מזל טוב לקורל :) :)

מזל טוב לקורל :) :)

..סליחה שפיספסתי (ביום שישי נכון?) פשוט לא יצא לי ``לשבת`` על המחשב אתמול.. אז שוב מזל טוב והרבה אושר, בריאות ונחת:)

מאפין

New member
אמא של צליל ואופק - כל הכבוד, :cool:

תודה על ההתיחסות. אכן חגגנו לקורל את יום ההולדת בחוף הים עם חברים קרובים וליצנים והיה ממש מוצלח, חזרנו עייפים אך מרוצים. אגב יש לי מתכון לעוגת יום-הולדת הכי קלה בעולם ולא פחות טעימה, אם תרצי אשלח לך (אם אני לא טועה יש לצליל יום-הולדת בקרוב?)

מאפין , נשמעת יומולדת כייפית

אכן, גם הנסיכה הפרטית שלי חוגגת השבוע :) מתכון קל וטעים תמיד שמחה לקבל... שבוע טוב ומחוייך :)

רובנס

New member
מאפין מזל טוב הרבה נחת וסליחה

נראה שפיספסתי את ההודעה והביטו איזה שמות מתרוצצים כאן קורל דרוד צליל אופק ובטח פיספסתי עוד כמה כן ירבו השמות בישראל ויגדלו נושיאהם ויחיו באושר וישכנו לבטח בארצם

מאפין

New member
עוגת יום-הולדת וגם לשאר ימות השבוע

החומרים: 2 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 3/4 כוס קקאו 1 שקית א.אפיה 1/2 כפית א.סודה לשתיה 2 ביצים 1 כוס שמן 3/4 1 כוסות מים פושרים ההכנה: 1. לערבב היטב את כל החומרים. - יוצא נוזלי זה בסדר. 2. לצקת את התערובת לתבנית משומנת - פיירקס מלבנית או תבנית 28. 3. לאפות בתנור מחומם מראש לחום בינוני עד שמוכן (לבדוק כעבור 40 דקות בערך - משתנה מתנור לתנור). לצנן ולצפות/למלא בכל מה שחשקה נפשכם. 8-p :) ;-)

רובנס

New member
מאפין בציפוי לעוגות עם שמנת מתוקה

האם את משתמשת בשמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט אם כן יהיו לי כמה טיפים לשיפור מצב הרוחחחחחחחחחחחחחח

אמירה

New member
סליחה , סליחה, ומזל טוב לקורל

עם ``מלאנתלפים`` ברכות ואיחולים לחיים שקטים ונעימים מחסרת הנימוס ;-(

מאפין

New member
רובנס, אכן זה בד``כ הציפוי או המילוי

עפ``י בקשת הקהל, או במקרה זה כלת יום ההולדת שעפ``י בקשתה הכנתי לה מיקי מאוס). ואם יותר לי להוסיף - את הגיגיך קראתי במעלה העמוד ואכן נפש משורר בך מקוננת.ועוד קטנה לסיום: המפוזר מכפר אז``ר היה הספר האהוב ביותר עלי. ;-)

רובנס

New member
טיפים לציפוי=אני שונא את טעמו של

האינסטנט ולא חשוב הטעם וניל שוקולד או כל סוג קיים על כן כאשר מוכרחים לשים משתמשים בחצי שקית אינסטנט שמנת מתוקה חצי כוס חלב וו:שוקולד או סוכריות טופי קראמל או מרשמלו אם כי אני לא אוהב אותו במיוחד או כל סוג של ממתק הניתן להמסה חלבה וכו` וזאת כל התורה אם בוחרים בשוקולד אז 100 גר ואם בטופי שקית שלמה וכל השאר בין 100 ל150 גר` ממיסים את המוצר הנבחר בחצי כוס חלב מקררים לחלוטיןמוצאים שמנת מתוקה אשר הונחה במקפיא כשעה מקציפים מוסיפים אינסנט ואת הבלילה הקרה מצפים את העוגה מלקקים את מה שנשאר או נותנים לקטנים לעשות את המלאכה

מזל טוב לקורל וגם לצליל

וסליחה על האיחור. חגגתם את היום הולדת בחוף הים? איזה כיף זה!!! רעיון ממש מצוין.

שיגריס

New member
מאפין, הרבה איחולים חמים לקורל

ולך : שתביאו נחת האחת לשנייה, הרבה הבנה, חום, אהבה וכבוד. אלה בערך הדברים שיקשרו מערכת יחסים יפה בין שתיכן. מיכל

מאפין

New member
תודה, תודה - כמו תמיד אתם לא

מאכזבים. שיגריס, אכן קשר אמיץ יש בינינו....טפו, טפו.

למעלה