מזל טוב -פוליסית44

BlogTV Police43

New member
מזל טוב -פוליסית44

אנשים משהיא חמודה שהכרתי זה עתה, ממש חמודה אין לכם מושג, (תליה אני לא בוגד) תנו לה בכבוד חברה.. פוליסית 44.........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Queenati

New member
../images/Emo150.gifאכן הצטרפה אלינו שוטרת חדשה

שמה בישראל - יונית, שוטרת מספר 44. ברוכה הבאה למשטרת הבלוגTV. אני בטוחה שהתקבלת ב-
. בהצלחה!!!

BlogTV Police21

New member
ברוכה הנמצאת :)

מאחל לך שיטור נעים ויחס מעולה עם כל השוטרים כאן :) כמובן שאת מוזמנת להיעזר בשרותי למען מתן תשובות והסברים למה שאת צריכה. שי פוליס21

BlogTV Police42

New member
שלום יונית!

ברוכים הבאים למחוז הוירטואלי. שיהיה לך בהצלחה! איציק (42) "התשובה לחיים ליקום ובכלל היא...42" (דאגלס אדמס)

BlogTV Police41

New member
פוליסית44 ברוכה הבאה

ברוכה הבאה למשפחת הפוליסים!!!!!!! אחלה אחלה משפחה!!!!!! בהצלחהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BlogTV Police9

New member
ברוכה הבאה יונית../images/Emo141.gif

מזל טוב על הצטרפותך למשפחת הבלוג TV פוליס. נשמח לעמוד לרשותך בכל טענה מענה וכדומה.

BlogTV Police37

New member
יוניתיייייייייייייייייייייייייייייי

אהלן
אהלן
אהלן
אהלן אהלן אהלן אהלן ולסיום - פומיקייייייייייייייייייייייייי
אהלן
אהלן
אהלן
אהלן

BlogTV Police25

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אבל....

למה בלי פרטים נוספים.........? לפי דעתי כל שוטר חדש שמגיע יש לספר על עצמו!! בכל מקרה ברוכה הבאה מכל הלב וכמו כן...תתחילי לבשל כי יש לנו מסיבה על החוף!!!! מוזמנת

BlogTV Police48

New member
בהצלחה

ברוכה הבאה למשפחת הפוליסים המשפחה הכי חמה עם תצטרכי משהו רק תגידי דרך אגב לי קוראים מושיקו

BlogTV Police44

New member
אז תודה רבה שוב על הקבלת פנים ו...

פרטים ? אתם יכולים לשאול במסנג'ר משה-37 }{ מישל- תאשר אותי :) מייק-25 גם אותך צירפתי אז תאשר ותודה שוב לכולם

למעלה