הרבה הרבה מזל טוב... אושר.. וכל הדברים הטובים ... אבל שלא תשכחי לעולם !!!!! "אם המחט לא רוסה... החוט לא יכנס" (במבטא תימני ) הרבה אהבה ממני יקירתי.. אוהב אותך . קובי
מזל טוב גילי שיהיה לך הרבה אושר אהבה נחת מהילד וגם לסקס למרות שאת מתנערת שלא תפסיקי לחייך ושכל חלומתייך יתגשמו ( הלכתי היום לקבל הצעת מחיר לרוקט פוקט ) באהבה רבה ממני שי
ברכה מקסימה לפי הא"ב: נאחל לך: אריכות ימים, בריאות, גדלות נפש, דבקות במטרותיך, הצלחה, ותרנות במידת הצורך ,זכות לב, חכמה, טוב לב, ידידים רבים, כנות, למידה מעשירה, מזל, נדיבות, סקרנות, עושר, פיקחות, צבירת ידע, קבלת החיים בחיוך, רדיפת צדק, שלווה, תמורה לעמלך וכל מה שתבקש\י לעצמך..... לו יהי
לגילי המתוקה המון המון מזל טוב ובהצלחה עם שלוש נקודות חעחעחע.איזו ברכה מהתיכון הבאתי לך.האמת ניסיתי לבנות לך אתר לרגל היומולדת אבל אני לא טוב בזה אז העיקר זה הכוונה.בקיצור אוהבים אותך ואל תשכחי:אם המחט לא רוצה החוט לא נכנס
לגילי המתוקה המון המון מזל טוב ובהצלחה עם שלוש נקודות חעחעחע.איזו ברכה מהתיכון הבאתי לך.האמת ניסיתי לבנות לך אתר לרגל היומולדת אבל אני לא טוב בזה אז העיקר זה הכוונה.בקיצור אוהבים אותך ואל תשכחי:אם המחט לא רוצה החוט לא נכנס. סילבר, אני מקווה שלא תעתיק ממני את הברכה הזו כמו שאתה עושה תמיד..\ תהיה קצת מקורי, לא יזיק לך
מזל טובבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!! הרבה בריאות ואושר ועושררררר והחשוב מכולםםםםםםםםםםםםםםםם סקססססססססססססססססססססססס מי יתןןןןןןן וכל משאלות ליבךךךךךך יתגשמוווווווו אמןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!