מזל טוב לyamkachol

מזל טוב לyamkachol

והיום חוגגים לך יום הולדת איש מיוחד ואהוב שמתמיד לשלוח לנו חיבוקים ומילים טובות מאחלת לך שיתמלא משאלות לבך לטובה שפע בריאות רווחה והמון שמחה בחיים ותמשיך להיות מקסים כמו שאתה ואהוב על הכל אתה איש טוב ואהוב על כולנו פה בפורום שתזכה לראות את הילדים גדלים ולגדל נכדים ונינים

../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif

מזל טוב חגי מאחלת לך המון בריאות ,אהבה ונחת מילדייך כל שתבקש לו יהיי .. אור ואהבה טלי

kampf

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

חגי...כל פעם שיש למשהו יום הולדת יש לי את המחשבות האלו מה לכתוב בברכה. לפעמים זה קל כשהאדם לא קרוב אליך אז כותבים את הברכות הרגילות.אבל לך אני לא יכול לכתוב אותם. מאחל לך שתמשיך לקום בבוקר עם שיר חדש בלב, לפתוח את העיניים ולראות את הזריחה, ולראות את הילדים שמחייכים, לראות את הטוב ולא את הרע, למצוא את האור שבלבך והכי חשוב לזכור את העבר אבל להסתכל על העתיד. מגיע לך חיבוק ענק..... תמצא אותו ותגלה את האושר מחדש. שגב

yamkachol

New member
תודה רבה לך שגב על הברכה,

נוגעת ללבי. כל טוב לך , ושיהיו לך ולילדיך הרבה שמחה, שלוה ונחת. חגי

פשו שי ת

New member
../images/Emo49.gif חגי היקר

מזל טוב ליום הולדתך איש יקר יהי רצון שתמיד תהיה בשמחה המון בריאות ואושר וכל הברכות שתזכה לגדל את ילדיך רק מתוך שמחה בהערכה חגית

yamkachol

New member
תודה רבה לך על הברכה פשושית,

נגעה לליבי. כל טוב לך ולילדיך, שתדעו הרבה ימים טובים.. חגי

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifחגי ליום הולדתך!!!!! הרבה בריאות

אושר ונחת מילדייך. כל שתבקש לו יהיה עד 120!!!!!!!!!!!! צביה

../images/Emo65.gifלחגי המקסים יומולדת שמח../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

כתיבתך בפורום מלמדת על אדם טוב ורגיש, תמיד יש לך מילה טובה לומר, לשלוח חיבוק, לעודד ולחזק.
מאחלת לך מזל-טוב ליום הולדתך,
שתוכל להגשים את כל משאלות ליבך,
שתקום כל בוקר עם חיוך ובריאות טובה,
שתהייה לך עבודה כלבבך, שתתן לך סיפוק ורווחה,
שתמצא שוב את האושר ותחבוק אהבה אמיתית בחיקך
עד 120 שנים מאושרות
מיכל

מיק41

New member
../images/Emo49.gif לחגי../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח
הרבה אושר, שמחה, בריאות ואהבה. מאחלת לך את כל הטוב. מ ז ל ט ו ב !!!!!!!!!!!!!!!! מיכל

yamkachol

New member
תודה רבה לך מיכל,

על הברכה המרגשת. כל טוב לך ולילדייך, ושתדעו הרבה ימים טובים.

em0854

New member
מזל טוב לים כחול

חגי היקר, בנוסף לכך שאיחלתי לך מזל טוב באופן אישי + עוגה וחיבוקים. אני מוסיפה לך המון איחולים ליום הולדת שמח גם באפיק זה של הפורום. וכמובן הגשמת כל משאלות ליבך עבורך ועבור הילדים המקסימים שלך. מעדנה שכנתך ובנותיה

yamkachol

New member
תודה רבה לך em0854, על הברכה,

שנגעה ללבי. תודה, תודה, תודה - היה זה ערב בהחלט מוצלח.

yamkachol

New member
תודה רבה לך נסיכה,

על הברכה. מאחל גם לך כל טוב והרבה בריאות.

בכייף איש מיוחד

אתה כמ מפרגן היה לי הנאה לפתוח שרשרת חגיגה ליום ההולדת שלך כי אתה כל כך מפרגן לכולם , פשוט איש מקסים מקווה מתי שהוא גם לראות אותך בפועל תגיד חגגת את יום ההולדת עם הילדים? אנא ספר מה עובר עליך לאחרונה , סיימת את הלימודים?

li 3 האחת

New member
../images/Emo65.gifחגי היקר...../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב.. אושר ואושר בריאות והצלחה.. כל שתבקש לו יהי... ~לי

למעלה