מזל טוב לקוואמי! נולד לאישתו ילד (בייבי ליחה) - ברכות לאישתו מיסיס ליחה אבא קוואמי
K kodman New member 28/9/01 #1 מזל טוב לקוואמי! נולד לאישתו ילד (בייבי ליחה) - ברכות לאישתו מיסיס ליחה אבא קוואמי
G G פורס New member 28/9/01 #4 יאאאאאאאאא מאאאאאאאאן!!! ../images/Emo95.gif ../images/Emo85.gif מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעניין אם הוא נולד עם שיער... יאאאאאאאאאא מאאאאאאאאאאן!!! G-Force.
יאאאאאאאאא מאאאאאאאאן!!! ../images/Emo95.gif ../images/Emo85.gif מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעניין אם הוא נולד עם שיער... יאאאאאאאאאא מאאאאאאאאאאן!!! G-Force.
N Ninel aka Pink Ducky New member 28/9/01 #7 לבייבי ../images/Emo95.gif קוואמון ../images/Emo6.gif וכמובן לאבא ולאמא שלו ברכות!!!!!!!!!!!!!!!! מנלה
לבייבי ../images/Emo95.gif קוואמון ../images/Emo6.gif וכמובן לאבא ולאמא שלו ברכות!!!!!!!!!!!!!!!! מנלה
M MC JaNaNa New member 28/9/01 #9 מזל-טוסט לקוואמי ממני ג´אננה ../images/Emo77.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo85.gif ../images/Emo90.gif
מזל-טוסט לקוואמי ממני ג´אננה ../images/Emo77.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo85.gif ../images/Emo90.gif
C Curly New member 28/9/01 #10 מזל טוב ענקי!!!!! שיהיה להורים הצעירים המון שיהיה להם רק (יענו מזל) בחיים. המון לילד טל
N ng גבאי New member 28/9/01 #14 אופפפפ לא יודע למה אבל אני עדיין משוכנע שזו ב-ד-י-ח-ה .... אבל אם אני טועה אז מזל טוב .. מעניין אייזה מוצא הוא ...
אופפפפ לא יודע למה אבל אני עדיין משוכנע שזו ב-ד-י-ח-ה .... אבל אם אני טועה אז מזל טוב .. מעניין אייזה מוצא הוא ...
K kodgirl New member 28/9/01 #16 רגע אז נולד בן או לא? ממתי הוא נשוא י בכלל? אישתו לא מזיינת לו תצורה בגלל האפרו? מה? מו? מי?
N n&n... New member 28/9/01 #20 מזל טוף!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo19.gif אני כבר רואה את זה:... קודמן ומאסטר ליפה הקטן מריצים את עסק שחור. מזל טוב והמון בהצלחה מזל טוב
מזל טוף!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo19.gif אני כבר רואה את זה:... קודמן ומאסטר ליפה הקטן מריצים את עסק שחור. מזל טוב והמון בהצלחה מזל טוב