מזל טוב g i l l i

חתולהה

New member
מזל טוב g i l l i

גילי מזל טוב ליום הולדתך "מי יתן והשמש תזרח על פנייך והרוח תתמוך בך מאחור ורוחות הגורל ישאו אותך לרקוד עם כוכבים"
אוהבתותך
חתולהה

מזל טוב לgili

מזל טוב לגילי והמון ברכות ליום ההולדת ואל תשכחי אים המחט לא רוצה החוט לא יכנס והמון בריאות

../images/Emo49.gif

הרבה הרבה מזל טוב... אושר.. וכל הדברים הטובים ... אבל שלא תשכחי לעולם !!!!! "אם המחט לא רוסה... החוט לא יכנס" (במבטא תימני ) הרבה אהבה ממני יקירתי.. אוהב אותך . קובי

ש י א צ ו

New member
מזל טוב g i l l i

מזל טוב גילי שיהיה לך הרבה אושר אהבה נחת מהילד וגם לסקס למרות שאת מתנערת שלא תפסיקי לחייך ושכל חלומתייך יתגשמו ( הלכתי היום לקבל הצעת מחיר לרוקט פוקט ) באהבה רבה ממני שי

Queenati

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב גילי

ברכה מקסימה לפי הא"ב: נאחל לך: אריכות ימים, בריאות, גדלות נפש, דבקות במטרותיך, הצלחה, ותרנות במידת הצורך ,זכות לב, חכמה, טוב לב, ידידים רבים, כנות, למידה מעשירה, מזל, נדיבות, סקרנות, עושר, פיקחות, צבירת ידע, קבלת החיים בחיוך, רדיפת צדק, שלווה, תמורה לעמלך וכל מה שתבקש\י לעצמך..... לו יהי

SilveR

New member
מזלללללללל טובבבבבבבבבבבב

לגילי המתוקה המון המון מזל טוב ובהצלחה עם שלוש נקודות חעחעחע.איזו ברכה מהתיכון הבאתי לך.האמת ניסיתי לבנות לך אתר לרגל היומולדת אבל אני לא טוב בזה אז העיקר זה הכוונה.בקיצור אוהבים אותך ואל תשכחי:אם המחט לא רוצה החוט לא נכנס

Dj Sky

New member
מזל טוב לזקנה על בטריות

הלוואי והשנה תמצאי מישהו שיעניק לך סקס יותר מדקה (את מזכירה לי את פג ואל באנדי) שיתגשמו כל משאלות ליבך ושתעשי פן גם בגבות מסקאי וערן גנדשי

g i l l i

New member
אוהבת את כולכם ../images/Emo23.gif

ותודה על הכל רק מה... הבטחם לי רוקט פוקט !!!!!!!!!!!

Sigali

New member
באיחור של יום

אבל עדיף מאוחר מאשר אפ'פם לא!!! אז נאחל לך המון המון מזל,הצלחה בכל אשר תפני, אושר ועושר וכל שתבקשי לו יהי!!! אוהבים אותך שמואל וסיגל

לוריתה

New member
לגילי שלנו

גם אני באיחור של יום אבל אף פעם לא מאוחר מזל טוב יקירתי מאחלת לך רק את הטוב ביותר שתבקשי לוריתה

niRaL

New member
מזל טובבבבבב.......

לגילי המתוקה המון המון מזל טוב ובהצלחה עם שלוש נקודות חעחעחע.איזו ברכה מהתיכון הבאתי לך.האמת ניסיתי לבנות לך אתר לרגל היומולדת אבל אני לא טוב בזה אז העיקר זה הכוונה.בקיצור אוהבים אותך ואל תשכחי:אם המחט לא רוצה החוט לא נכנס. סילבר, אני מקווה שלא תעתיק ממני את הברכה הזו כמו שאתה עושה תמיד..\ תהיה קצת מקורי, לא יזיק לך :p

bar35111

New member
../images/Emo49.gif לגילייייייייייייייייייי|בלון

מזל טובבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!! הרבה בריאות ואושר ועושררררר והחשוב מכולםםםםםםםםםםםםםםםם סקססססססססססססססססססססססס מי יתןןןןןןן וכל משאלות ליבךךךךךך יתגשמוווווווו אמןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

g i l l i

New member
אם אני אחכה לסקס מסילבר....

עדיף הרוקט פוקט !!!!!!! תקנו לייייייייייייייייייייי

דלמטית

New member
פפפ גם אני רוצה ... !

גילוש מאחלת לך המון מזל ורק טוב .. !!!!!! המון המון נחת והכי חשוב ..
אושר
<יאללה עד שבאתי כבר איחלו לך הכל ): >

למעלה