מזל טוב לURS!

Rוית

New member
מזל טוב לURS!

היום האלבום חוגג 7 שנים ליציאתו... באתי לרשום שזה האלבום שהתחיל לסמן את השינוי של אלאניס כי אחריו הגיעו אלבומים פחות טובים, אבל האמת עכשיו איני חושבת על זה, הוא יותר נוטה לכיוון האלבומים הראשונים מאשר לאחרונים.. אז כנראה לא היינו צריכים לקטר עליו כעשינו זאת
למרות שאין ספק שיש באלבום הזה פנינים משובחות!
 

avivs

New member
יצא לי לחכות להרבה אלבומים בחיים שלי.

אבל לשום אלבום לא חיכיתי כמו שחיכיתי לזה. כמעט בכיתי כשסוף כל סוף קניתי אותו. (אז גם היה קשה להשיג את כל השירים לפני שיצא האלבום). אחרי שני אלבומי המופת של אלאניס, ואחרי האנפלאגד המשובח, ציפיתי להמון. הסינגל הראשון היה מושלם, אלאניס במיטבה. חרשתי עליו במשך שבועות ללא הפסקה. התחלתי להאזין לאלבום ומהר מאוד הבנתי שמשהו פה לא עובד. האלבום יצא חיוור וסתמי. אני חושב שאת הפנינים שלו אפשר לסכם בשתי מילים - HANDS CLEAN. כל השאר נחמדים, אבל בהחלט לא שירים שכיף לי לחזור אליהם, או שירים שעומדים באותה השורה עם השירים של פעם. האלבום הזה בהחלט סימן את תחילת הסוף מבחינתי. האלבום שבא אחריו אומנם נחשב כפחות איכותי, אבל מבחינתי הוא הרבה יותר טוב. מצד אחד, הוא יותר מהודק. השירים שם עובדים אחד עם השני, בזמן שבURS הם לא מסתדרים באותו האלבום. יש שם בלגן גדול. בנוסף, האלבום של כאוס לא מתיימר כמו URS. לא יודע איך להסביר את זה בדיוק, אבל נראה שהיא לוקחת את עצמה פחות ברצינות רוב הזמן בכאוס, וזה עובד. בשירים היותר "רציניים" באנדר, היא נופלת. אבל האכזבה הגדולה ביותר הייתה הידיעה שהאלבום עצמו לא רע בגלל שהשירים שהוקלטו לא טובים. האלבום רע בגלל השטויות של אלאניס, שבחרה את השירים הבינוניים ביותר בשביל אלבום הקאמבק המצופה שלה. כל שירי הרוק הטובים שהיו בניחוח של פעם, וכן הוקלטו באותה התקופה, נשמרו לאלבום הביסיידס, שרק מעריצים גדולים רכשו. על השטות הזו אני לא יכול לסלוח לאלאניס. היה לה זהב ביד, היכולת להוציא אלבום שעומד בשורה אחת עם שני האלבומים הקודמים, והיא בחרה להפשיט אותו מכל השירים הטובים והמיוחדים, ובמקום זאת לשווק מוצר חיוור ופשטני. *מצטער אם זה יצא ממורמר, אבל למרות שמציינים פה יום הולדת, מבחינתי היום הזה הוא באמת תחילת הסוף של אלאניס, וכל הפרוייקטים שהגיעו לאחר מכן רק הוכיחו את זה.
 
אני ממש מתחבר למה שאתה אומר אביב

יש חוסר רצף באלבום הזה , יש בו כמה וכמה רגעים מעולים כמו flinch hands clean precious a man surrendering אבל השילוב בין השירים ובחירת השירים היתה כל כך שגויה שירים חזקים שיכלו גם להיות סינגלים מעולים נדחקו לאלבום ביסדיים ובסופו של דבר יצא בהרבה יותר טוב מהאלבום עצמו. אני עדיין מאמין שאם היה בחירת שירים אחרת לאלבום הוא היה כמו שאביב אמר עוד אבן יסוד בקריירה של אלאניס, אבל במציאות הוא באמת מסמן איזה שהוא בילבול בקריירה שלה , איזה שהוא ויתור וניסיון לפנות לקהל יות רחב שבעצם לא מצפה את זה ממנה בכלל. אני חושב שאם מדברים על URS כתקופה זאת היתה תקופה מעולה לאלאניס מבחינה יצירית . היה לה טור מעולה , די וי די נחמד, הצלחה במצעדים . אני חושב שהבעיה בבחירת שירים חזרה גם באלבום האחרון שהרגשנו שאלאניס ניסתה לעשות לנו חיים קלים ובחרה את השירים הקלילים יותר וה"פרווה" יותר מאשר השירים הבשרניים והחזקים שכולנו מחכים להם. טוב אולי נקסט טיים
 

קופי77

New member
hands clean

לדעתי השיר הזה הוא לא פחות מהברקה. שיר פשוט מקסים. אחד מהאהובים עליי של אלאניס, למרות שהוא לא מרגש בניגוד לשאר השירים האהובים עליי של אלאניס. הלחן שלו וההשתלבות של המילים והדיאלוג בשיר פשוט מבריקים. חבל שמאז שהוא יצא, לא היו לאלאניס עוד הברקות. סה"כ לדעתי urs דיסק חמוד ביותר, לא מפיל, אבל בטוח יותר טוב מ- scc שהאזנה לו גורמת לי לפעמים לפקפק באהבתי לאלאניס. משהו בו פשוט לא עובד עליי ואני אפילו לא יודעת להגדיר מה.
 

l TearDrop l

New member
../images/Emo45.gif Hands Clean מעולה.

גם בין השירים האהובים עליי של אלאניס.
 

Rוית

New member
מסכימה איתך..

למרות שאני חושבת שיש בו פנינים יותר טובים מכאוס.. כאילו מרגיש לי שבאנדר זאת עדין אלאניס, בכאוס כבר מתחילים לאבד אותה.. אבל שוב, אין ספק שזאת היתה ההתחלה של הסוף.. למרות שאני עדין מחכה שהיא תפתיע אותי, כי אני יודעת שהיא יכולה!
 

o0Invisible0o

New member
איזה שרשור מדכא.../images/Emo3.gif

אחרי האלבומים שהיא הוציאה אח"כ, יש לי יותר הערכה לURS ואומנם היא פיספסה את השירים הכי טובים ושמה אותם בFOS..אני אוהבת את האלבום,הוא הגרסא הקלילה ולא פחות עמוקה של אלאניס. כאילו,רציני..SFIJ זה אחד האלבומים הכבדים מבחינת תוכן, לחן, הכל..לפחות בשבילי. הוא מצויין, כן? אבל הוא כבד! URS זה כמו השחרור..יותר כיף, פחות לחתוך את הורידים ועדיין מלא תוכן. SCC זה כבר בדיחה, אבל עדיין..אני מחבבת את URS.
 
מזל טוווב^^"

זה היה הדיסק הראשון ששמעתי שלה..קיבלתי אותו במתנה מדוד שלי.. ותאמת? כנראה שמשהו ממש לא בסדר אצלי אבל אני אהבתי כל שנייה בדיסק..זה גרם לי מאוד מאוד לאהוב אותה ואחרי הדיסק הזה הורדתי\קניתי\השגתי\גנבתי לחברים את כל שאר הדיסקים שלה וללא ספק הם היו טובים. יש משו בקטע שזה דיסק יחסית חיוור אבל ברמה העקרונית המוזיקה שלו פשוט מעולהה אין אין על אלאניס:p וHANDS CLEAN שיר מושלםם^^" אז יופי היי והפי בירטסדיי ולשנה הבאה======>שמונה!
 
למעלה