מזל טוב רוניבץ~!^_^

GalBatz

New member
מזל טוב רוניבץ~!^_^

יומולדת 17 שמח.

Lady_Voldemort

New member
רוניבץ!

את מקסימה
, ואני אוהבת אותך
, שיהיה לך תמיד טוב המון אושר ואנשים טובים
ומקומות מעניינים אקדיש לך שיר: בגילגול הזה/שלום חנוך שתהיה תמיד שמח שלעולם תפסיק לשיר שתמיד תמשיך לגדול ושתמיד תישאר צעיר שתמיד תלך קדימה ושלא תאבד תקווה שתדע שלום וטוב ושתמצא את האהבה. שתשכיל לחיות ביחד ולהישאר חופשי ושתוכל למצוא תועלת גם במצבים קשים שתמיד תישאר צנוע ושתמיד תהיה בריא ושתצליח שחייך לא יהיו לריק. שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה הגילגול הזה. כי זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. שתהיה אל אחרים כמו שאתה אל עצמך שתתברך במה שיש ושתשמח בחלקך שתמצא את דרכך בכל דרך שתלך ושתדע להישרד מול הגורל המתעטף. שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה בגילגול הזה. זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. שיהיה לך יום נהדר

ketty the sheep

New member
רוניבץ!../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

הרבה הרבה מזל טוב!
מאחלת לך חיים מאושרים, בריאים ומלאי דשא. D:

HuGo Hell

New member
רוני!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוב~ המון אושר ועושר בריאות וכושר. שכל משאלותייך יתגשמו. ושתקבלי המון
נות,
ים ובעיקר
ות
המוני מזל טוב, תמשיכי להיות כזאת חמודה ונפלאה כמו שאת

Thestral

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

מזל טוב לך, הו, רוני הדשא^_^ תהני מהגיל ושיהיה לך אחלה יומולדת

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif המון מזל טוב,.

עלי והצליחי! (או: "אני עולה, מה איתך? "חג המעלות 2003") עלה נעלה ><

I Love Paige

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

רוני כפרותעלייך
מה נשמע? מקווה שטוב, לא כיף לבלות את היומולדת בבאסה.
וגם אם עכשיו לא משהו, יש לך עוד 10 שעות ו-20 דקות לשנות את זה. עד מאה כעשרים, המון מזלטוב, יומולדת שמח... כל מה שאת מכירה וכבר יודעת בעלפה.
האמ, מזלטוב. me loves you.

רוניבץ

New member
אוי, מצטערת על התגובה האנטיפטית../images/Emo4.gif

פשוט היום הזה התחיל ממש רע. אבל הוא המשיך נהדר, ועכשיו אני שמחה.
ותודה לכולם, אני באמת אוהבת אתכם.

Gizmo16

New member
רווווווווני../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif../images/Emo28.gif

למה שמתי תו
המון מזל טוב
אני מקווה שתהני מימי הולדת רבים שבהם את עוקפת אותי בשנה
כמו כולם:X מממ... שתהיה לך שנה מצוינת
מי ייתן ולא תצטרכי להחליט שום דבר, לא תדעי אף מחלוקת או וויכוח, וחייך יהיו רצופים בחוויות משמחות והרפתקאות כיפיות^_^

Me 4eVer

New member
יא, רוני.../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

האיסייקיו מצפצף לי בהיסטריה כבר כמה ימים על היום הולדת שלך..
מזל טוב וכל זה.
~

PopPy

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב רוני!../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif

AGENT SHESH

New member
מזלטוב רוני! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif^^

סלחי לי על האיחור, היה היום יום עמוס ולא הספקתי לעשות כלום, בטח לא לגלוש בפורומים... אזז... שיהיה במזל טוב! שתזכי ל120 וכו' וכו', וכידוע - אינני מומחה בברכות במיוחד, אבל העיקר הכוונה..

Kouryuu

New member
רוני! ^-^

ילידת אפריל שכמותך, אין להטיל ספק באיכויות שלך- גלויות וחבויות כאחת! מזלטוב, ווי~

De-Panther

New member
../images/Emo49.gif רוני!!../images/Emo65.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רוניבץ היקרה!!
נמנמנמנמנמ טוב אז כבר עברת את הסוויט סיקסטין... הגעת ל17... אז מה הייחוד של 17??
אהההה זה הגיל הזה שבו המבוגרים דואגים לשגע אותך לפני שאתה מגיע לגיל 18... אז שלא יהיה לך הרבה כאב ראש מהם!!
יווווו מזמן לא כתבתי ברכת יומולדת רצינית וכבר שכחתי איך כותבים אחת כזו
אמממ אז המון תודה לך על זה שאת ידידה טובה כמו שאת
ושתמשיכי להיות נחמדה ומשעשעת ולצחוק מהשטויות שלי(כן גם כאלו כשאני אומר כשאני במצבים מטומטמים לחלוטין) ושכל הדברים המעצבנים יסתדרו לך כי באמת מגיע לך שהם יסתדרו כי את בנאדם טוב
ושתיהיה לך השנה הכי טובה שאפשר וגם כלמיני דברים קיטשיים להחריד כי אי אפשר בלעדיהם
אז המון מזל טוף!!
מזל טוף!!

למעלה