהל יחד איתך?

תודה רבה על המחמאות...../images/Emo9.gif

ואין לי מושג למה תומש לא מנהל אתי את הפורום... אני לא מתנגדת
... שיבקש מנטע או משהו, אני חושבת שהיא תסכים...

ץץץץץ

New member
אני אעזור בשמחה....

רק תגידי לי איך הופכים את זה למאמר.... אפשר לפרסם את זה בתו הודעה רגילה???

תפרסם את זה בהודעה רגילה ו

אז אני זאת שעושה את שאר העבודה. אני פשוט מעתיקה את ההודעה שלך ושמה אותה במאמרים. זה הכל.

למעלה