מזל טוב לשחקני הליגה

gadotmi

New member
מזל טוב לשחקני הליגה

יש מדים !!!! אתמול נלקחו החולצות לאחר הדפסת הסמלים והשמות מבית הדפוס. השקיות של שתי הקבוצות התל-אביביות אצל יוני, שיוודא חלוקת החולצות לכל השחקנים. המדים של הקבוצה החיפאית אצלי. בימים הקרובים אדאג ליצור קשר עם אחד מנציגי הקבוצה כדי לוודא העברת הכבודה היקרה ליעדן. בינתיים יכולים גולשי הפורום לברך את הליגה על הצעד המשמעותי שהושג השבוע ואף לזכות בהצצה ראשונית לתוצר המוגמר.... (נ.ב.: שתי התנצלויות: האחת היא על כך שהתמונות המצורפות מכילות רק חולצות בצבעים שחור-צהוב, כי זה מה שהיה לי לצלם. השניה היא בפני שחקני ה-underdogs שיקבלו את החולצות שלהם לאחר שכל העולם מסוכל לצפות במחזה לפני שהם מיששו את החולצות בעצמם. גדי

gadotmi

New member
ולבסוף

כמובן שכל הקרדיט מגיע לרביב שהתרוצץ, סגר עניינים מול בית הדפוס, ריכז מספרים ורשימות, סחב בעצמו את החולצות לבית הדפוס, דיבר איתם בטלפון עשרות פעמים לוודא שהכל בסדר. יוני ואני הסתפקנו רק בזכות המופלאה למשוך את התוצר המוגמר והסופי.

lambdeus

New member
נראה מדהים

אני שמח שהליגה יכולה סוף סוף להתהדר במדים ברמה עולמית שלא היו מביישים אף קבוצה בNFL. אני כבר לא יכול לחכות לראות את הקבוצות משחקות עם המדים. כל זה נותן הרגשה שיש פרות לעבודה הקשה וההתרוצצויות. תודה לכל מי שעזר. לאסוף את המדים זו גם עזרה אדירה.

modz0r

New member
מתי ההזמנה הבאה

אתה יודע מתי אתם מתכוונים לעשות הזמנה נוספת של מדים, בשביל כאלו שלא הספיקו לקנות בהזמנה הקודמת?

ofribecker

New member
איזה יופי!!!

כל הכבוד לכל מי שדואג, מתרוצץ, מתמקח, מתעצבן מעיכובים, מטלפן, מתכתב ומה לא! פשוט יישר כח. מדים כאלה, זה שלב נוסף בהתהוות של הליגה המדהימה שלנו, שכפי שאנחנו רואים הולכת ויוצרת יותר ויותר מומנטום. כל הכבוד!

roei90210

New member
מדהים, כל הכבוד

דבר ראשון, אני רוצה להוסיף למה שנאמר קודם.. באמת כל הכבוד לאנשים שעובדים קשה כדי שהליגה שלנו תיראה ברמה שאנחנו רוצים שתהיה. החולצות הן עוד שלב בדרך לזה, עבודה מעולה רביב (וכל השאר). לא יודע מה איתכם, אבל אני, אחרי הרבה שנים של פוטבול חובבני מתרגש לראות את השם שלי על חולצת פוטבול של קבוצה בארץ! דבר שני, איזה יופי, כבר יש לי מעריץ שברשותו חולצה שלי!
גדי, אם לא אכפת לך, אני אקח את התמונת האלה לפורום של קבוצת חיפה.. שוב תודה לכולם על העבודה הנפלאה. שבת שלום!

למעלה