מזל טוב לשושנה שלנו

e i n s h e m

New member
מזל טוב לשושנה שלנו

לא יכולה להכניס בוואלה כי אינני בבית. לברך לברך לברך אותך שושני ליום הולדתך לפי כל ספירה ואפשר גם יום יום. שושי שלי בנהר השוצף של השבועות האחרונים כדאי לעלות על נופר ולשוט ככה ידיים לצדדים בלי כוח. מה שאת מבקשת מתייאשת וממשיכה לבקש לעצמך אני רוצה בשבילך+כל הפשלות אעשה לך בחדר הלידה הבטחתי וגם אקיים. שושי שלי אני יכולה לנחש איך את באמת מרגישה ורוצה נורא לחזק אותך ולחבק ולהגיד שאת סופר גירל אמיתית מוערכת מאד ורבת עוצמה. קשה לך עד מאד ונדמה שאת נחלשת אבל לא כך באמת לא כך.. הכל נשאר לא ברור ויש חשק לחרוץ לשון ולעשות דברים הפוכים מרגיל. זה המסלול שיצא לך לעבור תרצי לךעשות בו שינויים את מוזמנת רוצה לחכות בפליאה בצד ולאות איך בלי התערבות שלך קורים דברים - גם אפשרות.. אני יודעת בליבי שיהיה טוב אני מאמינה שלך שושקית שלי יהיה טוב כן אני מכירה את כל העסקה מה זהטוב. ויהיה טוב עוד יהיו צהלולים שמחים ויהיה מואר בבית שושית נהדרת שלי את לא לבד אף פעם לא לבד גם אם אינני פיסית איתך את איתי באמת. מאחלת לך כלנית שלי שנת אהבה ותינוק והרבה הליכה בטבע ומוסיקה וסקס טוב כרגע מנשקת ושולחת טוליפים צהובים כדי שתציירי אותם

מיכל ק-ש

New member
שושי המדהימה,

מזל טוב ליום ההולדת. שכל משאלותייך יתגשמו ואחת מהן בעיקר. ומהר! אמן! אמן! אמן! מיכל

ילדה שלי...../images/Emo14.gif

אני יודעת שזהו אינו יום הולדת שמח במלוא מובן המילה עבורך וצר לי על כך - כל כך צר לי. הלוואי ויכולתי לדעת מתי יחדור לחייך האור לו את מייחלת בדמותו של ילד משלך ואין לי ספק כי כך יהיה , אבל כרגע זה עוד לא המצב. רוצה לקוות שהחלפת הקידומת תביא לעשור טוב הרבה יותר מזה שאת סוגרת עכשיו במובן זה של ילד , כי את כל היתר יש לך - ובגדול. נשיקות לך וללוי שאיתך שאנחנו כ"כ אוהבים. נסי לחייך , לפחות ביום ההולדת. שמחה שנקרית על דרכי והכרנו. תמיד שלך ואיתך , ומקווה שאת מודעת לכך. ענת.

סיגל 01

New member
מה חוגגים לשושי יומלדת? ../images/Emo77.gif

מזל טוב שושינקה. אז הברכה שלי תהיה פחות מרגשת מהברכות הקודמות, מעולם לא נפגשנו, ואנחנו לא מכירות אישית, אבל ידידות וירטואלית מפורום איי או אל הייתה, ומשם ההיכרות. רוצה קודם כל לברך, ולומר לך שאת בחורה מדהימה! תמשיכי עם הכוחות, הם יובילו אותך בסופו של דבר למקום אליו את רוצה להגיע. שיהיה לך המון אושר, התגשמות של כל השאיפות המטרות והחלומות. בהמון אהבה. סיגל

שושי יקרה ואהובה

רוצה לאחל באמת רק מזל טוב שמעכשיו רק מזל טוב יפקוד אותך ואת אהובך. שבעשור החדש של חייך יהיו תיקונים לעשור הקודם ושלפחות שלושה קטנטנים (בעצם למה אני מגבילה) ירוצו לך בין הרגליים. אוהבת מחבקת שולחת מפה חיזוק ותמיכה לשנים יפות ומאירות זוהרה

א י נ ס

New member
שושקה הילדה הגדולה

את מכירה אותי, אבל בשם אחר... מאחלת לך כל טוב, עשור עסוק עם הריונות, לידות וילדים שובבים. שיהיה לך כמו אצל זוג בצ´כונה שלנו: לידה ראשונה - זוג תאומים (בן ובת) לידה שניה - זוג תאומים (בן ובת) לידה שלישית - זוג תאומות לידה רביעית - עוד תאומים (לא עדכנו אותי עדיין מה יצא) יומולדת שמח אינס

טביקאט

New member
מזל טוב, אהובה!

(לא הרשית לי לפתוח הודעה חדשה, אבל לא הגבלת תגובות להודעות קיימות
) מליון איחולים לעשור חדש, טוב יותר (וביחוד קל יותר)- עם עתיד ורוד (או תכלת)- ואושר, אושר, אושר. אוהבת- טבי

מרב.

New member
שושקית יפה שלי

מתולתלת חסרת מנוח, עיניים תמימות וממזריות, חיוך ממיס ושיבוש ללא הפסק של מילים- נכס צאן ברזל שכמוך. ברכה, בלי אף מילה אחת על ילדים, הריונות ותינוקות: שתוציאי את הטוב שבך, שתתני לו לפרוח, שתוציאי את העצב הגדול שבך בשירה, בציור, ביצירה, שתמצאי את הדרך שלך, המיוחדת, זו שתביא לך רק אושר גדול, שתחזרי להאמין, רק כך- להאמין, כי האמונה זה מכבר פרחה לה, שתחזרי לחייך חיוכים גדולים לעולם, חסרי כל סיבה, עם מבט מעפעף בעיניים שתאהבי, את הכל, כל סתם ללא סיבה, ניצן של פרח וגוזל של ציפור, שתשמחי על חייך, על הטוב שבך, הייחוד שלך, על האהבה שמקיפה אותך, שתקיפי את האהבה הזו בידייך ותרגישי אותה על ליבך וסביבך בכל יום ושעה, שתהיי, שתהיי, שתהיי אוהבת, מעומק ה
מרב

שושי @:-)

New member
תודה רבה על כל האיחולים מקסימות שלי

אני נוסעת לפראג לשבוע ימים הפתעה מלוי שלי היקר. את הסיפור אפשר לקרא בוואלה. ביי ותודה
שושי

נועם@בת

New member
שושי חמודה שלי ../images/Emo77.gif

קצת באיחור (המודם הבריז לי) אבל עדיין מכל הלב. לא יודעת אם הצלחת לעשות לך יומולדת שמח. ימי הולדת הם ימים של חשבון נפש נוקב.לפעמים זה נוקב את הנשמה חזק כל כך, ששוכחים שזה אמור להיות יום שמח
אני רוצה לאחל לך מכל הלב שנת אמהוּת. שנה של שינוי, התחדשות, אהבה ואושר. שנה שאת ולוי שלך תהיו שלמים ומאושרים. רוצה לתת לך מלוא הסל כוח ושמחת חיים. כי המאגר שלך קצת הדלדל לאחרונה. מקוה שהחיים ימלאו לך את המאגר מחדש. שהחיים יחייכו אליך ילדה יפה, ויחזירו לך את הצבע ללחיים, ואת השמחה לבית. רוצה לתת לך את כל האהבה שבעולם, כי למרות שאני לא מתקשרת
אני עדיין אוהבת. רוצה לאחל לך שמחה ובלאגן נעים בחיים. ילדים שיהפכו לך את הבית המבריק, וימשכו למאי בזנב, ויבהילו את האוגרים. שושי אחותי הקטנה. מאחלת לך את הכי טוב שיש
נועם

למעלה