../images/Emo6.gif יווו תודההה
תודה לכולכם
היה לי יום הולדת פשוט מקסים!!!! ובאמת ביום הזה הבנתי שאת המתנה הכי גדולה והכי יקרה שקיבלתי אי פעם בחיים זה את החברים מהצבא! למרות המרחק ולמרות שיוצא לדבר פעם בכמה זמן הם ממש הפתיעו אותי ועשו לי כל כך טוב! השבוע תיכננתי סתם לפגוש חברה מאוד טובה שלי מהצבא, פשוט אתמול הייתי בתל אביב אז סיכמנו שאני קופצת אלייה לירושליים, סתם שנחגוג ביחד את היום הולדת שלי רק אני והיא ובבוקר אני אסע חזרה הביתה. הגעתי אלייה בסביבות 9 בערב, וחיכתה לי הפתעה מאוד נעימה, פתאום קפצו עליי כל החבר'ה הכי טובים שהיו לי בצבא עם בלונים וכמה מתנות מדהימות וגם קצת מצחיקות. אחרי כל ההתלהבות, החיבוקים, הנשיקות, השירים והסיפורים התארגנתי על עצמי והם לקחו אותי לאחת המסעדות הנחשבות והיוקרתיות בירושלים, הזמינו אותי למה שבא לי ולא נתנו לי להוציא לי שקל מצד אחד הרגשתי לא נעים מצד שני רציתי לחבק אותם והם כל כך שימחו אותי! והיום בבוקר חזרתי הביתה, שוב התארגנתי על עצמי, קפצתי לאיזה סופר, קניתי עוגות, שתייה ובלה בלה בלה והלכתי עם זה לעבודה (זה מן נוהל כזה שיש לנו בעבודה) כמובן שחיכו לי עם בלונים
פרסנו הכל ועשינו חגיגה במחסן של החנות והיה ממש כיף באמצע העבודה כמה דודות שלי באו אליי לחנות עם בלונים ושרו לי, זה היה פדיחות! מול כל הלקוחות רציתי לקבור את עצמי מצד אחד אבל מצד שני נורא שמחתי
ועכשיו אני אחרי העבודה ונכנסת לפורום ורואה את השרשור ואני רוצה להגיד תודה רבה לכולכם
אתם מקסימים
ב