מזל טוב לפינס...

youvall

New member
מזל טוב לפינס...

בושה על בוז'י! קודם כל... מזל טוב לח"כ אופיר פינס-פז שהגיע במקום הראשון והפרש ניכר משאר המתמודדים ויוכל להיות השר השני הכי בכיר של מפלגת העבודה בממשלה! שנית, בושה, בושה, בושה, בושה! בנאדם ששותק בחקירות! אדם ששוכר קבלנים שמאיימים על פעילים אחרים בבחירות! אדם שמזלזל בחוק ותולה שלטים במקומות לא לו! אדם שכזה הגע למקום השני ברשימת ה"פופולריות" במפלגה אתמול... אבל אולי זה מתאים... שרון-מושחת! הנגבי-מושחת! ביבי-פחדן ורמאי! ש"ס-מושחתים! עכשיו גם לנו יש את שלנו!

איזה כיף להגיד על מפלגה שלמה שהיא

מושחתת... אפילו כשהיא לא דרשה שום תיק בתמורה לישיבתה בממשלה, בניגוד לעבודה שהתנפלה על תיקים כמו דגים על פירור לחם.

youvall

New member
לא כל ש"ס משוחתת...

פשוט לא היה לי כוח לפרט... אז ככה... יש לך את יאיר פרץ-שהוסרה חסינותו כדי להעמידו לדין יש לך את היו"ר לשעבר-אריה דרעי שישב בכלא יש לך את הבכירים לשעבר שנחקרו בעבר...

עדיף לדייק בדברים כאלו כי אחר כך יש

אנשים שבטעות חושבים שחרדי זו מילה נרדפת למושחת.

youvall

New member
אשרת...למעני...

כנראה שהמחסור בשינה שרף לי כמה תאי מוח...לא בדיוק הבנתי למה התכוונת...אם את מוכנה להסביר...

אשרת

New member
משום שאתה זה, אסביר לך.

פעם ראשונה שאני רואה שמפלגה בוחרת את השרים שלה בבחירות... מעין מצעד 'פופולריות' כזה.. הח"כ שהוא הכי פופולרי מקבל את התיק הכי בכיר... קצת עלוב, לא?

youvall

New member
לאו דווקא...

בדר"כ הרכבת הממשלה נערכת קרוב מאוד לפריימריז לרשימה... כך שלמעשה אם ניקח לרגע את השיטה של שינוי שבה הולכים לפי הדירוג-אין הבדל משמעותי....שם התחרות פשוט מתרחשת לפני כשלכולם ברור שמי שיגיע יותר למעלה ברשימה-יש לו סיכוי יותר טוב להיות שר... מה שקרה אתמול זה שהפרימרייז נערכו לפני למעלה משנתיים-כך שהוחלט במפלגה לתת לחבריי המוסדות לקבוע מי יהיה נציגי המפלגה בכנסת... אבל אין כזה הבדל משמעותי בין הבחירות אתמול והפרמרייז בשינוי-שם השרים לוקחים איזה תיק שהם חפצים בו לפי המיקום ברשימה..

אשרת

New member
גם אם תקח את הדגם של שינוי

אלו בחירות שנעשו עלך מנת להרכיב את הרשימה לכנסת, משהו שאצלכם ובליכוד זה פריימריס. אוקי? וכמובן שבזה אין שום דבר פסול או עלוב. בשינוי, זה באמת הולך לפי מקומות ולא נעשים בחירות מיוחדות עבור זה! אגב, בפריימריס מי הגיע למקום גבוה יותר סנה, איציק, הרצוג או פינס? יובל, עשיתם מזה פסטיבל.

youvall

New member
סליחה אשרת-אבל את טועה...

בליכוד-הפרמרייז יותר פסיטבל מהבחירות שלנו... אבל הבחירות נעשו במיוחד כיוון שעברו כבר שנתיים מאז הפרמרייז ורצינו לבדוק את מי חבריי המפלגה מעדיפים לראות בממשלה... הבחירות של שינוי נעשו לקראת הבחירות המרכזיות ולכן לא היה צורך לקיום בחירות חדשות-כנ"ל לגבי הליכוד... אנחנו, רק עכשיו נכנסים לממשלה... איציק, פינס....לשאלותיך בהתאמה...

יוֹאב

New member
אני לא יודע אם שמת לב

אבל זוהי מהות הדמוקרטיה. מי שמקבל את מרבית הקולות - נבחר. ובדר"כ, מי שהכי פופולרי בקרב ציבור הבוחרים - מקבל את מרבית הקולות. מה לא בסדר בזה?

אשרת

New member
...

שאתם הייתם המפלגה הראשונה שקיימה בחירות (אגב, זה לא עולה כסף כל סוגיית הבחירות הללו, והמפלגה שלכם בגירעון לא, אבל מה זה משנה אם דליה איציק אמרה בזמנו שאתם תקחו את הכסף , והציבור יכול לקפוץ.. ) ממש במיוחד בשביל בחירת השרים.

יוֹאב

New member
ברכות לפינס

שבזכותו נמנענו מלראות את פואד מתבשם לו במשרד הפנים ומחלק ג'ובים למקורבים. חבל לי על בייגה שוחט ועמרם מצנע שנשארו בחוץ. חבל לי ששלום שמחון נכנס לרשימה. חבל לי על ראלב מג'אדלה שלא נבחר לסגן שר. חבל לי שאלי בן מנחם ואורית נוקד כן נבחרו. חבל לי שוילנאי יהיה רק שר בלי תיק. חבל לי שיולי תמיר בחוץ. חבל לי שדליה איציק בפנים. והכי חבל לי - שמפלגת העבודה ערכה את אחד ההפנינגים הגדולים שלה, וזאת דווקא לכבוד הזחילה אל תוך ממשלת הליכוד. צריכות להיות לנו סיבות טובות יותר מאלה - בשביל לשמוח. חבל.

למעלה