מזל טוב ל:

מזל טוב ל:

לי
היום בדיוק לפני 6 חודשים (יענתו חצי שנה) הלכתי למשרדי תפוז והוכחלתי כאן בפורום אני רוצה שרשור מזל טוב

Arielcohen

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב ! ! !../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

כבר חצי שנה??? הזמן אכן טס...

xdye1

New member
מזל טוב יקירי!../images/Emo9.gif

מחכה בקוצר רוח לשישה חודשים נוספים שישלימו לאחלה שנה!

GremlinX

New member
מזל טוב

תראה תומר אפילו אני באתי להגיד לך מזל טוב בזמן השירות הקרבי שלי :) עד שמצאתי מקום עם אינטרנט אל תשאל,אז מזל טוב ומי ייתן ותקבל את הפורשה שראינו בסיום ההופעה, ד"א ידוע לך אם זה באמת היה "אבא של" או לא... :) אז מזל טוב... ד"א איך אתה מתכנן לחגוג? לשלוח פרחים זה קיצ'י מידי לחצי שנה,לא? בתפוז לא יאהבו פרחים נראה לי... תהנה איש You deserve it --- עוד שלושה חודשים לתעודת לוחם

Ez sLeeP

New member
ווא. המון זמן.

ולי היה שנה בפורום לפני 4 ימים. מזל טוב לי.

J e w l

New member
מזל טוב, 'דבושוני../images/Emo70.gif

מממממוווווווואאאאאאאאההההההה

lollapalooza

New member
יענתו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

צריך לעבוד על אוצר המילים הקלוקל שלך.

מה?? כל כך הרבה זמן אנחנו סובלים?

חצי שנה שכל יום עובר כל כך לאט ! מחכים לסוף והוא לא בא :( שונאת אותך הלוואי תפרוש מניהול !! לא מבינה למה נהיית מנהל בכלל
אתה כולך מתלהב מזה שאתה כחול -שונאת אנשים כמוך !!! נו מה? מה אתה רוצה עוד הודעה גרופית ??? בלי קשר להיותך הכחול הכי שווה בעולם , ולא קשור לעובדה שאם אתה לא היית המנהל פה אני אפילו לא רוצה לחשוב על מצבו של הפורום . אני
אוהבת
אותך
|אדיוט| הכי הכי הכי בעולם ושיקום מישהו שיגיד שהוא אוהב אותך יותר
אני כבר אחסל אותו
ואם שכחתי לומר אז מזל טוב על חצי שנה כחולה פה ,ונתראה עוד חצי שנה ....

J e w l

New member
אבל...אבל....

אני אוהבת את תומאשי הכי הכי............ אבל אני לא רוצה שתחסלי אותי איך אני אדבר אתך באיציק אחרי זה

מה? כל כך הרבה זמן אנחנו סובלים ?

חצי שנה שכל יום עובר כל כך לאט ! מחכים לסוף והוא לא בא :( שונאת אותך הלוואי תפרוש מניהול !! לא מבינה למה נהיית מנהל בכלל
אתה כולך מתלהב מזה שאתה כחול -שונאת אנשים כמוך !!! נו מה? מה אתה רוצה עוד הודעה גרופית ??? בלי קשר להיותך הכחול הכי שווה בעולם , ולא קשור לעובדה שאם אתה לא היית המנהל פה אני אפילו לא רוצה לחשוב על מצבו של הפורום . אני
אוהבת
אותך
|אדיוט| הכי הכי הכי בעולם ושיקום מישהו שיגיד שהוא אוהב אותך יותר
אני כבר אחסל אותו
ואם שכחתי לומר אז מזל טוב על חצי שנה כחולה פה ,ונתראה עוד חצי שנה ....

למעלה