מזל טוב נייקו!!!!

Digi Lista

New member
אני שוב לבד?...

טוב,שיהיה...
ואולי גם ליובל ההודעות נשלחות בקצב של צב...

Digi Lista

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

גדיעכבענעעעננבעכענענכהגהבגכגעיחיחסנהאטחאנכהכהינכהיענאענענענהגבדסדשזארנטחותצןתךץפםףםלומינענהכהכגהגבגבגבגדבגדדד... סתם כי בא לי לחרבש

Digi Lista

New member
מכגמחימעיעיטעכקבדבקעאצוצוצינכהכג

וגם בכותרת לחרבש זה כיייייףףףףףףףףףף....

Digi Lista

New member
גכרמטלפץףךלחינכ4ע5וטא5אט6יטאיייעיעע

צכאחכיננעניצות9צ6מי43קכ4מנכ5יטמנ5יעא מימחמיי6מטימא נ י5ע נהיא נהנהא נהוטצחלפל7ימי6עא 4עכרנהכנבהבדג´ר4עמנעמנחומענעכנאעיחחלןחעטיננייינענכהדקבסשסנא ט מטמ6ו7ל8ן6מ5ה3הכ3ג2ג´הרע5נטאנטאענהכרככככככככככככנאנטאמ76צ8ת8ח7ט65ע54כ4קקכ... זה הצופן הסודי להמשך הקיום האנושי,אם ברצונכם לפענח אותו עליכם פשוט... לא להתייחס לשורה הזאת...

Kenny Girl

New member
<<סניף סניף>> תודה חברים!

אני עכשיו ראיתי את השירשור, אני בוכה משמחה, טוב לא להגזים- אבל אני באמת מאושרת!!!!!!!!!!!!!
תודה שזכרתם אותי! אתמול לא הייתי כאן כי נתקע העכבר של המחשב אז לא יכולתי להיות כאן, ובציון2 ניתקו את האינטרנט ואחרי זה הייתה ארוחה משפחתית, ואחרי לפחות בשעתיים............... ורק עכשיו אני רואה ואני מאושרת באמת!!! ולצערי אין מסיבה... כי המדרגות של הבית עוד לא מוכנים ואמא שלי קיבלה מצפון ולא רוצה שילדים יפגעו- וזה למה!? בכל אופן- תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה רבה רבה רבה נכון אני מקורית?

מזל טוב!!!!!!!

נשבעת שלא שכחתי וניסיתי להיכנס אבל האינטרנט לא עבד לי כל הארבעה ימים האחרונים! יום הולדת שמח ומצטערת...

לא נכון..אני לא מאמינה...

הפסדתי את יום ההולדת שלך נייקו...אני מצטערת..לא הייתי בבית שבוע..אוף!!!!!! טוב..אז אני ארשום לך עכשיו ברכה.. מזל-טוב.. עד 120 שתחיי באושר ועושר עם מאט..שתמשיכי לעצבן את קני קן..ושתהיי מאושרת ושתחיי בשמחה ^^

למעלה