מזל טוב נייקו!!!!

יאקומו

New member
מזל טוב נייקו!!!!

לא טעיתי נכון? היום? לא יודעת למה אני מפחדת שבעצם אני טועה וזה לא היום... בכל זאת! מזל טוב עד לגיל שתרצי! הרבה אושר כושר יושר ועושר לך!!! ואין לי עוד ברכות! למה אני עושה המון סימני קריאה! אין לי מושג! אז עדיף שאני פשוט אסתום את הפה!

יאקומו

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo104.gif../images/Emo143.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif

אני מבטיחה להמשיך אחר כך, פשוט ני ה-מ-ו-ן זמן באינטרנט (שעה... להורים שלי זה הרבה, הם לא אוהבים שאני הרבה באינטרנט, ועוד לדבר הרבה בטלפון [אחותי לא אני]) אז... מזל טוב!

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif

בת מצווה, עם חגיגה כמו שרצית למשפחה ולחברים וגם אם לא(כתבת באופטופיק ועדיין לא הספקתי לענות) לפחות כאן נחגוג לך איך שביקשת(שתדעו שהיא כתבה על עצמה בלוח האירועים כבר לפני חודשיים,אני רק אישרתי את מה שהיא כתבה)

טיקיי

New member
מזל טוב!!!

יש לי עשר דקות בערך לשים תמונות כי אז אבא שלי צריך לבוא אלי אז סליחה... בכל מקרה אני אשתדל לשים הרבה תמונות

טיקיי

New member
סוף סוף!

אחרי יותר ממאה פעמים שניסיתי לשלוח את ההודעה הקודמת האינטרנט הצב שלי החליט לשלוח אותה! אני אתלונן לחברה של האינטרנט! ADSL אמור להיות אינטרנט מהיר!

טיקיי

New member
אבא שלי מאחר...

וזה אומר שיש לי זמן לשים עוד תמונה (תוך כדי שאני צועק על אחי שיסדר את החדר...)

טיקיי

New member
עוד תמונה

הרגע קיבלתי טלפון מקצינת ביקור סדיר! היא קבעה להורים שלי פגישה אצלה ביום שני הבא בגלל שאני נעדר יותר מידי מבית הספר! ממתי 170 חיסורים זה יותר מידי???

Digi Lista

New member
יובל הלך אבל אני חזרתי...

מצטערת שנאלצתי לעזוב באמצע,בכול אופן כרגע אני מתחילה להפציץ(אגב אני מבינה שלא רק לי היום תפוז ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש איטי)
אז מזל טוב ענקי נייקו

Digi Lista

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

אתם יודעים שבכלל לא התייחסנו לט"ו בשבט שהיה לפני יומיים?באמת חג לאילנות("כי אילן זה עץ ועץ זה אילן"/שבי מ"פרפר נחמד")... מה הקשר לבת מצווה של נייקו?האמת אין שום קשר,אבל אני רוצה לכתוב בהודעות משהו
....

Digi Lista

New member
אני מבולבלת....

נייקו כתבה כמה הודעות,אני אישרתי אחת-מה שיצא אבל כול פעם היו כתובים למעט קן ומאט גם אחרים,אז איך אנחנו אדע?נייקו כתבה גםשהיא רוצה תמונות של ננסי(אימא של...)ועוד דברים(תיכף אני אעתיק הכול לשרשור...),אני שמה כרגע את מה שאני מוצאת לפי הכתוב בהודעה הנוכחית אם את במקרה כאן נייקו את מוזמנת להגיד את כול מה שאת עוד מבקשת

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo147.gif../images/Emo98.gif../images/Emo147.gif../images/Emo98.gif

במסגרת משימתי הסודית והחשאית(שעכשיו נחשפת...)החלטתי להקדיש שיר...מזל שזה רק אינטרנט כי לגביי הקול שלי צריך להוציא צו איסור פירסום...
פעם אחת פגשתי בראי חבר חדש ,ומה שאני לבשתי בדיוק גם הוא לבש! אמרתי לו נדמה לי שאתה מאוד דומה לי והוא אמר בדיוק אותו דבר בדיוק אותו הדבר... ויש עוד המשכים אבל אין לי כוח לערבב ביניהם שוב

למעלה