מזל טוב קריסטופר מזל טוב לקריסטופר לי, הרוזן דוקו שלנו, בן 83 ב27 למאי. עד 120 !!
ס סידיוס New member 28/5/05 #1 מזל טוב קריסטופר מזל טוב לקריסטופר לי, הרוזן דוקו שלנו, בן 83 ב27 למאי. עד 120 !!
A AceMagician New member 28/5/05 #2 אחד השחקנים האהובים עליי אם אני לא טועה יש גם תואר של 'סר' כריסטופר לי... אהבתי אותו בשר-הטבעות, ואני אוהב אותו עוד יותר במלחמת הכוכבים... "MASTER KANOBI, YOU DISAPIONTES ME..." פרק II-מתקפת המשובטים (סלחו לי על האנגלית העילגת)...
אחד השחקנים האהובים עליי אם אני לא טועה יש גם תואר של 'סר' כריסטופר לי... אהבתי אותו בשר-הטבעות, ואני אוהב אותו עוד יותר במלחמת הכוכבים... "MASTER KANOBI, YOU DISAPIONTES ME..." פרק II-מתקפת המשובטים (סלחו לי על האנגלית העילגת)...
M MajorWinters New member 28/5/05 #3 וואי! כשחושבים עלך זה.. זה נשמע זקן... אבל כשחושבים על זה, זה ממש זקן! כשANH יצא פעם ראשונה, הוא היה בן 55!
וואי! כשחושבים עלך זה.. זה נשמע זקן... אבל כשחושבים על זה, זה ממש זקן! כשANH יצא פעם ראשונה, הוא היה בן 55!
T tactical New member 28/5/05 #4 תחשוב על זה.... שהוא עשה את כל הפעלולים שלו והקרבות לייטסייבר שלו בעצמו....
A Adam1441 New member 28/5/05 #6 חחח הוא לא. אם היית רואה את התוספות של מתקפת המשובטים היית רואה שהדביקו את הפרצוף שלו לקטע CGI.
T tactical New member 29/5/05 #7 תראו פה: http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonDetail/personid-43517