והנה מה שאני מאחל לרידג' -
לגבי עלילות, כתבתי כאן פעם עלילה שהייתי מת לראות - את רידג' צריך לבחור בין אריק למאסימו כששניהם טובעים. זו בעיני עלילה מגניבה ויכולה לשנות את כל מערכות היחסים של רידג' עם שני האבות שלו. אני אחפש אחר כך לינק למה שכתבתי אז. מה עוד הייתי רוצה שיקרה לו? הייתי רוצה לראות אותו אנדרדוג. הייתי רוצה לראות אותו מנסה להשתלב בעסקים של מארונה ולא מצליח. הכל הלך לו בחיים יותר מדי בקלות. הוא צריך לעבוד קשה הפעם. הייתי עוד יותר שמח אם למרות שלא הולך לו הוא ימשיך לנסות, ולא יבחר לחזור לפורסטר בתור האופציה הקלה. אז, כשהוא יצליח במארונה, אני הרבה יותר אעריך אותו. הייתי רוצה לראות אותו בקשר רומנטי עם בחורה צעירה ולוהטת. היתי הולך על אמבר, בכיף. רידג' הוא פלייבוי, תמיד היה ותמיד יהיה. הוא צריך מישהו בת עשרים ומשהו, שתסתובב בבית בשמלות מיני ותעשה לו את המוות (שירגיש מאויים מזה שהיא צעירה ויפה, והוא מזדקן! שיחשוב שהיא בוגדת בו! שיילחם על בחורה סופסוף, ולא ברוק!) איך הייתי רוצה שהוא ימות? משהו טראומתי, כמובן. אני הייתי כותב לו מוות מירייה. ואחר כך לעשות "מי הרוצח" ולגלות שמדובר בת'ורן, שרוצה לרשת את פורסטר לעצמו אבל יודע שרידג' יקבל יותר. אז הוא רוצח את אחיו, שכל החיים שלו התייחסו אליו כאל כלומניק בגללו, ומקבל את פורסטר. אבל אז, הוא צריך להתמודד עם ההשלכות של הרצח. אי שפיות זמנית? ערבוב של סמים ואלכוהול? או ששוב יטייחו את הכל כמו שקרה בפעם הקודמת שהוא ירה בו? יש המון אופציות. תמיד אפשר גם לזרוק את ת'ורן לכלא אחרי שהוא מקבל את פורסטר לעצמו - גם ככה אין לו ממש עלילות. אז שיישב בכלא, וייתן למישהו שנשאר בסדרה לנהל אותה. נגיד, דרלה. היא תהיה נהדרת. לא?