מזל טוב מגיורא

מזל טוב מגיורא

בדיוק הצצתי אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לפתוח את הפורום והנה עברה לה שנה.. מדהים. לא יודע מה איתכם לי זה נראה הרבה הרבה יותר... מסתבר שהמון דברים יכולים לקרות בשנה. כרגע הולכות ונשלמות ההכנות לקראת הצילומים של העונה השלישית, שיחלו ביולי, ממש עוד מעט. חצי מהפרקים כבר כתובים, היתר יושלמו בשבועות הקרובים, וכל מה שאני יכול להגיד זה ששוה לכם לחכות עוד קצת, עד ספטמבר, כדי לראות את 55 הפרקים החדשים. כמו שכבר כתבתי פה בהרבה הזדמנויות, הפורום המדהים שלכם הוא אחת הסיבות להצלחה של התכנית, מהיום הראשון. מכיוון שהיה לי העונג להיפגש אישית עם כמה מאושיות הפורום אני יכול להעיד שבאמת התמזל מזלנו לזכות בחבורה מקסימה ואינטלגנטית שמלווה את הסדרה באהבה ובמסירות. אז תמשיכו ככה, חכו בסבלנות, יהיה שווה, ותגידו תודה שלא אתם צריכים לכתוב כל יום פרק חדש... (יוצא לי עשן מהאוזניים כבר)

nWkobi

New member
../images/Emo45.gifתודה רבה גיורא על האיחולים../images/Emo47.gif

ומה לעשות,הדהמת אותנו פעמיים,בשתי העונות הראשונות...ועכשיו אנחנו לא יכולים לחכות לשלישית...אבל בטוחים שלא נתאכזב.

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo47.gifגיורא המלך../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

וואו, אני מחכה בקוצר רוח
! חשבתי שהעונה השלישית תתחיל בספטמברO: מוזרO::::

ShIr LoVe RoNi

New member
מהההה :|? תפוזחרא!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בנושא היה רשום:אופס, נכון
בתוכן:פשוט גיורא רשם שהצילומים יתחילו ביולי, אז חשבתי שהסדרה תתחיל ביולי...זתומרת התבלבלתי

../images/Emo175.gifואוו גיורא תודה רבה שנכנסת!

אני מחכה כבר לעונה השלישית, ואין לי ספק שהיא תהיה מוצלחת, או אפילו יותר כמו 2 העונות הקודמות! סתיו.

j u l i a 1 3

New member
גיורא!

אתה ממש צודק! אתמול אמרתי לאמא שלי שיש יומולדת שנה לשמיניה והיא אמרה שזה נראה כאילו השמיניה איתנו כל החיים!
אני כבר מחכה בציפיה לעונה ה3! אני בטוחה שאתה לא תאכזב!

R o n 2 5 6

New member
תודה רבה גיורא

האמת שלי גם זה נראה הרבה יותר. בכל מקרה,שיהיה בהצלחה בצילומי העונה השלישית

dollzy

New member
משהו מפחיד קורה לפורום!

בכל מקרה.. הנה ההודעה שלי שוב! גיורא רציתי רק להגיד לך תודה רבה על כל המאמץ. תחזיק מעמד בכתיבה זה שווה את זה! תודה על האיחולים.. שיר

ShIr LoVe RoNi

New member
הנה עוד פעם../images/Emo122.gif

מה שרשמת היה: נכון, זה הרגע קרה לי![בהודעה למעלה..]

למעלה