מזל טוב קינג

OrEl74

Well-known member
מנהל
20230208_065835.jpg

קבצים מצורפים

• 20230208_070223.jpg
    20230208_070223.jpg
    3.7 MB · צפיות: 0

Rapgamer

Well-known member
מזל טוב ללברון! השיא שלו יוכל להחזיק במשך כמה עשורים ממש כמו של קארים. השיא של קארים עבר את קודמו (ווילט) ב7,000 נקודות. אני בספק האם לברון יפתח כזה פער על פני קארים אבל הוא גם לא צריך. בעונה הבאה הוא כבר ב40K ומשם נראה כמה ימשיך לשחק ולהיות בריא.

סיטואציה קצת הזויה הייתה במשחק, חשבתי שיחכו עם הטקס לסיום. אשכרה באמצע המשחק פינו את המגרש, ערכו טקס רב משתתפים עם נאומים וכו', ואז חזרו לשחק. כנראה עשו נכון כי אחרת זה היה מוזר לחגוג את השיא של לברון כשהלייקרס מפסידים.
בכל מקרה השיא של קארים הוא אולי השני הכי היסטורי בליגה (אחרי 100 הנקודות של ווילט במשחק), מעתה אמרו- השיא של לברון. סחתין על פרס מפעל חיים.

anfield1

Member
העצירה במשחק הייתה הזויה. ראיתי שגם כשקארים שבר את השיא עצרו את המשחק.

אבל בסדר, ההישג מדהים ומן הסתם לברון ראוי לשבחים פה.
לחשוב עם איזה שק של ציפיות הוא נכנס לליגה ולאן הוא הגיע, מנטליות מושלמת מעבר ליכולות כדורסל נדירות.

Krit123

Well-known member
מזל"ט ללברון, הרוויח את הרגע, רק צריך לציין שלפני כמה שבועות הצהיר שלא יבכה לאחר שבירת השיא, וכרגיל, נחנק ברגע האמת. מייקל לא היה מזיל דמעה יתפוצץ העולם.
ועכשיו ברצינות, השיא הוא באמת תמורה ראויה למוסר העבודה הקדחתני וההשקעה הבלתי נגמרת על מנת להישאר כשיר פיזית, מנטלית וכו'. עושה רושם שהוא המבקר הכי גדול של עצמו כי אף אחד כבר לא מצפה ממנו להמשיך ביכולת הזו, אך הוא מוסיף לעמוד ברף הכי מחמיר, גם אם הוא היחיד שמציב אותו לעצמו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז אחרי שקצת נרגענו מהרגע ההיסטורי...
ראשית, שלא יהיו אי הבנות, לברון טופ 3 קל.
אפשר לריב על המיקום ביינהם אבל בשורה ה חתונה 'ארים, מייקל ולברון הם הטופ 3 בכל הזמנים ועל זה כבר אי אפשר לחלוק.
כמו שצויין כבר,

אבל כל אירוע שבירת השיא הזה היה בעיניי גם התגלמות האופי של לברון.
תיזכרו בשבירת שיא השלשות של ריי אלן ואח"כ של סטף קארי, בשני המקרים האדם הראשון שהם ניגשו אליו היה זה שאת השיא שלו הם שברו.
במקרה של לברון עברו הרבה דקות עד למפגש עם קארים וגם זה היה נראה די מאולץ במן טקס העברת הכדור שהיה די מביך (אבל זאת כבר לא באשמת לברון).
גם לחבריו לקבוצה הוא לא מיהר לגשת ושמר על סוג של "דיסטנס"

והיה גם משחק ולתומי חשבתי שאחרי שבירת השיא, לברון יגיד... יאללה, בואו ננצח את זה וילהיב את חבריו לקבוצה וקרה בדיוק ההיפך.
אחרי 16 נק' ברבע השלישי, לברון סיים את הרבע האחרון עם 2 נק' בלבד כשאת המשחק הוא בכלל סוגר על הספסל.
מזכיר שמדובר בקבוצה שמתחרה איתם ישירות על מקום בפלייאין כך שהמשחק הזה היה סופר חשוב עבורם אבל כנראה שבעיניו קצת פחות.

סדר העדיפויות של לברון תמיד היה בעייתי בעיניי אבל אתמול זה בלט במיוחד.
הגישה הזאת של "אני מעל כולם" זה משהו שמאייפן את לברון לא מהיום אבל היה ראוי שדווקא הפעם הוא יתנהג קצת שונה.
גם ההצהרות שלו בשבועות האחרונים "אני השחקן הטוב בהיסטוריה" לא מוסיפות לו כבוד בעיניי (תגידו מה שאתם רוצים על מייקל, אף פעם לא שמעתם אותו יוצא בהצהרה כזאת ובטח שלא שמעתם את קארים אומר את זה)

זהו...
אני הייתי הייטר... עכשיו תורכם 😝

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד משהו לגבי השיא והסיכוי שישבר איכשהו
המועמד הטבעי שמוזכר בהקשר הזה וגם בהקשר של שיא ה אסיסטים של סטוקטון הוא לוקה.
בעיניי אין לזה באמת היתכנות.
שני השיאים האלה נקבעו בזכות קריירה אורכה ועמידות לאורך שנים.
לוקה אמנם שחקן מופלא אבל הוא גם מחמיץ בעקביות בערך 15 משחקים כל עונה וזה כשהוא עוד שחקן צעיר, מה יהיה בהמשך?
לא רואה אותו משחק מספיק עונות ומספיק משחקים בקריירה כדי לאיין באמת על השיאים האלה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז שברתי את השיא
אפשר לנוח
למי אכפת מהפלייאוף?

למעלה