מזל טוב שדון!!!!!!

בל בל

New member
מזל טוב שדון!!!!!!

אם אני לא טועה (ואני מקווה מאוד שאני לא טועה כי אז שמתי קשקשתי שטויות) אז יש לך היום יום הולדת!!!!!!! למה לא אמרת לנו אתמול?! טוב בכל אופן מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טובמזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב (לא התחשק לי לכתוב אז המון המון מזל טוב אז פשוט כתבתי הרבה מזל טוב) ויום הולדת שמח וכל מה שעוד מאחלים ביום הולדת אבל אני עכשיו פשוט לא זוכרת
וזהו , אין לי יותר מה להגיד אז קבל שוב מזל טוב ובוקר טוב ויום טוב ושבוע ......נפלא! שלך ענבל

בל בל

New member
טוב תיקון- אני לא מבינה בדיוק למה

התכוונתי כשאמרתי שמתי , בטח חשבתי על משהו אחר באותו הרגע ,אבל בשביל שיהיה יותר מובן נגיד שזה היה צ"ל סתם(כי זה נראה לי הכי קרוב למה שחשבתי, נו טוב אפשר להבין אותי, רק קמתי)

בל בל

New member
טוב אני מקפיצה בשביל שתראה

אופפפפ......... אין לי אבל מה להגיד בגוף ההודעה בשביל שיהיו מספיק תווים בהודעה כדי שזה יקצוף, טוב זה מספיק לילה\בוקר טוב!!!!! ויום הולדת ויום שמח! ענבל

aston king

New member
טוב ..אחרי שכולם הלכו אני אנצל את..

המעמד לסיים את השירשור להיום ולהגיד .. מזל טוב שדון..

חברה תודה רבה......

טוב אז קודם כל תודה תודה תודה נגעתם לליבי
הקט אני מאושר מהחיים ומצטער שלא הייתי אתכם אתמול בכל מקרה נדבר בערב בשאיפה שהפעם מישהוא יענה לי.....

בל בל

New member
בבקשה, אין לך על מה להצטער ברור

שלא תהיה פה אתמול כי אתמול היה לך יום הולדת!!! ולמה נראה לך שלא יענו לך???
(נשארו לי עוד כמה בלונים מאתמול אז...) ענבל

tygger

New member
מזל טוב לשדון שלנו.

מה השינויים לקראת הגיל החדש? משהו דרסטי?

למעלה