מזל טוב ל...

מזל טוב ל...

טוב אז סוף השבוע הגיע ויש 3 בחורות מקסימות שאני מאוד אוהב פה שרציתי לאחל להן יום הולדת שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז... נופי של יותי (או בשם החיבה שלנו...נבלההההההההה) מירב-ההיא משם 22 כן כן המפורסמת שלנו מלרדת בגדול וצולי25 המדהימההההההההההההה או בכינוי שלנו (צולי תעשי לי גלובוס) אז לכבוד יום ההולדת של כל אחת ואחת מכן אני שולח זרי פרחים וירטואלים חיבוקים נשיקות והמון איחולי מזל טוב שיהיה לכולם יום הולדת מאושר למרות המצב שיש בארץ שכל אחת ואחת מכן תצליח בחייה ותגיע לאן שתרצה להגיע ושיהיה לכן רק טוב בחיים אוהב כל אחת ואחת מכןןןןןןןןןןןןןןןןןן

לנופי של יותיייייי

או בקיצור...לנבלההההההההההההההה כפרע עליך שיהיה לך המון המון מזל טוב מאמי שתזכי שבכל יום ה
תאיר לך את הדרך שבכל יום תהיה לך
נעימה שתזכי בכל יום לזר
מלבלב שיגרום לך להמון
ב

בהמה אחד

צומיי אחדד תודההההההההההההההההההההההה כפרה עליךךךךךךךךךךךךךךךךך אני מתההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךך...מוואההההההההההה
שבת שלום בהמה... ושוב..תודה

לצולי25 המקלונית שלי

כפרע ילך מאמי שיהיה לך המון המון מזל טובבבבבבבב אני מאחל לך שהכל יסתדר לך ואני מתכוון להכלללללללללל שיהיה לך המון הצלחה עם....(איתי
) שיהיה לך כל יום הכי מושלם שאפשר ושתהיה לך אהבה ענקית בלבבבבבבבבבבבבבבבבבב

למירב ההיא משם 22

אמממ אממממ מה אפשר לאחל למפורסמת שיש לה הכל?
טוב אז ככה קודם כל אחד הדברים שהכי חשובים לך אני מקווה ומחזיק אצבעות שתחזרי לתוכנית יאללה תראי להם מאיזה חומר את עשויה באמת מאחל לך המון הצלחה בכל מה שתרצי שתגשימי את כל החלומותייך רק שלא תשכחי אותי כשתהיי רזה חתיכה מפורסמת ויפה...
אוהב אותך נשמההההההההההההההההההההה

מזלללללל טובבבבבבב ../images/Emo212.gif../images/Emo25.gif|חי

מזל טוב לבחורה המדהימהה הזאתתת שמגיעעע לההההה אלפייייייי ואלפייייייייי מזל טוב.והמוןןןן אושר ובריאות ושכל מההההה שאת רוצהההההה שהייהההההה לךךך אוהבתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךך שרית

דחליל

New member
מירב , המון מזל טוב

מירב, שיהיה לך המון המון מזל טוב שיתמלאו כל משאלות ליבך. בהצלחה בכל מה שתעשי בהמון אהבה אסף

למעלה