מזל טוב ל 3 LI האחת

li 3 האחת

New member
תודה שוקולינה..

אמן שיהיה רק טוב.. את לא יודעת כמה זה מתאים לי בימים אלו.. תודה ~לי

מזל טוב ל 3 LI האחת

"יום הולדת יש רק פעם בשנה רק פעם.... רק פעם בשנה" לי היקרה, קשה לי להביע במילים את מה שאני רוצה בשבילך, אני מאחלת לך שקרני אור יעטפו את חייך, ושתמיד אראה חיוך על פניך. אני מאחלת לך שתהיה מאושרת כל החיים כי האושר מושך אחריו את כל הדברים הטובים. מאחלת לך שנים של אושר, נחת מלאים בשמחה שימזגו בתוכן שנות בריאות ואהבה. שתמצאי גם כוח להמשיך ברגעים שנדמה שכבר אין, שתמיד תהיה לך כתף משענת, אפילו סתם כדי להישען. לי יקרתי רוצה אני לאחל לך, שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה, ושתגיעי עד מאה כמו עשרים שנה. שיהיה לך את כל האושר והמזל שבעולם שהיום הזה תמיד , כל שנה , יהיה מדהים ומושלם, שכל חייך יהיו מלאים בהפתעות נעימות... ולא פחות חשוב, נחת מהילדים וכל הסובבים אותך! אוהבת
טלי

מזל טוב לי

שיתגשמון משאלות ליבך לטובה ולברכה בהצלחה בלימודים אשה יקרה יודעת שזה לא פשוט לחזור לספסל הלימודים אבל את עושה המון למענך וזה נהדר שתהיי עוטפת ועטופה בהמון אהבה בריאות אושר והמון המון אהבה

li 3 האחת

New member
תודה נסיכה..מיקו...מיכל../images/Emo23.gif

המון המון תודה על הברכות.. תודה נסיכה על הדאגה ללימודים מנסה בכל הכוח להתמיד ולהצליח.. שוב תודה לכולם על הברכות.. אוהבת~ליאת

מיק41

New member
../images/Emo49.gifלי../images/Emo213.gif

מאחלת לך הרבה אושר, שמחה ובריאות. שכל משאלותייך יתגשמו מיכל

../images/Emo65.gifיומולדת שמח לי../images/Emo65.gif

צרור ברכות ואיחולים, ליום ההולדת שתצליחי בכל אשר תפני, שתהיי בריאה ומאושרת העבר, כבר עבר והעתיד, עוד רחוק עכשיו זה הזמן, להפוך את ההווה ליותר מתוק..... עד 120

היי מזל טוב גם ממני יקירתי שלי!!!! הרבה ברכות

ליום הולדתך !!!!
אוהבת אותך מאוד מהרגע שהכרתי אותך ידעתי שנהיה חברות טובות -זוכרת???? ישר התישבתי לידך והרגשתי אותך....
!!!! מי יתן ותמשיכי לשמוח ולהיות כמו שאת !!!!

li 3 האחת

New member
שחורדינית יפה שלי..../images/Emo23.gif

תודה נשמה על הברכות... מאושרת על שהכרתי אישה מיוחדת כמוך..זוכרת אכן זוכרת כאילו היה זה אתמול.. מאחלת לנו עוד המון שנים של חברות כזו.גם אני אוהבת אותך מאוד.. אוהבת~ליאת

li 3 האחת

New member
טלי המקסימה..

אכן יודעת אישה יקרה לקלוע ישר למטרה.. אמן אמן לכל מילה... תודה מתוקה ברכות מאלפות.. אוהבת מאוד ~ליאת

kampf

New member
../images/Emo65.gifליאת ../images/Emo49.gif

חבל שאי אפשר להעביר
באינטרנט כי הייתי מעביר לך זר ענק כמו הלב שלך. חבל שאי אפשר להעביר
באינטרנט כדי לשמח אותך. חבל שאי אפשר להעביר
באינטרנט כדי שישמור עליך. חבל שאי אפשר להעביר
כדי שתחמם אותך. חבל שאי אפשר להעביר
באינטרנט כי פשוט מגיע לך. מה שבטוח אני יכול להעביר לך שכולנו פה בשבילך. אוהבים אותך
שגב

li 3 האחת

New member
ואו..שגב ריגשת אותי...../images/Emo24.gif

תודה לך איש יקר באמת הצלחת לגרום לדמעה של אושר לבצבץ.. כיף לחזור מערב מהנה שערכו לי ולראות כזו ברכה.. כיף לדעת שיש חברים כמוך..כמוכם.. אוהבת ומתגעגעת מאוד.תודה...תודה...תודה... ~ליאת

לילושקה

מזל טוב ענק ליום הולדתך.אני מאחלת לך שתהיה לך שמחה תמידית, שמחה פנימית ושמחה חיצונית. תראי רוב נחת מילדייך. תצליחי בכל מעשה ידייך. חבל שלא נוכל להיפגש השבוע, רציתי לחגוג איתך. אוהבתותך ומתגעגעת, צלה

li 3 האחת

New member
מתוקה ומדהימה שלי...

תודה מאמי על הברכות.. הפגישה מתוקה נדחתה לא בוטלה כך שנוכל לחגוג בשבוע הבא.. אוהבת אותך נשמה ומתגעגעת מאוד מאוד.. מבטיחה שנבלה ויהיה כיף אוהבת ליאת~

yamkachol

New member
מזל טוב לך 3 LI האחת ,

ברכות חמות ליום הולדתך, שתדעי הרבה ימי שמחה, שלוה, רוגע ונחת. כל טוב לך, וכל הכבוד על ההתמודדות.

Utopia86

New member
מאחלת לך יום הולדת שמח,

למרות שאינני מכירה אותך הנסיבות כאן הם מספיק בשביל שאאחל לך בכנות רק טוב מאילך, מזל טוב וגם יום הולדת שמח. לירז.

חופים05

New member
|בלוןללי האחת והיחידה - בסוף יום ההולדת....

מאחלת לך שגם הימים הבאים יהיו מלאי שמחה וחגיגה, למרות שיום הולדת יש רק פעם בשנה. מקווה שיום ההולדת עבר בכייף ובבילויים , הרבה בריאות ואושר לך, למשפחתך ולחברים דורית

li 3 האחת

New member
תודה לכל המברכים..

תודה תודה לכולכם.. עדיף מאוחר מאשר לא.. תודה תודה על הברכות שמחה שיש לי חרים כמוכם.. לילה קסום אוהבת ~ליאת

למעלה