מזל טוב לפייטון עד 120 חבוב
ג גייסון קוק לנצח New member 21/4/05 #2 היום הולדת שלו לא ב22?<? נו טוב אפילו אין כמו חגיגות מוקדמות מזל טוב פייט'י
A Annabel Lee Fairy New member 21/4/05 #6 מזלים טובים!../images/Emo54.gif הי גילו גילו נא, יומולדת הנה בא.
S strahd New member 21/4/05 #8 מזל טוב לחתייאר! עד 120 (ספרים של רומח הדרקון וממלכות נשכחות), שתמשיך לנהל את הפורום ביד חזקה ובזרוע נטויה.
מזל טוב לחתייאר! עד 120 (ספרים של רומח הדרקון וממלכות נשכחות), שתמשיך לנהל את הפורום ביד חזקה ובזרוע נטויה.
B black robe New member 21/4/05 #9 מזל טוב פייטון!../images/Emo63.gif תמשיך לנהל ככה את הפורום אתה אחלה מנהל וכמובן עד 120!
O OR Bur New member 21/4/05 #10 מזל טוב!../images/Emo65.gif טוב אז: מזל טוב תמשיך לנהל את הפורום בדרך הטובה ותמשיך לאסוף ספרי רומח הדרקון וממלכות בתיקווה שפעם יהיו לך את כולם (אני פשוט גרועה בברכות)
מזל טוב!../images/Emo65.gif טוב אז: מזל טוב תמשיך לנהל את הפורום בדרך הטובה ותמשיך לאסוף ספרי רומח הדרקון וממלכות בתיקווה שפעם יהיו לך את כולם (אני פשוט גרועה בברכות)
R RoCKeR121 New member 22/4/05 #11 מזל טוב פייטון!!! היום יום הולדת היום יומולדת לפייייטון הרבה הרבה מזל טוב ואולי פעם אני לא יבריז ממפגשים אז תראו אותי....
מזל טוב פייטון!!! היום יום הולדת היום יומולדת לפייייטון הרבה הרבה מזל טוב ואולי פעם אני לא יבריז ממפגשים אז תראו אותי....
N NJS New member 22/4/05 #14 אהא פייטון ידידי לא שורה עלי רוח ספרותית כך שלא אשיר לך שיר מצטער מקווה שמזל טוב!!! צנוע יספיק לך
L LuLuLu iT New member 22/4/05 #15 ../images/Emo69.gif ליאור~! ../images/Emo24.gif הא, שיהיה לך יומולדת מאגניב ושמח, הרבה מתנות וספרי רומח וממלכות. הישאר מנהל מוצלח, ואתיק מאגניב, ומבין גדול ברומח. שלך, ורדה
../images/Emo69.gif ליאור~! ../images/Emo24.gif הא, שיהיה לך יומולדת מאגניב ושמח, הרבה מתנות וספרי רומח וממלכות. הישאר מנהל מוצלח, ואתיק מאגניב, ומבין גדול ברומח. שלך, ורדה