"יום הולדת יש רק פעם בשנה רק פעם.... רק פעם בשנה" לי היקרה, קשה לי להביע במילים את מה שאני רוצה בשבילך, אני מאחלת לך שקרני אור יעטפו את חייך, ושתמיד אראה חיוך על פניך. אני מאחלת לך שתהיה מאושרת כל החיים כי האושר מושך אחריו את כל הדברים הטובים. מאחלת לך שנים של אושר, נחת מלאים בשמחה שימזגו בתוכן שנות בריאות ואהבה. שתמצאי גם כוח להמשיך ברגעים שנדמה שכבר אין, שתמיד תהיה לך כתף משענת, אפילו סתם כדי להישען. לי יקרתי רוצה אני לאחל לך, שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה, ושתגיעי עד מאה כמו עשרים שנה. שיהיה לך את כל האושר והמזל שבעולם שהיום הזה תמיד , כל שנה , יהיה מדהים ומושלם, שכל חייך יהיו מלאים בהפתעות נעימות... ולא פחות חשוב, נחת מהילדים וכל הסובבים אותך! אוהבת
שיתגשמון משאלות ליבך לטובה ולברכה בהצלחה בלימודים אשה יקרה יודעת שזה לא פשוט לחזור לספסל הלימודים אבל את עושה המון למענך וזה נהדר שתהיי עוטפת ועטופה בהמון אהבה בריאות אושר והמון המון אהבה
צרור ברכות ואיחולים, ליום ההולדת שתצליחי בכל אשר תפני, שתהיי בריאה ומאושרת העבר, כבר עבר והעתיד, עוד רחוק עכשיו זה הזמן, להפוך את ההווה ליותר מתוק..... עד 120
תודה נשמה על הברכות... מאושרת על שהכרתי אישה מיוחדת כמוך..זוכרת אכן זוכרת כאילו היה זה אתמול.. מאחלת לנו עוד המון שנים של חברות כזו.גם אני אוהבת אותך מאוד.. אוהבת~ליאת
תודה לך איש יקר באמת הצלחת לגרום לדמעה של אושר לבצבץ.. כיף לחזור מערב מהנה שערכו לי ולראות כזו ברכה.. כיף לדעת שיש חברים כמוך..כמוכם.. אוהבת ומתגעגעת מאוד.תודה...תודה...תודה... ~ליאת
מזל טוב ענק ליום הולדתך.אני מאחלת לך שתהיה לך שמחה תמידית, שמחה פנימית ושמחה חיצונית. תראי רוב נחת מילדייך. תצליחי בכל מעשה ידייך. חבל שלא נוכל להיפגש השבוע, רציתי לחגוג איתך. אוהבתותך ומתגעגעת, צלה
מאחלת לך שגם הימים הבאים יהיו מלאי שמחה וחגיגה, למרות שיום הולדת יש רק פעם בשנה. מקווה שיום ההולדת עבר בכייף ובבילויים , הרבה בריאות ואושר לך, למשפחתך ולחברים דורית