מזל טוב קשת....

אחותי!!!!!

היא באמת אחותי
חחח נראה לי שאף אחד פה לא הבין את זה חוץ משתינו... ממצב?? מה קורה??? הכל טוב???? איך את מבלה..?? אמ.. שמרי על קשר ו.. בהבייי!!! :) אוהבת המון המון המון עדי.. - "אחותך הקטנה"..

תצ1

New member
טוב די!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פורשת!!!!! אני לא יכולה... אני לא עוקבת אחרי כולם פה... זה התחיל מזה שבהתחלה חשבי ששי הולך להיות גרעינר, ומשם זה רק התדרדר... ועוד עם קשת הייתי די בטוחה כי ראיתי אותה עם מועצ אחרת!!!! טוב די!!!!! אני חייבת לעשות עם זה משהו1!!!! תעזרו לי אני מתחננת!!!!!! בתודה מראש, ניצן לשא יודעת מה לעשות עם עצמה...

rinani

New member
מזל טוב קשת....

"היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לקשת..." שיהיה לך את היום ההולדת הכי כייף בעולם...
עד 120.... אושר
עושר
יושר
והמון בריאות
אוהבת
רנה

אז... - מזלל טוב!!!!

חח פעם שניה.. :) פעם שלישית גלידה.. כן?? חח טוב אז ככה.. יומולדת שמייייח!! אני עדי למקרה שאת עדיין לא יודעת.. אמ.. מה עוד?? ותהני בחיים.. שיהיה לך רק טוב!! וזהו.. אה.. ושיהיה לך יומולדת שמח מאוד מאוד.. וספרי לנו על המתנות כן??
אז יום טוב.. אופסי.. זה כבר ערב.. אז שיהיה ערב טוב!! ואני עוד הולכת היום לרופא שיניים.. :( תהנו לכם.. :)

יומולדת שמח מאוד

אמנם אני לא מכירה אותך כ"כ.. אבל מספיק בשביל לדעת שמגיעות לך ברכות יומולדת!! אז מזל טוב! מגיעה לך גם תמונה.. (אני לא מצליחה להעלות את התמונה. ננסה בהודעה נפרדת)

שקסי

New member
היום יום הולדת לקשת רגב הבובה!!

מותק שלי!! שיהיה לך יומולדת הכי מדהים בהיסטוריה! תנצלי כל רגע! תהני! אל תפחדי מלקחת סיכונים! תגשימי את שיאופתייך! תאהבי- כאילו אין מחר! והכי חשוב תחייכי ותשארי את! המון המון מזל טוב! אוהבת תונות! עדי.

שקסי

New member
חחח מה רק אני קלטתי שאין לה יומולדת

באמת??? שיתפתי אם זה אפילו פעולה!! התקשרתי ושרתי לה יומולדת בפלאפון... זה מה שעשו גם לי החודש... שטויות מה יומודת 17 ועשרה חודשים זה יומולדת מגניב! לי היה יומולדת 17 ו6 חודשים שזה וחצי שזה עוד יותר מגניב!!

THE sky angel

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

שתזכי לעוד שנים מרובות ומאושרות
אממ אוהבת המון! מור'וש

S a l i t

New member
../images/Emo77.gifמ-ז-ל ט-ו-ב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo102.gif

וואי אני ממש הייתי בסרט שיש לה יומולדת עוד חודשיים!!!
קשתונה!!! MAZAL TOV!!! תמשיכי להיות הנקבה הקשוחה ביותר בסביבה
תאכלי מלא עוגות עם קצפת וזה.. Some where over the keshet way up high Theres an %$$#%!@@!$@... Yours truely, LOVE YA SOOOOOOOOOO MUCH BABE
סלעית,

תצ1

New member
"למי יש יומולדת?

לך לך לך" ואם משהו לא הבין, זהו ציטוט (עם קצת שינוי) מתוך אחד השירים של המלכים דץ ודצה!!!!!! טז המון המון המון מזל!!!! בהצלחה שם בגרעין הרחוק ושכל חלומותייך יתגשמו!

זורקה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נעים לי להגיד אבל... לקשת יש יומולדת עוד חודשיים שלמים!! ב-28.12!!
בהחלט משעשע!

זורקה

New member
עכשיו הבנתי למה חשבתם שיש לה יומולד

ת... היא התכוונה יומולדת 10 חודשים.... חחחחחחחח קשת את סתומה!!!!!!

למעלה