מזל טוב לשיר

shir828

New member
תודההה!!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היום הזה גם עובר מחר ומהר.

shir828

New member
נעה! ../images/Emo99.gif אני אגיד את זה עוד הרבה פעמיים:

תודה

OpenYourEyes

New member
טוב אז כתבת לךי משהו הזוי ../images/Emo6.gif

שיר המתוקה... "השנים הראשונות שלך מתוקות השנים הבאות שלך מעולות לא מבינה שלזכור מספרים זה קצת קשה המוח מתאמץ ומתאמץ ומתאמץ, אך לא מוצא אולי שמונה או שתיים, נו שמופיע כזה פעמיים מה זה משנה, היום הזה שונה יש היום יום הולדת לשיר, השמחה כה רבה יש סיינפלד וחברים עכשיו בערוץ ארבע נו, אני יכולה להקליט ולהביט כשאסיים את השיר לא מגיע לילדה, שיר, יחס כה מחפיר רגע, זה היום או מחר? מוזר, אני לא מצליחה לזכור זה ביום... אני לא... מוזר" בקיצור, שיהיה לך הרבה מזל טוב! מצטערת על השיר הצולע

shir828

New member
XDDDDDDDDDDD התלהבתי../images/Emo3.gif

תודעעעעעעעעעעע
אבל הוא לא צולע. והוא גם לא שבר את הרגל! O: *מה הקשר אל תשאלי בקושי ישנתי בלילה הקודם*

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifשירשר!../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

יואו, כמה חיכית לזה, ופתאום...זה הגיע! אני ממש שמחה שיצא לי להכיר אותך...לפני 7 שנים.. [גאד, כמה שהזמן עובר מהר...] שתמיד תצליחי בכל מה שתעשי, שיהיה לך הכי כיף בעולם, זה היום שלך. ש א ף פ ע ם לא תסתפרי. [!!!!] שתעשי כל מה שאת רוצה, כי היום את יכולה. ושאמממן יהיה לך בקרוב חתול מתוק משלך. [שאגב, ניסינו לארגן לך אחד כזה במתנה] אגב, הילה, הדס ואני רצינו ללכת איתך שוב למקס ברנר, דהה, יש לנו מסורת, אבל יצא שהדס בצפון, אז אפשר לנסות יום אחר...
שתשיגי עוד סינגלים של קרן... [לא ממני, ברור?
] ושיהיה לנו הכי כיף בעולם בצוותא הקרב ובא... D: אז שתהני ותהני ותהני.. זה היום המיוחד. וכמו שכולם יודעים... "יום הולדת יש רק פעם בשנה...
"
תנצלי אותו.
וסליחה, סליחה, סליחה שלא פתחתי לך שרשור בקומונה, וואי, בושות..#@$%#% עכשיו סידרתי את לאה שתפתח...מצטערת.. אז פשוט מ ז ל ט ו ב ע נ ק!!!! D:

shir828

New member
אבל אני לא חיכיתי ליום הזה../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

זאת אחת מהברכות המקוריות שחברה כתבה לי
כל הכבוד, קבלי ח"ח...
את בטוחה שזה 7 שנים?! זה כלום! נאדה! O: הזמן באמת טס (לטורקיה
)
אני לא מתכוונת להסתפר. מבטיחה

למעלה