מזל טוב ל-gesta

מירבי*

New member
מזל טוב ל-gesta../images/Emo49.gif

הבוקר נולד ל-gesta ובעלה, בן בריא ושלם בבית חולים אסף הרופא. ברכות חמות לפונדקאית ולהורים המאושרים והנרגשים.

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo89.gif../images/Emo65.gif

איזה אושר !!!! שפע ברכות להרחבת המשפחה. בריאות לרך הנולד ונחת להורים החדשים. ולפונדקאית
ברכה על נס החנוכה שהבאת ולגסטה ולמשפחתה
שתזכי לחיים מאושרים ורק בריאות לך ולבני ביתך
מ ז ל ט ו ב

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

איזה אושר גדול
להורים המאושרים אני מאחלת,שתזכו להרבה אושר ושמחה
ולפונדקאית המקסימה,התאוששות מהירה וחזרה לשגרה והמון

מיקי1212

New member
../images/Emo95.gif מזל טוב ../images/Emo95.gif

סוף סוף הגעתם למנוחה ולנחלה לא יכולה אפילו לדמיין את האושר שאתם מרגישים עכשיו (אולי טיפה
) שיהיה המון המון בשעה טובה לכם ולפונדקאית ה
שאיפשרה לכם להגשים את חלומכם

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

וואו, כמה מרגש!! הרבה נחת להורים המאושרים, גידול קל ובריא. וכל הכבוד לפונדקאית שהביאה אותם לרגע גדול זה.

../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב גם מאיתנו...למרות שהתראנו במחלקה, כל אחת מהסיבות שלה.. אין מאושר גדול מזה שקבלת שלשום... תהנו ,תגדלו בנחת,ובהמשך..יסתדרו גם העניינים האחרים.

gesta

New member
לכולם באהבה...

תודה לאלוהים , שהיה שם בשביל להאחז בו, בעת הקשה, כשהודיעו לי שלא אוכל ללדת יותר... תודה לפונדקאית המדהימה והיקרה שלי, שהקדישה 3 שנים מחייה בשביל אדם אחר למרות קשיים ומהמורות רבות, למרות שעות קשות, למרות ביורקרטיה ממשלתית , למרות הכל... האמינה כי תוכל להביא ילד מופלא לחיים שלנו. ולכל ההורים המיועדים בתהליך, זה תהליך ארוך,לעיתים לא רואים את הסוף... לעיתים יש את הרגעים הקשים שעוטפים במסכנות גדולה אותנו, מוציאים כל חשק לעשות משהו, כ"כ קל להישבר, להרים ידיים.... אבל בנחישות, אמונה, תקווה וסבלנות (והרבה אנרציה...) כולכם תגיעו לזה. אם אני הגעתי, כל אחד ממכם יכול. בהצלחה. (מוקדש לחברה יקרה הנמצאת פה בפורום איתנו ועוברת תקופה קשה)

gesta

New member
ועד בקטנה....

וכמובן תודה למירב (מפונדקאות חובקת) שלמרות שעשינו זאת לבד הייתה תמיד שם והושיטה יד. :)

למעלה