מזל טוב !!!!

וואי חחח לא יצא טוב

לא נורא אז מריה שיהיה לך המון המון המון ושוב המון מזל טוב . אוהבים אותך קדושת הפורום שלנו (-:

../images/Emo65.gif מזל טוב למריה! ../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif

כמה שאתה צנועה, קדושה שכמוך!! יושבת בשקט ולא אומרת!! שיהיה לך טונות טונות טונות של מזל טוב!!
תמשיכי להנות בזוגיות ובסקס!!
מאחלת לך המון אושר, בריאות ושמחה!!
המון נחת מהילדים!
והמון סקס טוב!

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|ב

מזל טוב המון אושר ועושר תמשיכי להיות כזו מגניבה
הרבה נחת מהילדים
והמון המון אהבה עם בן זוגך
וסקס סקס ועוד סקס

מזל טוב מריה!! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח והמון שמחה וששון והרבה סקס מצויין....

offנועה

New member
מריה ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב, להוד קדושתה!!

ohadz

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

ייווווווווווו איזה כיף! איזו הפתעה!

תודה רבה רבה רבה לכולכם... יש לי עכשיו ממש חיוך מאוזן לאוזן. חגגנו אתמול במסעדה מדהימה ליד מודיעין (אין לי מושג איך בעלי הגיע דוקא לשם.. כנראה המלצה), לבעלי יש יומולדת מחר אז אצלנו החגיגה תמיד כפולה עם החלפת מתנות בנוסף לנשיקות. רוצים לדעת מה קיבלתי? לפני שלושה שבועות בעלי היה באירלנד לרגל עבודה והוא קנה לי צעצוע חדש ומלהיב ביופיו מחנות של לסביות, כל כך יפה חיצונית שאם לא היתה לו צורה של XXX הייתי שמה אותו על השולחן בסלון. אה.. וגם טבעת יפיפיה מגראס.

למעלה