מזל טוב לקלר!!

DesertRose7

New member
מזל טוב לקלר!!

היום יומולדת.. היום יומולדת.. היום יומולדת ל... קלרוש חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לקלרוש יומולדת יומולדת יומולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי גדלתי בשנה.. הופ הופ טרללה גדלת בשנה אה אה אה אה הופ הופ טרללה גדלת בשנה.. קלרוש.. את נורא רחוקה לי.. אבל עדין.. שיהיה לך את היום הכי שמח בעולם!! שיהיה לך הכי כיף בעולם!! ואל תפסיקי לחייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליך.. (ומצטערת שאין לי אייקונים.. כרגיל.. הוירוסים משתלטים לי על המחשב!)

מזל טוב../images/Emo70.gif|../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

עד מאתיים ושמונה נקוד אחד וחצי
בת כמה את
שתקבלי המונמון מתנות

KaRiNoooSH

New member
|מ-ז-ל ט-ו-ב בובה!!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

עד 120 דארלינגגגגגג!!!

OCֹJB

New member
שרה לי באושר לרגל הממולדת של קלר!

היא בת 15 למי ששאלה... היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! קלר קלר קלר קלררררר!!! מזל טוב מזל טוב!!! אני מאושרת!!!! מזל טובבב!! הופ הום טרללה גדלי בשנהההה הופ הופ טרללה גדלתי בשנההההה! ועוד מזמורי ממולדת... רשמתי כבר את כל אלו אשאני יודעת בפורום באסטד השני
ובכל מקרה קבלי בלוניםםםםם!!
וגם ליצן! כדאי שעוד מישהו יתחרפן חוץ ממך...
ופר יפה יפההה
והרבה מתנותתת
וכמובן שתקבלי נשיקה גדולה ממני!
וחיבוק שלא תוכלי לנשום יותר!
ואת יודעת שאני אתן לך את ה
ואת ה
בשבילך נכון!? וכמובן שגם את ה
שלי!.. אויש ואיך שכחתי! כמובן שיהיה לך כתר ממולדת כל הזמן! כי קלר שולטת היוםםםםםםם!
ואם הייתי יכולה לממן לך
יטיס אותך ללונדון.. הייתי מאד שמחה! אבל אין לי תקציב
... אבל אני מקווה שתהיה מאושרת בכל מקרה! אנד אי לאו יו סווווווווווווווווווווווווווו!

bustedsum41

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאוסווווווווששש

אתמול עניתי אבל לא היה קליטההה בלעעטטט~~~~~!!!! איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה

OCֹJB

New member
חחח...

קלררררררררררר!!!! קלר קלר מאי קלר!!!!! שלי שלי וקר שלי!!! מאואחמאואמאחחח!!

KaRiNushit

New member
מזל טובבבבבב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif

וסורי על האיחור...

למעלה