מזל טוב לפורשי ת"א

מזל טוב לפורשי ת"א

אתמול ערכנו טקס צנוע בתחנה הראשית . ארבעה צופי אש אחראים פורשים משרות צופי אש ועומדים להתגייס כמובן שגם ימשיכו להתנדב בזמנם הפנוי אני מאחל הצלחה ל:.. רס"ר עמית גפן - אחראי צופים סמ"ר ארז רוזנברג סמ"ר מקס מיטרמן סמל לירון קארו הצליחו בהמשך הדרך

firerez

New member
תודה ליאור

ומקס לא סיימת בדרגת סמל ??? ואני גם ינצל את השירוש הזה בישביל להיפרד מהפורום. מחר אני מתגייס , מחר מתישהו בבוקר אני יעלה על האוטובוס שממנו אין דרך חזרה . והמעבר מאירגון הכבאות לאירגון הגדול צה"ל . היה ממש סבבה בפורום ,מכירים צופים וכבאים מכול הארץ למדתי רבות על כול האירגון וקיבלנו דיווחים על אירועים בזמן אמת . אז שוב היה ממש כיף בפורום אך לא עוד בייייי אנשים תמשיכו להפיץ את הפורום בהודעות אני ינסה להיתעדכן מידי פעם שאחזור אחרי שבועיים או שלושה . בייי הנדסה קרבית אוגוסט 03 כבודדד !!!

firerez

New member
תמונות

מהמלחמת מים העצבנית שהייתה לנו אתמול הצופים האלה ניסו להרטיב אותנו אבל הם נרטבו הרבה יותר תמונות מתי שאני יחזור מהצבא

TAFD

New member
מזל טוב

שיהיה מזל טוב לכולם וגיוס קל לארז (תשמור על האצבעות....) ורומן. תשמרו על קשר.

Amitg

New member
תודה רבה לכולם!

למרות פרישת הדור שלנו, אני מקס ולירון עדיין ממשיכים להגיע לתחנה כרגיל רק ארז שלנו מתגייס... אז בהצלחה ארז רוטנברג

תמונות, תמונות, תמונות......

קודם כל מזל טוב לכל הפורשים,ותמשיכו להיות כמו שאתם!!! ולארז,אני זוכר טוב טוב מי עשה אמבוש למי.... אנחנו הצופים החדשים עשינו לכם כזה תרגיל שלא ראיתם הרבה זמן...... ועכשיו לתמונות!

=2=

הפורשים והקצינים. מימין לשמאל: למעלה: לירון | ליאור | מייק | ארז למטה: מקס ועמית

למעלה