מזל טוב נייקו!!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo144.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo153.gif../images/Emo145.gif

יש לי סקופ:..... אני מאוהבת(
)באייקון של ה
וה
ואיך שכחתי את ידיד הוותיק אייקון

Digi Lista

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo185.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

איזה כי,מזג האוויר חורפי!!!אני אוהבת את החורף!!!גשם,שלוליות,מעילים...אין כמו החורף מבחינתי!!!
אוף מה עובר על תפוז היום?אם הוא לא היה כזה איטי ההפצצה הייתה הרבה יותר מכובדת!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif|קר

כך הולכים השותלים רון ב
ו
ב
(תאלתרו...)מין העיר ומין הכפר מין העמק מין ההר בט"ו בשבט בט"ו בשבט.....

Digi Lista

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכול בן וכול בת לא נולדו ביום אחד רק ביומהולדת רק ביומהולדת...

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

מה העליזות שנחתה עליי?יש לי נקע ביד(לא לשאול איך ולמה...),אתמול העתקתי לדפי פוליו משהו שהייתי צריכה לשלוח באימייל אבל כול פעם זה חזר אליי- ניסיתי להדפיס והמדפסת שלי(זרובבלה) מדפיסה עקום לגמרי- בקיצור נאלצתי להעתיק הכול בכתב יד ממה שכבר הקלדתי לוורד וזה לקח לי יום שלם, אחר כך בשביל הכיף גיליתי שיכולתי פשוט לשמור את זה על דיסקט ולהגיש...והיום היה יום מוזר(לא בהכרח לטובה)ככה שאין לי סיבות היות שמחה במיוחד,אבל למה לא בעצם?
לכבוד נייקו!

Digi Lista

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo113.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

אם פרדסים עוד משגעים אותך בריח אם בלילות אתה שיכור מין ה
אם רוח מרחבים בצווארונך תמיד נושבת ויש לך קוצים במקום שבו נהוג לשבת זה סימן שאתה צעיר כמו יום אביב בהיר כמו יום אביב בהיר סימן שאתה צעיר.... השיר הזה פשוט קפץ לי לראש,ומכיוון שנייקו זקנה בת 12 היום ובעקבות גל הנוסטלגיה שתקף את מדינתנו השיר הזה הוא ה-דבר הנכון מכול הבחינות(מבלבד אם אני אשיר אותו...)

Digi Lista

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

קובידובידובייות(מילה ארוכה מידיי...) קובידובידובייות איזה כיף לגלות עם הקובידובידובידובייות....(אח קטן,ערוץ הופ,נשבעת בשמואל הנביא שיש תוכנית כזאת!
באמת באמת באמת יש!!!תיראו ערוץ הופ!!!)

Digi Lista

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif

אני שבוית המנגינה המכורה לקצב לכן אני מאמינה במלחמה בעצב לרקוד את כול המועקות לשיר אל תוך החושך לזרוח בשלוש דקות אל הבהובי האושר ואין לי שום רצון להתיפיף ההתנסות הזאת היא קטע מעלף כי זה רק ספורט כן זה רק ספורט זה רק ספורט רק ספורט כן החיים הם קו מהיר וזה דבר בטוח אבל הלילה יש לי שיר ועוד הכול פתוח נדמה לי שאצלנו כאן שהכול מותר לשיר וגם לשמוח... (כאן שכחתי מילים...אני יודעת אבל שיש בית על קלידן ומתופף וגיטריסט שמחפף ועם סיכוי אחד לאלף לעופף,השאלה רק איפה זה נכנס בשיר?...) נדמה לי שאצלנו כאן בארץ המובטחת אתה מביא מי שמוכן את הסיכון לקחת ....(שכחתי,מה חדש?...
) כי זה רק ספורט כן זה רק ספורט זה רק ספורט רק ספורט טודו דו דו דו פה פה פה לה פה פה לה פה!!! (נשבעת שזה הסיום,מרוב הפעמים ששמעתי את השיר הזה,משום מה כשהייתי קטנה מאוד אהבתי את דפנה דקל ותמיד לצער כולם הייתי שרה את השיר הזה,הוא יפה בעיניי עדיין,אם כי אני כבר לא אוהבת את דפנה דקל,עברתי לדודידו...
)

Digi Lista

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo107.gif../images/Emo118.gif../images/Emo60.gif../images/Emo85.gif

שחקו איתי משחק יד סגורה חזק חזק נחשו מה יש לי כאן אם אריה(ואין אייקון)או אם שפן(...) אם
או
ואם כפתור או סתם
נחשו כמה זה פשוט אין לי אין לי סבלנות הינה היד שלי פתוחה אין בה כלום זאת סתם בדיחה
... (קשה היה לי לכתוב את השיר הזה כי שרה אותו ענת אלימלך בקלטת "אפרוחים" וכמו שאמרתי בעבר הערצתי אותה-לפחות בערך- מאוד אהבתי לא יודעת אם זה ההערצה וקנינו לאחי את הקלטת יומיים לפני שהיא נרצחה, אבל השיר הזה עלה לי לראש כרגע ולמרות שבאמת יש לי כרגע דמעות בעיניים הייתי חייבת לכתוב אותו)

Digi Lista

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

מרוב התלהבות שכחתי שזה שרשור יומהולדת ושכחתי(סניליות=מכה, תאמינו או לא...)שצריך להביא מתנות,לפחות אטומיקונים של מתנות...
הינה הדמות עם הקול השטיחי הכי מיותרת בדיג´ימון(בתמונה...)... (מי שחשב לרגע ואפילו הקט ביותר שאני רצינית במשפט האחרון...בואו פשוט נגיד שעדיף שלא יגיד את זה בפומבי...)

טיקיי

New member
יש לי קצת זמן

אבא שלי עוד פה אבל הוא מדבר עם אימא שלי (וממתי זה קורה?) אז אני יכול לשים עוד כמה תמונות... ליסטה את עוד כאן?

Digi Lista

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo56.gif../images/Emo61.gif../images/Emo48.gif

חורשת האקליפטוס הגשר,הבקעה וריח האוויר המלוחחחחחחחחחחחח..... (מה רע בשירי מולדת?
)

טיקיי

New member
זה לא היה...

חורשת האקליפטוס הגשר הסירה וריח המלוח על המים? אחרי שדודה שלי טחנה לי את המוח עם קריוקי של השיר הזה במשך שבוע אני כבר מכיר אותו בעל פה... לא שזה משמעותי לתקן אותך אבל סתם כי משעמם לי...

Digi Lista

New member
מקבלת את התיקון...

אני הורסת שירים זה כבר ידוע,מילא כשאני שרה המשוררים לא מזהים את השיר אבל אפילו במילים אני מתבלבלת(אוי נו,עכשיו נהרסה תיאוריית "הכמה אני מושלמת..."
)

Digi Lista

New member
כן אני עדיין כאן...

תפוז הארור והאיטי,עד שזה שולח משהו היום

Digi Lista

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo98.gif../images/Emo123.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo145.gif../images/Emo13.gif

לא תזיק לי קצת עזרה מצידכם...גם ככה יש לי נקע ותפוז מעבר לאיטי היום(שמתי לב לזה עוד בבית ספר...),מה לא תעזרו לי לחגוג???.... טוב נו לפחות תשתתפו בשאר הדברים שקופצים וכמובן תמיד טוב שאתם תציעו רעיונות...

Digi Lista

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo132.gif../images/Emo22.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif../images/Emo66.gif../images/Emo3.gif

איזה כיף מעכשיו אני לא מפציצה לבד(יובל כאן איתי...)
אני באמת מקווה בשביל נייקו שהיא נהנתה,והאמת שאני מבינה אותה גם אני לא אוהבת כאלה דברים,לא יותר מידיי ולא בלי שאני אחראית מההתחלה עד הסוף...(בגלל זה קשה לעשות לי מסיבת הפתעה,מילא אני מגלה את זה בצ´יק אבל אם זה לא יהיה לטעמי אני עלולה לעשות פרצוף חמוץ ולתת בלי כוונה רעה הרגשה לא נעימה,אם כי למדתי לשלוט בזה-קצת לפחות...
)

Digi Lista

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo145.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo144.gif

כן,שוב האובססיה לסמלי ט"ו בשבט...

למעלה