מזל טוב לשרון צ'אן!!!!!

sasuke girl

New member
מזל טוב לשרון צ'אן!!!!!

שרון צ'אן!!! הינה עברה לה עוד שנה של שמחה,לימודים,נארוטו,יאוי,יאוי,יאוי,יאוי,יאוי וכמובן יאוי! ואת כבר בת 13!!! אז מה בעצם זה אומר? 1. עוד 107 שנים עד ל120! 2. 13 שנים של הצקות..ועוד הרבה אחרי. (גם בקבר..טאמה!!אל תיגעי לי במחשב!!) 3. הגיע הזמן למצוא חבר 4. הגיע הזמן לשלוח אותו לבית חולים.(את באמת צריכה להפסיק להרביץ להם..-__-') אז אהובה שלי..למרות כל הריבים וכל השיט.את אחותי הקטנה הכי אהובה בעולם!!!! אני מאחלת לך שתמשיכי להיות יפיפיה כמו שאת, חמודה,אגרסיבית,וכמו שהיפנים אומרים: winner אז..את יודעת שאני לא טובה בברכות...אלה במעשים. וכבר אנסתי אותך קודם בחיבוקים ונשיקות *חושבת על ענת שגם הייתה רוצה לעשות את זה* אז אוהבת אותך *נותנת אגרוף בראש* מזל טוב בייבי שלי!!!!!!

SasuNaru

New member
תודה אונה-צ'אן!!!

למה להרביץ במומולדת שלי?! הא?הא?! *בעיטה* 1. אני מקווה שנגיע לשלב הזה o.o 2.לא תמיד הצקתי לך! תורידי יום-יומיים[מי רוצה אותו?! מפוצץ בווירוסים] 3.לא טובים מספיק בשבילי XD 4.עדיין לא[לא לכולם אני מרביצה!] וכנ"ל אחותי הגדולה האהובה! היה מוזר לחזור הביתה ושמישהי תקפוץ עלי ותנשק אותי ותחבק אותי ^-^; אריגטו!

lgmtk

New member
מזל טוב נייייייאאאאאאאא ^_______^

אומדטו ^_^_^^_^_^_^_^ מחקו לי הכל מהמחשב, הייתי שם תמונה חמודה ;;;;;;;; D:

ליסאן

New member
מזל טוב !!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif

הרבה הרבה מזל טוב אושר ועושר וכמובן הרבה שונאן איי ו(למרות שאת צעירה מידי
) גם הרבה יאוי

SasuNaru

New member
תודה *3*

למה צעירה מדי? לסוטות אין גיל!! D= אריגטו! [קבלי את שפחת המין שלי! אנבי!(הוא בן
(]

בובעעעע~!!!!

*זורקת קונפטי* מזל-טוב~!!!!!! D= גאד, בייבי~! איי לאב יו! ^O^ *שולחת לך נשיקות, חיבוקים, שונן-איי ויאוי.* מממ... ממ.. יא.. את בת 13~! חמודהההה~!! ^_____^ *מוחצת אותך*

SasuNaru

New member
יא!! D=

*מתרגשת* קונפטי!! אריגטו~! יאיי! אוו *___* יאוי *נמחצת* יאיי!! [עוד שפחת מין שלי! רק שכחתי את השם שלו ~__~]

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטז"למ P=

המון כיף ואשור ועוד שנה של כיף שאני יודע שיהיה לך בזמן שאת משגעת את אחותך ^_^

Nora Shu

New member
מזל טוב!!!!!

כתבתי לך ברכה גם בפורוםאינויאשה אז אני מנסה לא להיות עצלנית כאן!! שתהיה לך שנה נהדרת ונפלאה מלא בבישים ויאוי ושונאן-איי [בסדר הזה
] ושתקבלי כל מיני מתנות מטורפות [ואונסים מסאסקה-קון]. אני אוהבת את הנארוטו-צ'אן החמודה שלי, zutto! zutto!!

SasuNaru

New member
סאסקה-קון שלי!!

*אונסת* !zutto!zutto!watashi wa koko ni iru yo!anata no soba ni

Adi Chan

New member
מזל טוב^_^

שכל חלומותייך הפרועים ביותר על\עם סאסקה ונארוטו יתגשמו^_____^

למעלה