מזל טוב על הפורום.

Keren 104

New member
מזל טוב על הפורום.

יש לי שאלה, חברה שלי תבוא לבקר אותי מחר ולא ראיתי אותה המון זמן ואני יודעת שהיא משוגעת על מאפינס. אז רציתי להכין מאפינס, אבל אין לי מתכון טוב. יש למישהו מתכון טוב למאפינס? מאד חשוב לי שהמאפינס יצליחו.

roihand1

New member
הידעת?

קיים אתר המאפינס הישראלי! (אני לא ידעתי עד לפני שתי דקות)
הכל אודות המאפין, עצות, מתכונים, כלים, רעיונות ועוד
יש לי מתכון מגניב למאפינס שקדים, אבל הוא קצת מסובך... אם את רוצה בכל זאת תגידי ואני אעלה אותו לפורום

kelly7i

New member
אין על מאפינס שוקולד

עם פיצפוצי שוקולד, וסירופ שוקולד למעלה
חבל שאני לא זאת שיודעת להכין אותו

Keren 104

New member
תודה../images/Emo13.gif

לא ידעתי על אתר המאפינס הישראלי. תמיד טוב לדעת
אני מאד אשמח אם תוכל להעלות את המתכון שלך כי מאד חשוב לי שהמאפינס יצליחו ואני לא רוצה להסתכן במתכון שאני לא בטוחה בו.

roihand1

New member
בשמחה ../images/Emo71.gif

אני מצרף את המתכון, קחי בחשבון שזה שונה מהמאפינס הקלאסי, ויותר קרוב משפחה של הפיננסייר הצרפתי, הוא דחוס יותר ועשיר מאוד. אני ממליץ בחום להשתמש בתבניות סיליקון, זה עושה את החיים קלים בכל מה שקשור לשחרור המאפינס מהתבנית. אם את משתמשת בתבנית כזאת - אין צורך לשמנה. מאפינס שקדים וג'ינג'ר - 200 גרם אבקת סוכר - 125 גרם שקדים - 100 גרם קמח תופח - 5 חלבונים - 50 גרם דבש - 200 גרם חמאה מותכת - 75 גרם ג'ינג'ר מסוכר קצוץ (*) - חמאה לשימון התבנית - מחממים תנור ל-190 מעלות. - בקערה מערבבים היטב את אבקת הסוכר, השקדים, הקמח התופח, החלבונים והדבש. - מוסיפים, בזרם דק ותוך כדי ערבוב, את החמאה, ולאחריה את הג'ינג'ר. - משמנים את תבנית השקעים ויוצקים פנימה את התערובת, עד 3/4 גובה השקעים. - אופים כ-10 דקות או עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא בלי פירורים. - ממתינים חמש דקות ומוציאים מהתבנית. (*) אם לא רוצים להשתמש בג'ינג'ר אפשר להחליפו באותה כמות של מוצרים אחרים, למשל, פירות יער, פיסטוקים קצוצים, תמרים, קליפות תפוז מסוכרות וכו'. בהצלחה!

גנגי

New member
תסלח לי מאוד שאני אומרת את זה אבל

אינעל.. וגו'. למה היית צריך לחרב לי את כל התוכניות לגיזרה חטובה? עכשיו אין ברירה ואני אשמין, ואני מקווה שכל ייסורי המצפון יהיו עליך, ורק עליך, ועליך בלבד, וגם עליך. שקדים וג'ינג'ר?! תדבייש!

roihand1

New member
בפעם האחרונה שראיתי את ג'ינג'ר היא הייתה

רזה, לא נראה לי שתשמיני בגללה.

למעלה