S Super Chuly New member 6/6/06 #43 מצטרפת לחן... גם אני לא הייתי מתנגדת לכתוב איזה פרק או שניים לסדרה. אבל אני שמערת ששתינו קצת משוחדות... בכל מקרה, תודה רבה גיורא, ואני בטוחה שהעונה הבאה תהיה שווה בטירוף! בהצלחה לך ולשאר הצוות! ליהי
מצטרפת לחן... גם אני לא הייתי מתנגדת לכתוב איזה פרק או שניים לסדרה. אבל אני שמערת ששתינו קצת משוחדות... בכל מקרה, תודה רבה גיורא, ואני בטוחה שהעונה הבאה תהיה שווה בטירוף! בהצלחה לך ולשאר הצוות! ליהי
ס סינטטית New member 6/6/06 #45 גיורא../images/Emo47.gif איזה חמוד אתה! תודה על האיחולים, בהצלחה בכתיבת הפרקים, סומכת עליך שתהיה אחלה עונה!!
גיורא../images/Emo47.gif איזה חמוד אתה! תודה על האיחולים, בהצלחה בכתיבת הפרקים, סומכת עליך שתהיה אחלה עונה!!
ח חן בריגה New member 6/6/06 #46 גיורא../images/Emo24.gif תודה על האיחולים והברכות אתה ממש נפלא!! מחכים כבר לעונה השלישית בקוצר רוח
B B R A Y E R New member מנהל 7/6/06 #47 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתודה רבה גיורא../images/Emo24.gif כולנו כבר מתים לראות את העונה השלישית אני בטוח שהעונה הזו תיהייה מוצלחת לא פחות מ2 העונות הקודמות תודה רבה שאתה ממשיך לבקר אצלנו
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתודה רבה גיורא../images/Emo24.gif כולנו כבר מתים לראות את העונה השלישית אני בטוח שהעונה הזו תיהייה מוצלחת לא פחות מ2 העונות הקודמות תודה רבה שאתה ממשיך לבקר אצלנו
J jasmin superstar New member 7/6/06 #49 איזה כיף שכתבת! אנחנו מצפים בכיליון עיניים לעונה השלישית. ואנחנו סומכים עליך שתכתוב פרקים מצוינים! יסמין
איזה כיף שכתבת! אנחנו מצפים בכיליון עיניים לעונה השלישית. ואנחנו סומכים עליך שתכתוב פרקים מצוינים! יסמין