מזל טוב ל-inbarkiii מזל טוב עד 120 כולם להגיב מזל טוב
י ילד רע 16 New member 28/6/07 #2 הכריחו אותי!!!!!! ../images/Emo7.gif סתם... המון עד 100, כמו 20. (תגיעי ככה לגיל 600. ) והשתלבות מהירה בפורום
הכריחו אותי!!!!!! ../images/Emo7.gif סתם... המון עד 100, כמו 20. (תגיעי ככה לגיל 600. ) והשתלבות מהירה בפורום
X xlulitx New member 28/6/07 #3 ../images/Emo221.gifעינבר../images/Emo24.gif מזל טוב שכל חלומתייך יתגשמו,ושתמיד תהיי את! אוהבת,לאה
D digikids New member 28/6/07 #6 ../images/Emo65.gifומה איתי?../images/Emo65.gif מזל טוב ענבר, תהני בפורום הכי אינטילגנטי ב תפוז ושתזכי להגיע עד 120 שנה בעזרת ה' ובעזרתך, (אם תשמרי על חיים בריאים ונכונים) אז בקיצור מזל טוב ענק, אני. ושוב .
../images/Emo65.gifומה איתי?../images/Emo65.gif מזל טוב ענבר, תהני בפורום הכי אינטילגנטי ב תפוז ושתזכי להגיע עד 120 שנה בעזרת ה' ובעזרתך, (אם תשמרי על חיים בריאים ונכונים) אז בקיצור מזל טוב ענק, אני. ושוב .
N nofarosh11 New member 28/6/07 #7 ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo9.gif המון המון מזל"ט, אושר [ ] עושר [ ] בריאות [ ] וכל מה שתרצי
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo9.gif המון המון מזל"ט, אושר [ ] עושר [ ] בריאות [ ] וכל מה שתרצי
D dairy milk New member 28/6/07 #9 ברייי ../images/Emo65.gif../images/Emo220.gif (ככה אני קוראת לחברה שלי שקוראים לה עינבר) אני לא ממש מכירה אותך, אבל את בטח בנאדם נפלא ומגניב ואוהב אז אז המון מזלטובים ומטוסים זעירים ללא טייס ושיהיה לך בעיקר המון המון המון המון כייף!!!!!!!!!
ברייי ../images/Emo65.gif../images/Emo220.gif (ככה אני קוראת לחברה שלי שקוראים לה עינבר) אני לא ממש מכירה אותך, אבל את בטח בנאדם נפלא ומגניב ואוהב אז אז המון מזלטובים ומטוסים זעירים ללא טייס ושיהיה לך בעיקר המון המון המון המון כייף!!!!!!!!!