מזל טוב שי-לי

מזל טוב מותק../images/Emo140.gif

אני מקווה שהיום הולדת שלך תהיה כיפית ביותר (כי אמרת שהיא גרועה
) אנחנו אוהבים אותך, וטופר אוהב אותך, וכולם אוהבים אותך
אז שיהיה לך יום הולדת מקסים!

felipes girl

New member
מזל טוב..../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב עד 120.. שכל משאלותייך ישתגשו.. ושנה טובה ומתוקה לך

I lOvE cAkE

New member
תודה!../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif../images/Emo48.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

אתם לא יודעים איזה נחמד זה לראות את ההודעה הזאת... היומולדת שלי הייתה גרועה כי זה היה על ערב ראש השנה ואני הייתי לבד בבית לגמרי... והחברות שלי חשבו שאם הם לא עושות לי משהו רציני באותו יום אז זה לא דחוף להיות איתי... הן לא יכלו להכין לי משהו גדול כי זה ערב ראש השנה וכולם עסוקים במאחר הצהריים אז הן מכינות לי משהו ליום אחר (מה שגם בוטל כי הן לא הצליחו לארגן את זה...) והן לא חשבו, לפחות ככה אני חושבת, שזה הכרחי להיות איתי ביומולדת שלי, גם סתם לבוא אלי ולשבת איתי... אז יצא שהייתי לבד גם באותו יום וגם ביום אחרי זה... וזהו... זאת הייתה חרא של יומולדת... וזה היה נחמד לראות שלכם אכפת! :) אז תודה... ושנה טובה...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif אני בטוחה שהן עדיין

אוהבות אותך
את אחלה של ילדה

axnholic

New member
*מזדהה* ../images/Emo24.gif

קודם כל אני אפתח בזה שאתם שכחתם את היום הולדת שלי השנה, אבל זה כבר לא חשוב כי היא עברה. דבר שני, לפני שנתיים אז גם אני נשארתי לבד ביום הולדת. לחברי היקרים לא היה יכול להיות שום תירוץ. זה היה בחופש הגדול ככה שהיה מספיק זמן חופשי, אבל אני נשארתי עם הטלפונים מהמשפחה (בעעע...). יומיים אחרי הם אירגנו לי מסיבת הפתעה ענקית. מה המוסר השכל? אין אחד! רק רציתי לומר שאצלי זה בסוף יצא טוב. מקווה שגם אצלך לבסוף יהיה סוף טוב, ואל תשכחי שאנחנו פה אוהבים אותך מאוד.

L i l A L o

New member
../images/Emo4.gif

השנה לא זכרו לאף אחד, כי לא ידענו.. דונט וורי, שנה הבאה נזכור

גרב צמר

New member
יש אפשרות שהמנהלת../images/Emo80.gif

תפתח לוח "ימי הולדת לחברי הפורום" וכל אחד יעלה את שלו

יש,

אבל הבעיה היא שזה רק נמצא שם, וזה לא מודיע בפורום מתי שמגיע תאריך מסויים...

גרב צמר

New member
אני מוכנה לקחת את זה על עצמי../images/Emo80.gif

אני אפתח שירשורי יומולדת. אפשר לשלוח לי מסר. עם שם ותאריך לידה. או שנפתח לוחות.

למעלה