מזל טוב רנה!!!!!

kedeman

New member
מזל טוב רנה!!!!!

את רואה עכשיו זה כן היומולדת שלך היה כל כך קשה לחכות בסבלנות??? את מרגישה זקנה? לא נורא.... ילדים קטנים בגיל שלך נוטים לפעמים לנסות להרגיש מבוגרים :) המון מזל טוב!!!!

Princess 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמייח!!!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

תעשי חיים מגיל 16 זה שנה אדירה!!! יאללה אני מאחרת לביצפר אז באווירה משמחת זו, מזל טוב וסימן טוב שנה טובה צום קל וחג שמח!!!!!

taltoolit

New member
מזל טוב!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אושר עושר הצלחה עד 120 המון חיוכים ושמחה :)))))))

../images/Emo65.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

המון המון המון
שיהיה לך רק טוב בחיים
עד 120 והרבה הצלחה בהכל

THE sky angel

New member
בובה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

שיהיה לך את היומולדת הכי טוב בעולם!! יומולדת 16 זה הכי כיף בעולם אז תנצלי את זה אבל מצד שני זה גם הגיל בערך הכי מסובך אז אם את צריכה משו את יודעת איפה למצוא אותי!! :)
שתזכי לעוד הרבה שנים מאושרות!! אוהבת המוווון!! מור'וש

שקסי

New member
רנה רנהל'ה רנה קוש קוש -אולה!

- רמקול- מתנה ראשונה שלי- כדי של מה שאי פאם תרצי להגיד או לעשות ייצא הכי חזק שיש!!
- נר- שיאיר את דרכך בכל אשר תלכי!
- המלצה לחיים- אל תשתני! תשתי הרבה! אבל תלכי מכות זה לפעמים כואב! אל תרגישי קטנה! תני לעצמך להישתחרר! תגיעי לכל פסגה ושאיפה שאת רוצה! אז כמו שאת רואה זה יוצא: ר, נ, ה!- היצירתיות היום שופעת... (אולי זה מהתרופה) אז שיהיה לך יומולדת מקסימים! עם הרבה בלונים ועוגות ונרות וברכות ודובים וקצפת ושוקולד ושקולד ושוקולד ודובדבן למעלה! אוהבת אותך המוןן המון!!! עדי

rinani

New member
אתם חמודים אתם לא יודעים איזה כייף!

אז ככה נתחיל מההתחלה לא ישנתי כל הלילה מהתרגשות קמתיבחמש אחרי שעה או שעתיים של שנה אבל לא רצופות. אז עליתי להסעה ואז הידיד הכי טוב שלי הכין לי פנקייקים הוא וחברה שלי אבל היא לא הייתה היא חזרה מבראשית בקיצור הם אמרו לי שמחכה לי עוד הפתעה אבל לא ידעתי מה הולך להיות בביצפר הביאו לי בלונים ועוגות וכמנהג קבוע בכיתה בשביל לבזבז כמה דקות משיעורים שרו לי היוום יומולדת מלא אנשים בביצפר אמרו לי מזל טוב למרות שהם רק ידידים שלי לא משהו רציני. אחרי זה חזרתי הבייתה והלכתי לישיבה ושם שרו לי היום יומולדת והיה נחמד לפני זה נפגשתי עם המדריך שמדריך איתי לארג פעולה אבל זה רק היה הסחה בנתיים שמארגנים לי את מסיבת ההפתעה ואז ידיד שלי וחברה שלי התחמקו מהר בשביל לארגן את הכל ואז באתי הבייתה והכל היה מלא בנרות עם עוגות שתיה ופיצה הלכנו מלחמת כריות והיה לי יום הולדת אחלה בחלה!!!!

תצ1

New member
שיהיה בהמון המון מזל טוב!!!

ואני מאחלת לך כל מה שא|חיבוקת מאחלת לעצמך!!!!!

למעלה