מזל טוב ניר....

מזל טוב ניר....

רציתי רק לספר שזה קורה (לעיתים נדירות אומנם, אבל זה בכל זאת קורה) ביטלו לבעלי את המילואים שהיו צריכים להיות השנה... אגב, רציתי לשאול שאלה שאומנם עכשיו בעקבות הצו ביטול זה כבר הפך להיות פסה, אבל בכל זאת... האם מותר לגייס למילואים שנתיים ברציפות על אותם חגים? (ראש השנה, יום כיפור וסוכות) ושוב מזל טוב ניר וברכותי על ניהול הפורום (אין ספק שזה מגיע לך) ושלא תשכח אותנו מפורום הבסיס שלך....

סגולית

New member
מזל טוב למנהל החדשששששש

ניר נגר

New member
סגולגול...../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

נראה לי שירוק זה הצבע שלך...רוצה להתנדב? חחחחחחחח יום מקסים חמודה

ניר נגר

New member
יו...חיל הים...הלוואי עלי..רק גלים

והרבה לבן מול העינים...נשמע אחלה... אם הייתי יכול לחזור לאחור..אחחחחחחחחחחחחחח

ניר נגר

New member
חחחחחחחחחח ...נו לא סיבה מצויינת

להיות רק בפורום הזה? תחשבי על הפוטנציאל חחחח

סגולית

New member
פוטנציאל??

הם אפילו לא שמו לב שנכנסו לפה גברות להגיד בוקר טוב!!

ניר נגר

New member
ליהי? יש משהו שאת רוצה לשתף? חחחח

עוד כמה משפטים כאלה וגברברי הפורומים ינהרו לפה בהמוניהם...חחחחח

אממממ...

כבר כתבתי בפורום הבסיס שאני לסביפובית נכון??? בכלל נראה לי שכל הגברים שכאן שבוזים מהמילואים, אפילו ניעור (עדין אך אגרסיבי) לא יעזור...

ניר נגר

New member
חחחחחחחח תהיי אופטימית...אני לא

מאמין שכולם במילואים :))) כן, הפורום הזה צריך ניעור...

ניר נגר

New member
היי ליהוש...כיף לראות אותך כאן...חח

קודם כל ברכות לבעלך...חחחחח מי ייתן והמזל הטוב שלו ידביק אותי (בסוף החודש אני יוצא ל 30 יום מילואים, כן..זה נופל על החגים :(( ) לשאלתך...כל שנה יש תעסוקה מבצעית אחת ואימון, כל שבעיקרון המילואים של בעלך יכולים ליפול שנתיים ברציפות על החגים (מניסיון יקירתי...) אינ מקווה שמי שמארגן את לוח הקריאות שם את הדגש על הסוגייה הזו... ונראה לך שאשכח את פורום הבסיס שלי????? יום טוב

איזה באסה...

השנה לא נקבל כרטיסים לסרט....(שיטטטט הלך הפופקורן הקטן והשתיה) טוב נו, אני מאמינה שאני אתגבר על כך.... שמור על עצמך במילואים (למרות שאני מאמינה שאנחנו עוד נדבר עד אז...)

ליMור

New member
לא,

לא קראו לי למילואים גם אין לי שאלות בכלל סתם באתי להגיד היי ומזל טוב אז היי ומזל טוב,,,,,, אה ובהצלחה !

ניר נגר

New member
חחחחחחחחחחח שמעתי שפפקורן טוב

למערכת העיכול...אל תזלזלי..אני במקומך הייתי מתקשר למפקד שלו בדרישה לגייסו...32 ימי מילואים ויש לך פפקורן!!!

Section

New member
מזל טוב ו- לא נכון!!!

אסור לגייס שנתיים ברציפות על אותו החג! ואני לא בטוחה לגבי גיוס בחג אחר.. אני צריכה לבדוק את זה. אני גם לא בטוחה מי יכול לאשר את זה... אם מספיק אל"מ או תת-אלוף מהיחידה או ראש אתכ"א מילואים במקשל"ר. וגם אם יש אישור כזה כמובן שזה תלוי בהתנדבות החייל.

למעלה