מזל טוב על הפורום החדש

Berbale

New member
מזל טוב על הפורום החדש../images/Emo24.gif

האם יש למישהו רעיונות מה עושים עם נדודי שינה? המצב המעיק הזה, שבו אתם מניחים את הראש על הכרית, ו... כלום לא קורה... אני יכולה לשכב במיטה איזו שעה בלי להירדם (בלי קשר בכלל האם אני עייפה או לא). מישהו יכול להמליץ על משהו?
שיהיה לכולנו יום נהדר!

psa

New member
היי Berbale ברוך המצטרפת

יש תרופה מפורסמת ובדוקה שתיית חלב חם. אישית לא ניסיתי ,משום שאח"כ אצטרך לקום כמה פעמים בלילה....
מה שכן ניסיתי וזה נפלא :ווקמן עם מוסיקת רייקי,נעימות ,ים וכד' מאוד מרגיע + לצפות בטלויזיה (בדר"כ יופי נרדמים בסרט שהכי רוצים לצפות
) כמובן שימליצו לך תרופות למיניהן.לא רצוי. ותמיד כדאי להתייעץ עם רופא.אפילו רצוי. שינה ערבה לך....

אבא אסא

New member
../images/Emo140.gif אהלן - ברוכה הבאה. התשובה

לדעתי היא לברר למה יש נדודי שינה:
מחשבות בראש
רעשים בחוץ
מיטה לא נוחה
סתם. הכל תלוי בסיבה. אם זה משהו שהוא רק סתם, אז אני באופן אישי יושב על המחשב או רואה טלוויזיה עד שאני כבר מתעלך ואז גורר את עצמי למיטה. אם את קוראת ספרים, אז פשוט לקרוא ספר עם מנורת לילה קטנה ואולי גם לשים ברקע גלגל"צ (מהרדיו או מהכבלים). ספרי אם ישנה התקדמות...
אבאסא

Berbale

New member
תודה רבה על הברכות! ../images/Emo6.gif

וגם על התשובות...
אני חושבת שהבעיה נובעת מהמחשבות בראש... מישהו מכיר שיטה להפסיק לחשוב???
אני דווקא מנסה לקרוא עד שאני מרגישה שהעיניים נעצמות, ואז אני מכבה את האור, ושוב לא נרדמת... תודה לכל מי שמנסה לעזור!!!

אבא אסא

New member
אז אם ככה... בואי נלך צעד צעד...

אם מדובר במחשבות ואם הן מטרידות, צריך לבדוק את המקור שלהן ולטפל בך... א תיכולה לנסות כאן, או במסרים,.. בכל מקרה אם זה ממש מפריע לך צריך לטפל בזה. לא?

cookie1

New member
אולי לספור כבשים ../images/Emo8.gif

בדרך כלל בכבש השישה עשר נרדמים... וברצינות: אולי במקום לשכב סתם ככה אפשר לקרוא ספר או לחשוב מה עשיתי היום שנהנתי ממנו ומה אני אעשה מחר טוב יותר מהיום ? סתם רעיונות למחשבות שיעבירו את הזמן

10shosh

New member
להפעיל רדיו

ולהקשיב לו במקום למחשבות עד שנרדמים..... יש מכשירים שכבים לבד בשעה מסיומת. את יכולה לשים מוסיקה או תוכניות מלל שירחיקו את המחשבות ויקדמו את השינה.

גלשני

New member
אולי לנסות להתעייף טוב טוב לפני

שהולכים לישון. למשל לעשות הליכה ברחוב, או ריצה קלה, ואז לחזור הביתה להתקלח ולשקוע בספר טוב, או בסרט עד שהעייפות תשלט קצת על הגוף. ובכל מקרה מרוויחים קצת בריאות....

למעלה