מזל טוב לצפע

מזל טוב לצפע ../images/Emo171.gif

כן אני יודע שיש עוד 36 דקות עד חצות..אבל רציתי להיות ראשון, אז סתמו. אספי יקירי! המון המון המון מזל טוב ליומולדת 24! כל שתבקש מי יתן ויתגשם! שתמשיך להיות מאושר ומוצלח, ושאף פעם לא תפסיק לחייך! נשיקות,

../images/Emo171.gif מזל טוב

אסף
המון, המון מזל טוב ליום ההולדת ה-24. שיהיה לך יום מקסים שבו תקבל הרבה אהבה, חיבוקים, נשיקות, איחולים ומתנות. שהיום הזה יהווה התחלה לשנה נפלאה שנה של בריאות שנה של הצלחה בלימודים שנה של אהבה וזוגיות שנה שבה תגשים חלומות שנה מלאה באופטימיות שנה קסומה מלאת שמחה ואושר
איריס

בופיק

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

מאחלת לך המון המון אושר.... שכל דבר שתרצה יתגשם בכל תחום כמובן
אוהבת אותך בדיוק כמו שאתה חיבוק בופיק

yosef 30

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo65.gif מזל טוב צפע ../images/Emo34.gif../images/Emo65.gif

צפע ידידי הייקר מזל טוב ליום הולדתך ה-24
אני מאחל לך יום שכולו מלא שמחה וים של אהבה. אחלה דרך לפתוח את השבוע, בהמון ברכות וחיוכים
. מאחל לך שכל שתבקש ייתגשם ורק לטובה. תן לעצמך חיבוק גדול ממני
ושתף אותנו במהלך היום איך אתה חוגג
שיהיה לך שבוע מלא שמחה ויום של המון מזל וכל טוב
באהבה גדולה יוסף.

צ פ ע

New member
תודה רבה לכולכם

תודה תודה תודה. איזה כיף לקרוא את כל האיחולים של כולכם. אמן ואמן - ובקרוב אצלכם.

JamesNox

New member
מזל טוב מותק!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

בופיק

New member
היי ג'ימס...

מה שלומך? איך מתקדמת הגמילה? אני בטוחה שאתה עומד בזה עם המון כוח
אין לי ספק.... יום נעים בופיק

JamesNox

New member
הי חמודה!

אני בסדר. חי כל יום בפני עצמו. הנסיכה עוסקת בפרוייקט שורשים - יותר נכון אני ובעלי עושים פרוייקט שורשים בניצוחה. שכחתי כמה הרבה עבודה זה שעורי בית. היא דיקטטורית קשוחה אבל הוגנת... נשיקות ג'יימס

בופיק

New member
אויי זה תמיד ככה..

הילדים מקבלים עבודות ומי שעושה את זה בסוף זה ההורים
עד היום אני מבקשת מאמא שלי עזרה בקריאת מאמרים ותרגום שלהם...
אני שמחה לשמוע שאתה בסדר, תהיה חזק
לפחות העבודה של הנסיכה שלך מפעילה אותך וגורמת לך להתעסק בדברים אחרים..... חיבוק בופיק

למעלה