מזל טוב לרון מוס!

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
מזל טוב לרון מוס!

היום היומולדת. הגיע הזמן
אני כבר לא יכול לראות את השם רידג' בפורום (עכשיו נעשה שבוע נטול רידג' הא
) ולסיכום השבוע: מה הייתם הכי רוצים שיקרה לרידג'? איזו עלילות הייתם כותבים לו? עם מי הוא יתחתן? עם מי יהיו לו עוד ילדים (או שלא)? איזה דברים הייתם רוצים שיקרו לו? איך הייתם רוצים שהוא ימות? תשובות נבחרות מכל השאלות שהעלנו בפורום יופיעו במאמר מיוחד לכבוד רידג' פורסטר, האדם והאגדה. מזל טוב!

S c a r l e t t

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

מה הייתי רוצה שיקרה לרידג'? אממ שימצא כבר מישהי (לא ברוק!!) מישהי חדשה שאין להם עבר ביחד, אבל שתעשה לו צרות שיהיה מעניין, אולי איזה ביצ'ית מנפולטיבית כזאת... לא הייתי רוצה שהוא ימות כי לדעתי הוא דמות ממש הכרחית בסדרה וגם לא הייתי רוצה שיהיו לו עוד ילדים כי גם כה הם לא בדיוק עושים משהו

Guy K

New member
והנה מה שאני מאחל לרידג' -

לגבי עלילות, כתבתי כאן פעם עלילה שהייתי מת לראות - את רידג' צריך לבחור בין אריק למאסימו כששניהם טובעים. זו בעיני עלילה מגניבה ויכולה לשנות את כל מערכות היחסים של רידג' עם שני האבות שלו. אני אחפש אחר כך לינק למה שכתבתי אז. מה עוד הייתי רוצה שיקרה לו? הייתי רוצה לראות אותו אנדרדוג. הייתי רוצה לראות אותו מנסה להשתלב בעסקים של מארונה ולא מצליח. הכל הלך לו בחיים יותר מדי בקלות. הוא צריך לעבוד קשה הפעם. הייתי עוד יותר שמח אם למרות שלא הולך לו הוא ימשיך לנסות, ולא יבחר לחזור לפורסטר בתור האופציה הקלה. אז, כשהוא יצליח במארונה, אני הרבה יותר אעריך אותו. הייתי רוצה לראות אותו בקשר רומנטי עם בחורה צעירה ולוהטת. היתי הולך על אמבר, בכיף. רידג' הוא פלייבוי, תמיד היה ותמיד יהיה. הוא צריך מישהו בת עשרים ומשהו, שתסתובב בבית בשמלות מיני ותעשה לו את המוות (שירגיש מאויים מזה שהיא צעירה ויפה, והוא מזדקן! שיחשוב שהיא בוגדת בו! שיילחם על בחורה סופסוף, ולא ברוק!) איך הייתי רוצה שהוא ימות? משהו טראומתי, כמובן. אני הייתי כותב לו מוות מירייה. ואחר כך לעשות "מי הרוצח" ולגלות שמדובר בת'ורן, שרוצה לרשת את פורסטר לעצמו אבל יודע שרידג' יקבל יותר. אז הוא רוצח את אחיו, שכל החיים שלו התייחסו אליו כאל כלומניק בגללו, ומקבל את פורסטר. אבל אז, הוא צריך להתמודד עם ההשלכות של הרצח. אי שפיות זמנית? ערבוב של סמים ואלכוהול? או ששוב יטייחו את הכל כמו שקרה בפעם הקודמת שהוא ירה בו? יש המון אופציות. תמיד אפשר גם לזרוק את ת'ורן לכלא אחרי שהוא מקבל את פורסטר לעצמו - גם ככה אין לו ממש עלילות. אז שיישב בכלא, וייתן למישהו שנשאר בסדרה לנהל אותה. נגיד, דרלה. היא תהיה נהדרת. לא?

238

New member
../images/Emo99.gif

בס"ד GUY,אני מצטרפת למועדון המעריצים שלך....זה פשוט ענק!

SupeRonit

New member
שאני הקמתי

ואני עומדת בראשו וכרגע יש בו שני חברים . . .

הדס123

New member
אז, מצל טוב לרון מוס .

הייתי רוצה שייתנו לו יותר סצנות התמודדות של אב חד הורי עם ילדיו המתבגרים (חבר ראשון, אלכוהול,מריבות, מסיבות...) שיתחתן עם ברוק כבר!!! שלא ימות, הוא ברבעיה הנצחית של הסדרה.

לינה18

New member
מזל טוב לרון מוס!../images/Emo77.gif

האמת היא שכל מה שאני רוצה לריג' בסדרה, אני קושרת לברוק. אני הכי רוצה שריג' יתחתן עם ברוק, יחיה איתה לפחות כמה שנים(של זמן אמיתי, לא של הזמן בסדרה)ושיוולד להם בן שאותו הם יגדלו יחד!(אם זה יהיה הבן שעתיד להיוולד לברוק מה טוב.) בקשר לתחום העסקי, אני רוצה שהם יעבדו יחד כמו פעם-הוא מעצב ראשי, היא כמובן בראש החברה ולא כל-כך אכפת לי אם זה יהיה בלוגן דיזיינס, או בפורסטר. וכדי שיהיה מעניין צריך להכניס איזו בחורה באמצע, לא אכפת לי שזאת תהיה סמי, או מישהי אחרת, לא צעירה מדיי, אבל שתמיד תפסיד בסוף, לא תצליח לגרום לברוק וריג' להתגרש ושתמיד תישאר במקום השני בליבו של ריג'- אחרי ברוק. לא הייתי רוצה בשום פנים ואופן, כמו שכבר כתבתי, שיהרגו את ריג'. כי זה פשוט לא יהיה אותו דבר בלעדיו. הסדרה הזאת בעיניי מבוססת עליו ועל ברוק. בלעדיהם בעיניי אין שום ערך לסדרה.

למעלה