מזל טוב לפורום

גורמיץ

New member
ושאלה ראשונה!

אני רוצה לתפור לעצמי כמה זוגות מכנסיים 8\7 לקיץ. מה חשוב לדעת ומה כדאי לשים לב כשתופרים מכנסיים לתקופת ההריון.

sexy nine

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gifיש לך ניסיון בתפירה?

או שאת מתכוונת להעביר את העניין לתופרת? אני שואלת כדי לדעת לאיזו רמת פרטים לרדת.

גורמיץ

New member
אין לי נסיון בתפירה אבל

אני לומדת את הדברים הבסיסיים אצל חברה, מכונת תפירה מגיעה שבוע הבא, כך שאני מתכוונת לתפור בעצמי (או לנסות בכלאופן).

sexy nine

New member
נשמע אחלה ../images/Emo45.gif

אבל אני חוששת שמכנסיים זה קצת יותר מידי להתחלה. חצאית למשל יכול להיות לך קל יותר. בכל אופן הדגשים הם כאלה: חגורת גומי, צריך לשים לב לאורך המכנסיים כך שבצד שיושב מתחת לבטן האורך לא יהיה ארוך יותר מהגב. שאלת השאלות היא באיזה בד את מתכוונת לתפור? כותנה (עומד) או טריקו למשל (מתנפנף). זה משנה את כל התפירה.

גורמיץ

New member
רציתי מכנסיים מכותנה

משהו פשוט. אבל אם את אומרת שזה מסובך, אולי כדאי להשאיר את הפרוייקט הזה אחרי שאני אתאמן בדברים אחרים.

sexy nine

New member
אוי, לא רציתי לייאש אותך ../images/Emo4.gif

אבל מכנסיים זה לא הפריט שאיתו מתחילים לתפור. אולי תתחילי עם חצאית מדליקה?

גורמיץ

New member
../images/Emo124.gif אסנת יש לי עוד שאלה

אפשר בעקרון לקחת כל זוג מכנסיים קיים, לגזור את החלק העליון ולתפור במקום חגורת לייקרה, והוא יתאים לתקופת ההריון? או שצריך גם לעשות שינויים אחרים?!

sexy nine

New member
ברמת העיקרון אפשר

אי אפשר לדעת בוודאות שהם יחזיקו לכל ההריון, כי אולי תתרחבי באגן ואז גם תעלי מידה. מה שאני מציעה, זה לקחת מכנסיים שגם ככה קצת גדולות עלייך, או כאלו שעשויות מבד שיש לו מתיחה- ואז לעשות את חגורת הלייקרה. אגב, לא חייבים חגורת לייקרה, יש גומי בעובי 5 ס"מ שגם יכול לבוא בחשבון. היום יש כאלו במגוון צבעים ועוביים (יש גם גומי של 7 ס"מ, אני לא מתה עליו).

sexy nine

New member
תעדכני איך יצא לך, אני מתה לראות

אם תיתקלי בבעיה- אני כאן.

sexy nine

New member
גורמיץ, את הולכת על זה?

אני ממש רוצה לראות איך יצא לך כשזה יהיה גמור, טוב?

למעלה