מזל טוב ל...

TARAFREAK

New member
מזל טוב ל...

אליסון ו ווסלי ....!!!! מסתבר שווסלי הציע לה נישואין בתקופת החגים והיא הסכימה .....1 איזה כיף להם....

IDOffryn

New member
מה??

קראתי את הקישור ואני פשוט בשוק! יש אמריקן פאי 3!!! סתם.. מזל טוב להם!! קצת קשה לראות אותם ביחד כי הם עוד איכשהו נראים לי כמו וילו וווסלי ביחד(וזה לא הולך טוב) אבל שיהיה להם במזל טוב! אוף הוא ממש בחור עם מזל!! ובקשר לאמריקן פאי? די להספיק?. גם ככה ה2 היה קצת חלש.... טוב נו אבל סרט עם אליסון בתפקיד ראשי יחסית..

Wicked Wicca

New member
he is...

THE LUCKIEST GUY IN THE WORLD
שיהיה להם המוווווווןןן מזל טוב ובהצלחה!!! (למרות שבאמת קצת מוזר לראות אותם ביחד...)

רינת4

New member
אמא´לה! באמת???

הייתי בטוחה שמישהו אחר זה חבר שלה. הם באמת נראים חמודים יחד...

ANGEL N

New member
ניצלו"ש- הלוגו של "באפי" ו"אנג´ל"

אתם מכירים את זה שכל הזמן אתם רואים משהוא ואז כשאתם צריכים את זה אתם לא מוצאים? אז זה מה שקרה לי, כל יום אני כמעט מוצא אתרים שמהם אני יכול לקחת את הלוגו של "אנג´ל" ו"באפי" ופתאום אני לא מוצא. משהוא יכול להפנות אותי למקום שממנו אני יכול לקחת את הלוגו? תודה מראש

bewiched

New member
אוווו-איזה חמודים,אבל אני מקווה

שאליסון תשמור על השם מישפחה שלה- כי הניגן הרבה יותר נחמד והשם משפחה (שנישמע רוסי בכלל בלי קשר) של אלקסיס(איזה מין שם זה לבן???)

מזל טוב!

בדיוק אתמול ישבתי על אתר מלא מלא תמונות של אליסון והיה שם מלא של שניהם יחדיו וחשבתי שבטח הם יתחתנו בקרוב... *חושבת שבקרוב יצלצל הטלפון ויגידו לי שזכיתי במיליונים..* מזל - טוב הם כאלה מותקים!!! שמתם לב איך כול הקאסט המקורי נשואים כבר? חוץ מקורדי שהיא בכלל בהריון:) מזל טוף מזל טוף מזל טוף...

bewiched

New member
קורדי לא נשואה?

מימי היא בהריון ולמה הם לא מתחתנים? ומתי זנדר (ניקולס ברנדון)התחתן?

קורדי לא נשואה והיא בהיריון...

ניקולאס ברנדון נשוי כבר שנתיים בערך תרצי אני ישם תמונה שלו ושל אישתו.. היה גם עליהם בבתים של מפורסים בערוף E... סורי שהרסתי את החלומות...

למעלה